arkadaşlar diğer 1 konudada açtım ama eskı konu aoldugu ıcın az pek bakan olmadı o yuzden bır baslık altındsa daha acayım dedım.
yhaw şimdi benım pc den kablosuz modem(Aırtıes RT 250) ıle Laptop a Internet verıcez yanı paylaşıcaz.Laptop a format atmadan once bır sorun yoktu laptop a format atınca hersey ayarlar da gıttı. Şimdi ise sorun normal pc de net var laptopda kablosuz ağlar bulundu dıor Aırtıes Rt 250 sınyal gucu mukemmel dıor vs.vs... Ama Internet Yok Altta Bağlantı simgesi var Ama Ya hanı 2 ufak monıtor resmı var sağ alt görev çubugu kosesınde o sımgelerın stundekı monıtorlerde mavı ısık yanmıor hiç hep siyah bu nnet olmadıgının bır gostergesımı _? yardım lutfen .............
modemde sorun olsa pc bağlanamaz. Demekki sorun laptop taki ayarlarda. Herşeyi otomatiğe al. BAğlanması lazım. Bir de modem'den firewall falan engellemesi olmasın?
arkadaşım eğer modeme laptopdan bağlanamıyosan modem veya makinanda problem vardır.ama modeme bağlanıp da internete bağlamamıyosan modeminde bi sıkıntı olablir 2 hatadan beri santrallerde problem var modemini tekrar yapılandırman sorununu çözebilir.bilgisayarında vista varsa sağ at köşedeki ağ bağlantıları simgesinin üstünde dünya sembolu varsa mutlaka internete girersin giremezsen yineden laptopunu recovery menagerden geri almanı tavsiye ederim