Şimdi Ara

Bir Öğrencinin Bilgisayar Almak İçin Para Biriktirme Serüveni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
18.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise okumuyor olsan işe gir derdim ama okul olduğundan sıkıntı olabilir. Bekki hafta sonu için bulabilirsin.
  • Eve lazımsa sen neden biriktiriyorsun?

Oyun oynamayacağını ve yazılımla uğraşacağını düşünüyorsan i5 işlemcili 8 gb ramli bir bilgisayar işinizi görür babanla senin. Öyle bir kasa da 2000 civarına toplanır. Madem baban da kullanacak veriversin o parayı.
  • ben ilk bilgisayarımı, lisede yaz stajında para biriktirerek almıstım.Aylık 650 lira alıyordum.Yeme içme kalacak yer herşey
    otele aitti bi giderim yoktu.Maaşımı aldığımda bi kısmını dışarıda yeme içme ve gezmeye harcıyordum.Ve sonunda bilgisayarımı almıstım. Diğer stajerler gibi maaşımı aldığım gün bitirmedim.

Şimdi ise parayı harcayacağımı bildiğim için altın alıp anneme saklaması için veriyorum.Yoksa parayı çarçur ederim biliyorum.Sende böyle yap.Paranı harcayacağını düşünüyorsan, biriktireceğin parayı ailenden birine ver o biriktirsin bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 7 Eylül 2019; 0:4:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Lise okumuyor olsan işe gir derdim ama okul olduğundan sıkıntı olabilir. Bekki hafta sonu için bulabilirsin.
    Cumartesi günü spora gidiyorum ve okul zamanı işe girmeye sıcak bakmıyorum ve zaten ailem izin vermez. Derslerim öncelikli.
  • Parçalar üstü kapalı bir şekilde dolar üzerinden satılır. Altın şu günlerde daha kazanclı gözükse de teknolojik alet alacaksanız dolar üzerinden biriktirmenizi öneririm.
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    GTX 750 Tİ
    8 GB ddr3
    h77
    500gb hdd
    kasa psu
    kalan paraya göre işlemci.

900-1000 lira. En üst seviye oyunları rahatça açmaz ama 900 tl ye toplanır bu PC. parçalar birbiri ile tam uyumlu mu bilmiyorum.
  • İlk olarak oyun işinden bahsedeyim. Oyun oynamayı yazmamışım özür dilerim.
    Babamın bilgisayarda işi sınav sorusu hazırlamak ve notları girmek gibi küçük şeyler. Ben ne kadar biriktirebilirsem biriktireceğim üstünü babam tamamlayacak.
  • Öncelikle tebrik ederim. Ben parayı altın, euro, dolar tarzına çevirmeyi düşünüyorum. Yoksa harcanma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Parçalar üstü kapalı bir şekilde dolar üzerinden satılır. Altın şu günlerde daha kazanclı gözükse de teknolojik alet alacaksanız dolar üzerinden biriktirmenizi öneririm.
    Aşırı düşüş olabilir mi peki?
  • quote:

GTX 750 Tİ
    8 GB ddr3
    h77
    500gb hdd
    kasa psu
    kalan paraya göre işlemci.

900-1000 lira. En üst seviye oyunları rahatça açmaz ama 900 tl ye toplanır bu PC. parçalar birbiri ile tam uyumlu mu bilmiyorum.
    Bilgisayar alma zamanı gelince burada konu açmayı düşünüyorum. Yine de önerin için teşekkür ederim.
  • 8-9 ayda olabilir tabii. yükseliş te olabilir. Dolar şuan 5.71
  • quote:

Orijinalden alıntı: randombiseyygibi

Öncelikle tebrik ederim. Ben parayı altın, euro, dolar tarzına çevirmeyi düşünüyorum. Yoksa harcanma ihtimali yüksek.
    Aynen öyle yap hocam.Atıyorum baban haftalık 100 lira veriyorsa pazar gününden harcamadığın paranı git babana ver.Sonra babandan önündeki hafta için 100 lira daha al.Artan parayı da dolar/euro ne almak istiyosanız gidin alın.Böyle böyle döngüyü oturttur.En mantıklısı öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 7 Eylül 2019; 0:13:55 >
  • quote:

8-9 ayda olabilir tabii. yükseliş te olabilir. Dolar şuan 5.71
    O riski alsam mı 😀😀😏
  • Öğlen kumbara almayı düşünüyorum. Her gün artan parayı kumbaraya atarım dolunca dolar, euro veya altın alırım büyük ihtimalle.
  • Babanın işini bilmem ama yazılım-photoshop öğrenemezsin. Kuzen photoshop-yazılıma hoplayayım diye iMac Pro aldı şu anda hiçbir şey yapmıyor.
    Oyun için konsol öneririm.
  • quote:

Öğlen kumbara almayı düşünüyorum. Her gün artan parayı kumbaraya atarım dolunca dolar, euro veya altın alırım büyük ihtimalle.
    öyle yapma hocam.para elinin altında olunca harcanıyor.dediğim gibi ver ailenden birine saklasınlar senin yerine.kendimden biliyorum.ailene de anlat derdini.parayı harcayacağım diye korkuyorum benim yerime, benim tahmin edemeyeceğim bi yere saklayın de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Babanın işini bilmem ama yazılım-photoshop öğrenemezsin. Kuzen photoshop-yazılıma hoplayayım diye iMac Pro aldı şu anda hiçbir şey yapmıyor.
    Oyun için konsol öneririm.
    Aslında ilk başta ben de konsol almak istedim oyun için fakat babam diğer işlerimizde de işimize yarar diye bilgisayar alalım dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

öyle yapma hocam.para elinin altında olunca harcanıyor.dediğim gibi ver ailenden birine saklasınlar senin yerine.kendimden biliyorum.ailene de anlat derdini.parayı harcayacağım diye korkuyorum benim yerime, benim tahmin edemeyeceğim bi yere saklayın de

Alıntıları Göster
    Bu sefer parayı ailem harcayabilir 😀😀 Zaten kapalı kumbara alıyorum bir hedefim olduğu için içinden para almak kendime ihanet ediyormuş gibi geliyor.
  • quote:

Bu sefer parayı ailem harcayabilir 😀😀 Zaten kapalı kumbara alıyorum bir hedefim olduğu için içinden para almak kendime ihanet ediyormuş gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    bence harcamazlar hocam.ailene güvenin eksikse aklıma diyecek başka bir yol gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.