Şimdi Ara

bir memur üniversite okuduğu ile tayin isteyebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
22.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar kpss den tercih yaptım , olumlu bir sonuç beklemekteyim belli olmaz ama yinede içimde ümit var, bu arada üniversite içinde tercih yapacağım

olaki kpssden memur olarak atanırsam ve tercih ettiğim üniversite memurluğa atandığım ilden farklı biryer olursa üniversitemin bulunduğu ile tayinimi isteyebilirmiyim?

hem çalışıp hemde 2. üniversitemi okumak istiyorum

teşekkürler...

• İş olarak nereye / hangi devlet birimine gireceğiniz yere bağlı.
    Mesleğinizi bilmem.
    Mesleğin getirdiği koşullar sizin eğitiminizi aksatacak derecede mi .. bilmem .

Bunları düşünmek için çok erken.

Hem okuyup hem çalışan var mı , evet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Temmuz 2009; 15:43:36 >
  • 2. Öğretim olursan ve üniversiteyi memur olmadan önce tercih yapıp kazanırsan kolayca okulunun bulunduğu yere tayinini isteyebiliyorsun. Önce memurluk sonra üniversite olunca biraz zorluk oluyor ama yinede gidebiliyorsun. Ha birde boşluk yoksa yakınlarına tayin ediyorlar boşluk olan yere oradan gelip gidiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

İş olarak nereye / hangi devlet birimine gireceğiniz yere bağlı.
    Mesleğinizi bilmem.
    Mesleğin getirdiği koşullar sizin eğitiminizi aksatacak derecede..

Bunları düşünmek için çok erken.

Hem okuyup hem çalışan var mı , evet var.

daha erken ama şuan acayip bir stres bastı , kurum olarak genelde sağlık bakanlığı ve içişleri bakanlığını tercih ettim öss tercih işlemleri b itmeden önce kpss tercih sonuçlarının açıklanacağını sanmıyorum , meslek ise belli zaten, memurluk

daha açık bir cevap alabilirsem sevinirim

tşkr edeim
  • Maalesef bu özür grubunu kaldırdılar.
    Yine de iyi araştırmak gerekiyor.

Bildiğim kadarıyla lisans eğitimi bir yana yüksek lisans ve doktora eğitimi de özür grubu dışında bırakıldı. Zorunlu hizmetinizi tamamlama şartınız var.

Ancak benim bu söylediğim öğretmenler için geçerli.

13/1 memurlar için durum nedir bilemiyorum. @Hirotaro'nun da dediği gibi değişiklik arz edebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

2. Öğretim olursan ve üniversiteyi memur olmadan önce tercih yapıp kazanırsan kolayca okulunun bulunduğu yere tayinini isteyebiliyorsun. Önce memurluk sonra üniversite olunca biraz zorluk oluyor ama yinede gidebiliyorsun. Ha birde boşluk yoksa yakınlarına tayin ediyorlar boşluk olan yere oradan gelip gidiyorsun.

niversite 2.öğretim olmazsa tayin isteyemiyormuyum? birde atamam yapıldıktan sonra hiç işe başlamadan direk tayin isteme hakkım varmı?

çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Maalesef bu özür grubunu kaldırdılar.
    Yine de iyi araştırmak gerekiyor.

Bildiğim kadarıyla lisans eğitimi bir yana yüksek lisans ve doktora eğitimi de özür grubu dışında bırakıldı. Zorunlu hizmetinizi tamamlama şartınız var.

Ancak benim bu söylediğim öğretmenler için geçerli.

13/1 memurlar için durum nedir bilemiyorum. @Hirotaro'nun da dediği gibi değişiklik arz edebilir.

evet şunuda belirteyim 2009/3 b grubu kadroları için kpssden tercih yaptım , peki memeur atamam gerçekleşirse ve üniversitemi dondurup zorunlu görevimitamamladıktan sonra ünv devam edip tayin isteyebilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektronikci_71

quote:

2. Öğretim olursan ve üniversiteyi memur olmadan önce tercih yapıp kazanırsan kolayca okulunun bulunduğu yere tayinini isteyebiliyorsun. Önce memurluk sonra üniversite olunca biraz zorluk oluyor ama yinede gidebiliyorsun. Ha birde boşluk yoksa yakınlarına tayin ediyorlar boşluk olan yere oradan gelip gidiyorsun.

niversite 2.öğretim olmazsa tayin isteyemiyormuyum? birde atamam yapıldıktan sonra hiç işe başlamadan direk tayin isteme hakkım varmı?

çok teşekkür ederim

Öyle birşey yoktur tabii. 2. öğretim olmassan mesai saatleri içerisinde okulda olamayacağından dolayı öyle söyledim. Malum 5 te mesai bitiyor, 2. öğretim dersleri 5 te başlıyor.

Hiç işe başlamadan tayin isteyemiyorsun sanırım. Gördüklerimin hepsi en az 3-4 sene memurluk yapmış kişiler.

• quote:

Öyle birşey yoktur tabii. 2. öğretim olmassan mesai saatleri içerisinde okulda olamayacağından dolayı öyle söyledim. Malum 5 te mesai bitiyor, 2. öğretim dersleri 5 te başlıyor.

Hiç işe başlamadan tayin isteyemiyorsun sanırım. Gördüklerimin hepsi en az 3-4 sene memurluk yapmış kişiler.

öylemi ozaman üniversiteyi dondurmaktan başk çare kalmıyor, evet ilk üniversitemi 2. öğretim olarak okumuştum çok zevkli oluyordu ev arkadaşlarım sabah sabah derse giderken ben öğlene kadar yatıyordum , neyse verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...
  • Okuyacağın okul ve çalışacağın il aynı olmalı , yoksa işin çok zor.

Okulu ilk sene dondurursun , bakarsın .

Okul konusunda sıkıntı yok aslında , önemli olan kazanacağın memurluk pozisyonunun durumu / şartları / mülki amirinin tutumu v.s.. gibi etmenler etkiler.
  • 2.öğretimdeyken bi arkadaş tercih hatasına kırıkkale yerine kırklareli yazmıştı kpssde

sonra kırklarelinden kırıkkaleye aldırdı tayinini

4 yıl da mezun oldu hem üniversitede
  • Bende Lise düzeyi KPSS ile Teknisyenlik istoyorum. Bu sene üniversiteye başlayacam. İÖ okursam hem memurluk hem okul aynı anda olabilir mi? 2010 da gireceğim sınava. Yada gündüz okursam durum nasıl olur? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim , aslında haklısınız okul açısından şimdilik bir sıkıntı yok, sanırım gerksiz bir stres yaptım , önemli olan iş paramı aldıktan sonra gerisi kolay, umarım öss tercihleri bitmeden kpss tercih sonuçları açıklanır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.