Şimdi Ara

Bir N11 Rezaleti daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar salı günü malum site üzerinden babama bir telefon aldım. Almadan önce satıcıya gerekli soruları sorup o şekilde aldım. Alırkende 55 liralık bir kupon vardı onu da kullandım. Fakat ertesi gün satıcı telefonumdan beni aradı versiyon bozuk minvalinde telefonu gönderemiyoruz iptal edin dedi. Bende olabilir sıkıntı yok dedim. Sonra siteye girdim satıcı telefonun fiyatını yükseltmiş! Neden böyle birşey yapıyorsunuz dedim kimse almasın diye fiyatı yükselttik dedi! Elimizde stok yok iptal edin dedi! Bende 55 liralık kuponum yanıyor hak kaybına uğruyorum dedim. Tabi kimin umrunda! Bende müşteri hizmetleriyle görüştüm. Durumu anlattım iptal edersem kuponum yanıyor dedim. Tabi müşteri hizmetleri de kupon geri yüklenmez dedi. Bende bunun benim sorunum olmadığını tedarik edemeyenin satıcı olduğunu söyledim. Sonra siz iptal edin ben size 50 liralık kupon tanımlayacam dedi. Bende tamam ozaman bende o şekil başka bir satıcıdan alırım diye düşünüp iptal ettim. Sonra tekrar bağlandım müşteri hizmetlerine 48 saat içinde kupon tanımlanacak dediler. Ya sabır deyip tamam dedim. Cuma günü yeniden yazdım. Bu sefer 24/48 saat içinde yüklenecek dediler. Tabi artık oyalandığımın farkındaydım. Bugün de yazdım bu sefer ne derseler beğenirsiniz haftaiçi görüntüleyebilirsiniz dediler. Hiçbir şekilde çözüm üretmiyorlar.. çocuk oyunan döndü bu iş yüklemeyecekseniz söyleyin de işimize bakalım diyorum papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar.. Bu güne kadar bir sürü alışveriş yaptım bu siteden bir daha yüzüne bakmam hesaplarımı kapatıp programıda telefonumdan siliyorum. Ben böyle işgüzar kalitesiz bir site görmedim. Tamamen satıcılardan yana müşteri memnuniyetinden bir haber bir oluşum.. Demem o ki birşey satın alacaksanız iki kez düşünün..

Not: Tüm konuşmaların kaydı bende var istenirse yüklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba SwordLegend,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Vay be firmalar şikayetvar gibi burada da mı hesap açıp cevap vermeye başladılar?
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    helal olsun buradada yardım ediyolar seviyorum n11 i ilgililer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.