Bildirim
Bir öğrencinin parası nereye gider
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Günde 1 paket mi iciyon -
Paranin %27 sini cope atmak nasil bir duygu. Hemde kendine zarar veriyosun. -
Program nedir hocam ? -
-
giyimle sigarayı azalt. bi de % lik dilimlerin toplamı %100 etmiyor. kalan yüzdelik dilimleri de ekle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 20 Kasım 2016; 13:46:32 > -
ccc abur cubur ccc -
sigaraya başladığımda winstonu 5 tlye alıyorduk 7 senede fiyatı 2 katına gelmiş maşallah kaçak,tütün, elektroniğe devam panpa tayyipe 1 kuruş yok -
Ailemle yaşıyorum 600 TL alıyorum
80 TL Ulaşıma
200 TL yemeğe (Özel Üni)
50 TL Ev harcamalarına
30 Tl telefon faturasına
geri kalanı cebimde kalıyor dışarda falan harcarken kullanıyorum -
80 tl spora
35 tl internet
430 tl kira
40 tl de öğle yemeği. Okulda yiyorum her gün. Her öğün 2 tl.
geri kalanı keyfi harcama yemektir şudur budur 900tl alıyorum 400 kredi 500 kredi kartından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 20 Kasım 2016; 13:57:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
giyimle sigarayı azalt. bi de % lik dilimlerin toplamı %100 etmiyor. kalan yüzdelik dilimleri de ekle.
Diğerleri ufak ufaktı çok önemli değil diye göstermiyor program. Others diye gösteriyor
Program 5coins
Evet nerdeyse günde 1paket içiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah
Paranin %27 sini cope atmak nasil bir duygu. Hemde kendine zarar veriyosun.
Valla yoğun hayatımda beni rahatlatan tek şey. Başka bir eğlencem yok iş okul koştururken -
Sigara harcaması yemeğin iki katından fazla. Adam zehirle besleniyor. -
Sadece günde bir öğün yemeğe ve sigaraya 600lira gidiyor sen baya idarelisin demek ki -
hocam konusu değil fakat birşey sormak istiyorum bana kyk kredisi çıktı ben bu krediyi bir yıl alıp bırakmayı düşünüyorum böyle bir şansım var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: samarium
hocam konusu değil fakat birşey sormak istiyorum bana kyk kredisi çıktı ben bu krediyi bir yıl alıp bırakmayı düşünüyorum böyle bir şansım var mı?
hiçbir fikrim yok ama krediyi komple alacan diye sözleşmeyi imzalıyorsun. yani 20k alacaksın diye. -
kyk 255 tl barınma veriyorum.okul hemen yanında.arada minibüsse binsem ulaşım 15 tl.öğlen ve akşam okulda gece de kyk da yiyorum yemeği.60 tl gidiyor ona.çay içiyorum çok(50 kuruştan) 40 tl ona desek fotokopiciye de 25 tl desem artan parayla da şoktan abur cubur ve kişisel temizlik şeyleri alsam kredi ile ayatta kabilirim.bu ayda giyim vs harcamam da oldu ama.önümüzdeki ay sadece krediyle geçinebilirim
farkettim de çayı azaltmam lazım çok büyük gider -
Sigarayı kessen, ulaşımı bisikletle halletsen, giyim alımını yarıya düşürsen, biraz daha az yeyip az eğlensen.. Kafadan 500 lira cepte.
2 ayda bin lira
20 ayda 10bin
40 ayda 20bin
48 ayda (4 yıllık üniversite) sonrasında 24 binden 2.el bi araban olurdu. -
650 aparta ödüyorum herşeyi içerisinde tek kalıyorum.
80 yola gidiyor
30 telefon faturası
Günlük ortalama 15tl yemeğe
20 kuaför her ay
Ayda 2 kez memlekete gidip geliyorum 120 oraya -
sigara ve eglenceyi azaltmalisin
Benzer içerikler
- permatik nasıl açılır
- orta boy pizza kaç dilim
- küflü tütün nasıl temizlenir
- kuzen çocukları evlenebilir mi
- rüya görmemek için ne yapmalı
- bim karavan
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- prompt mühendisliği
- black friday ne zaman 2024
- vtouch nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X