quote:Orijinalden alıntı: pekayok kızım sen devam işine kocan gelmez buraya koptum hele kalkanla kapıtoyrum kısmı yok muKalkanda kalkan ama he
quote:Orijinalden alıntı: L.JKalkanda kalkan ama heAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk Kalkanda kalkan ama he eslantn woman sanslı bu konuda
quote:Orijinalden alıntı: pekaquote:Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk Kalkanda kalkan ama he eslantn woman sanslı bu konudaAlıntıları Göster güzell
quote:Orijinalden alıntı: CEZA_NEFRET5güzellAlıntıları Göster bak dedimdi tutar die...ama dediim gibi boss eventleri kaçırma..
quote:Orijinalden alıntı: undomielbak dedimdi tutar die...ama dediim gibi boss eventleri kaçırma..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: undomiel bak dedimdi tutar die...ama dediim gibi boss eventleri kaçırma.. :P
quote:Orijinalden alıntı: SatanicWarmasterGodLquote:Orjinalden alıntı: undomiel bak dedimdi tutar die...ama dediim gibi boss eventleri kaçırma.. :PAlıntıları Göster pek beğenemedim. seviyesiz geldi bana biraz.
quote:Orijinalden alıntı: moritanyalıpek beğenemedim. seviyesiz geldi bana biraz.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JackSpearow pek beğenemedim. seviyesiz geldi bana biraz. sayqı duyarim.... en baştada dedim iyi yada kötü farketmez yorum yapmazniz yeterLi...
quote:Orijinalden alıntı: moritanyalıpek beğenemedim. seviyesiz geldi bana biraz.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JackSpearow pek beğenemedim. seviyesiz geldi bana biraz. katılıyorum. en azından ben gülmedim okurken, biraz da okumak zorunda hissedip bitirdim. yine de paylaşımın için teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: yigit+quote:Orjinalden alıntı: JackSpearow pek beğenemedim. seviyesiz geldi bana biraz. katılıyorum. en azından ben gülmedim okurken, biraz da okumak zorunda hissedip bitirdim. yine de paylaşımın için teşekkürlerAlıntıları Göster mükemmel olmuş
quote:Orijinalden alıntı: FikirLideri mükemmel olmuşAlıntıları Göster çok komik gelmedi ama kalkan olayı beni bitirdi
quote:Orijinalden alıntı: dehset1903çok komik gelmedi ama kalkan olayı beni bitirdiAlıntıları Göster dur bakayım bendede war bişiler scorpion shıeld falan... şu eslant womanın tadına bideben bakayım
quote:Orijinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::dur bakayım bendede war bişiler scorpion shıeld falan... şu eslant womanın tadına bideben bakayımAlıntıları Göster güzell....
quote:Orijinalden alıntı: CanımaKastımVargüzell....Alıntıları Göster kalkanı tutuyorum kimse görmez yerine koptum
quote:Orijinalden alıntı: _d1abl0_kalkanı tutuyorum kimse görmez yerine koptum Alıntıları Göster korkma kalkanı tutuyprum kimse görmez
quote:Orijinalden alıntı: GeNeLVeRiCikorkma kalkanı tutuyprum kimse görmez Alıntıları Göster Güselllll