İngiliz taraftarlarının başlıklarını okuduktan sonra birazda biz birşeyler yazalım. Bahane üretmekten sonra böyle bir yenilginin ardından yapılabilecekleri yazmak lazım. Böyle bir yenilgi bir Türk takımı için ne ilktir ne de son olur. Tabiki böyle bir tarihi farkın üzgünüz gibi bir bahanesi olamaz ve olmamalıdır. Kimsenin bir maçın sonucu ile asılıp kesilmesi taraftarı değilim ama bilinen bir gerçek Beşiktaş yönetiminin artık daha fazla uzatmasına gerek yok kongre kararı alıp istifa etmelidir. Ertuğrul hoca malesef futbol bilgisi iyi olmasına rağmen büyük takım oyuncuları üzerinde etkisini hissettiremiyor, nobre nin de herkesin önünde cezalandırılıp iki günde affedilmesi zaten otorite olarak yetersizliğinin göstergesi. H.Arıkan da hangi nedenle ısrar ettiğinin kulubede Rüştü gibi bir kaleci varken anlamak mümkün değil. Yani Ricardinho giriyor M.Sedef'in yerine, bu adamın yedeğimidir bu oyuncu? Artık alındığı dakkadaki skoru hatırlamıyorum da o saatten sonra kurtarıcı mıdır? 90 dakka ve bizlerin 10 senedir bize yaptığı faydanın yapamadıklarının yanında çok küçük bir değer olduğu gün gibi aşikar olan, skorun artık koptuğu bir durumda bile geri paslarına devap edip saçmalayan İ.Üzülmez'e katlanabilmenin mantığı nedir çözemiyorum. Maçtan sonra sen bu takımın malesef kaptanısın ve iyi konsantre olamadık diyebilecek kadar küçük bir açıklama yapabiliyorsun. Yazıklar olsun
Bu maçtan sonra eminim yarın iş yerinde ve arkadaş çevremde burda da olduğu gibi alay etmeye çalışacak insanlar olacak. Asla onların ağzından cevap vermeyeceğim ve sizde vermeyin bırakın sevinsinler, rekabette mutlaka olmalıdır böyle şeyler. Sizler çok iyi biliyorsunuz onların her sene İnönü'de veya kabul etmekte zorlanıp sürekli inkar etselerde kendi stadlarında gördüğü, lp lilerin bile bir maçta anlayabildiği bir aşk bizimkisi.
Kişiler gelip geçicidir, skora göre takım sevmedik, ama artık benim bu takıma duyduğum sevginin milyonda birini duyabilecek insanlar görmek istiyorum oyuncu olarak. Oyuncu almış olmak içinde değilde gerçekten gerekli ve açığı kapatabilecek oyuncular almak lazım. 1-2 maçta iyi oynayan adamların değil istikralı oyuncular lazım bu kadroda. Lucescu'nun en büyük artısıdır bu, iskeleti sabittir ve giren çıkan arada sırıtmaz mutlaka uyum sağlar. En basitinden Gökhan Zan artık ne desem bilmiyorum 1 maç oynar 2. sinde sakatlanır ve o her iyileştiğinde forma onun olur, defansımız sürekli değişiyor mevcutların zaten ne yaptığı belli değil, bu gecde gördük malesef.
Ertuğrul hoca dan yarın istifa açıklaması bekliyor ve şahsım adına istiyorum. Beraberinde yönetimde artık bırakır diyesim geliyor ama zannetmiyorum Geçmiş olsun
İsimleri geçtim ama Beşiktaş tek forvetle oynayınca beceremiyor bu kadar net bence.Bobo arkasında Delgado kalanlar kendi sahalarında...Tamam Rizeye,Antepe atarsın böyle ama Liverpool gibi belkide en üst düzeyde takım savunması yapan takıma nasıl atacaksın? Ben Ertuğruldan 2 forvet ile başlamasını beklerdim hatta 2-0 dan sonra Rico+Higuain i bekledim.Yani 1 forvet+1 hücumcu orta saha ile oynuyorsun 8 tane yiyorsun farkeden birşey yok.Ertuğrulun bundan ders aldığına inanıyorum acı bir ders de olsa.Çünkü korkunun gerçekten ecele faydası olmuyor.(Haaa müthiş kapanabilen bir takımsındır Yunanistan gibi anlarım ama BJK hiç öyle bir takım değil)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme