Şimdi Ara

Bir Öğrencinin Bilgisayar Almak İçin Para Biriktirme Serüveni (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
18.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Babanın işini bilmem ama yazılım-photoshop öğrenemezsin. Kuzen photoshop-yazılıma hoplayayım diye iMac Pro aldı şu anda hiçbir şey yapmıyor.
    Oyun için konsol öneririm.
    Bu nasıl bir genelleme hocam? Herkes senin kuzenin mi?

Kardeşime tavsiye 3-4 bin tl'lik bilgisayarı boşversin 1.000 tl'ye bile alacağı youtube-office işlerini görecek bir laptop kendisine inanılmaz şeyler katabilir devir dijital öğrenme devri üniversite sınavından, YAZILIM ÖĞRENMEYE doğru kullanırsa!! kendine çok şey katacaktır.

Oyun işini boşver çok çok istersen internet kafeye gidersin maddi durumun iyi olduğu zaman en iyisini alırsın.

• Harçlığını arttırmaya çalış kenara daha çok koyabilmek için birde babanla görüş biriktirdiğin kadarda o destek olsun 2.500 sen biriktiren 5.000 TL ye güzel bir PC alırsın. Herşey dahil 5.000 TL den aşağı PC yok. Var diyene inanma ayrıca PC'yi forumdan falan topla vatanda düdüklenirsin.
    Kuzenime 650 tl'ye win 10 satmışlar e-pttavm de 10 TL
    İkimizde aynı bütçe ile PC topladık benim PC 3'e çarpıyor onunkini ben bile ufak tefek hatalar yaptım alırken o halde 3'e çarpıyor.
    Biriktirmek için dolar biraz riskli olabilir en iyisi altın bitcoin falan sakın bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

günde 5 tl az ama 20 30 tl de çok fazla. 8 10 tl iyidir, yılda 3000 tlden fazla birikmiş olur. güzel bir laptop alınır herhalde. fiyatları bilmiyorum gerçi.
    Spora gittiğim günler fazladan para alıyorum ve ailem de kumbarama bozukluk atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanavalısi

Kardeşim ben de aynı yolla pc aldım tek diyebileceğim özellikle cafelerden uzak dur. Cafe alışkanlığı olan insanlar farkında olmadan ciddi paralar harcıyorlar. Temel ihtiyaçlarını aksatma ama iş lükse gelince durmasını bil. Senin çevreni bilmem de sırf bunun için bana cimri diyenler olmuştu onları hiç takma tutumlulukl a cimriliğin farkını bilmeyenden hayır gelmez.
    Cimri değil de parayı gereksiz şeylere harcanmayan😀😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Bu nasıl bir genelleme hocam? Herkes senin kuzenin mi?

Kardeşime tavsiye 3-4 bin tl'lik bilgisayarı boşversin 1.000 tl'ye bile alacağı youtube-office işlerini görecek bir laptop kendisine inanılmaz şeyler katabilir devir dijital öğrenme devri üniversite sınavından, YAZILIM ÖĞRENMEYE doğru kullanırsa!! kendine çok şey katacaktır.

Oyun işini boşver çok çok istersen internet kafeye gidersin maddi durumun iyi olduğu zaman en iyisini alırsın.

Alıntıları Göster
    👏

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Harçlığını arttırmaya çalış kenara daha çok koyabilmek için birde babanla görüş biriktirdiğin kadarda o destek olsun 2.500 sen biriktiren 5.000 TL ye güzel bir PC alırsın. Herşey dahil 5.000 TL den aşağı PC yok. Var diyene inanma ayrıca PC'yi forumdan falan topla vatanda düdüklenirsin.
    Kuzenime 650 tl'ye win 10 satmışlar e-pttavm de 10 TL
    İkimizde aynı bütçe ile PC topladık benim PC 3'e çarpıyor onunkini ben bile ufak tefek hatalar yaptım alırken o halde 3'e çarpıyor.
    Biriktirmek için dolar biraz riskli olabilir en iyisi altın bitcoin falan sakın bulaşma
    Almadan önce araştıracağım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Genco bugün kenara 100tl atsan yarın 90tl oluyor bu ülkede zor birikir o para
  • Genç dostum sana tavsiyem haftada 50 lira bile koyacaksan onu önce döviz bürosundan euro yada dolar alarak koy köşeye. Hiç değilse 5 ay sonra topladığın paranın yarısı erimemiş olur.
  • Çalışanlar zor para biriktiriyor üzerine bunun 50tlmontajı 50tl formatı illa bir parça uymaz kablo gerekir birşeyler olur bir 50-100 daha zaten ortalama üstü rahat ettircek sistem 4500tl bir yılda 4700tl biriktirme ihtimalin çok düşük eğer yazın çalışmayı düşünmüyorsan.
    boşver en iyi sen internet kafeye git daha mantıklı zaten 1 sene sonra üniversiteye hazırlanırsın vaktin olmaz.
    ben sadece boş kasa+anakart+psu'ya 1200tl verdim 300 tl'de bilgisayarcı sapladı sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 7 Eylül 2019; 12:5:32 >
  • Damlıyo damlıyo göl olamıyo. Gölün altından hat çekmişler...
  • Alınır
  • Biriktirme. Açık ve net bunu tavsiye ediyorum.

Örnek veriyorum ne alacaktın? Diyelim 4000 liraya mı bilgisayar almayı düşünüyorsun ve bunun 2000'i ni mi sen toplayacaksın. Parayı biriktirmekle uğraşma ve gidip 2000'e alın. Oyun oynayamazsın belki ama inan bana o parayı biriktirirken göz ardı ettiğin , vazgeçtiğin şeylerin değeri 2000 liradan daha yüksek.

Eline geçen parayla kitap al, sinemaya git, arkadaşlarınla daha çok takıl, festivallere git, udemy'den kurs al vs vs

Benim tavsiyem budur. Kaliteli bir bilgisayar işini üniversiteye geçince halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 7 Eylül 2019; 12:27:17 >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    1 değil 10 örneğim var. İt gibi çalışmazsa yapamaz(ki it gibi çalışsa rendering yapacağı bilgisayar bile alır)
  • şu an ne kadarın var?
    ne kadar biriktireceksin?
  • ben zamanında imkansızlıklarla güzel bir sistem toplamıştım.cüzi bir miktar harçlık alıyordum onu bile arttırmayı başarıyordum ki sen ayrıyetten spor için falan para aldıgını yazmışsın bence azim edip tutumluluk yaparsan kısa sürede birikmez ama biriktirebilirsin diye düşünüyorum.
    benim yaptıklarıma gelirsek
    -Okuldan asla yemek yemedim 1 yıl hep evden götürmeye calıstım.örneğin dışardan yediğinde 5-6 bazen arkadas ortamına uyarsan 10tlye mal olurken evden götürmem 2-3e işi kapatıyordu 2013 2014 bu bahsettiğim
    -iddaa oynuyordum.şampiyonlar ligi maclarına cok kafa yorup o konuda ilerlemeye calısmıstım 2-3 kez tutturdum. 15-20tl kazandım bereket versin onlar bile işimi görüyordu.
    -oynadıgın online oyun varsa ordan satış yapabilirsin.ben metin2 oynuyordum bota koyup gidiyordum sabah okula gitmeden.aksam onları satıyordum.oda çok olmasada aylık elime para geçiriyordu.
    -ekonomik kararlar alıyordum.şu an aklıma cok somut örnek gelmedi ama şeyi hatırlıyorum.babam cüzdanım parçalandıgı için 15tl vermişti ben japon yapıştırıcısı ile falan kendi çapımda onarıp esk icüzdanı kullanmaya devam etmiştim 1-2 sene daha
    - kilo problemim vardı lise yıllarında spor salonuna yazılabilirdim ama 1 aylık spor salonu parasına kendim malzemeler alıp evde calısmıstım hala da yaparım bunu spor salonu cok pahalı oldugu için evde dumbell ve yayımla takılırım evet salondaki kadar verim alamasamda iş görür.

• Kumbarada bir anda obruk oluşuyor
  • ha bu arada 10.sınıf en kolay senedir lisede part time calısabilirsin ailen razı olursa olmazsa yazında calısmayı deneyebilirsin
  • İlla bir şey almak zorunda değilsin.O para üniversitede sana yardımcı olabilir.
  • Yandex Toloka'ya üye olup günde 2-3 saat harcayarak ayda 30-60 dolar arası(Ben ayda yaklaşık 300TL kazanıyorum) kazanç sağlayabilirsin. Taksitlere yardımın dokunur.

Bu benim referans linkim. Buradan üye olursan 1 ay boyunca ben de 30-40 cent kazanırım.

Bir Öğrencinin Bilgisayar Almak İçin Para Biriktirme Serüveni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Eylül 2019; 13:20:2 >

• Yanlış zamanda biriktirmeye başlamışsın dostum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.