Şimdi Ara

bir okcu ardreamda iş yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ?????? yapara mı 57 den sonra takip eden okl acılıo sizce ii itemli yapar mı?

• koxp la iş yapar koxp suz işş yapmaz shardlı asaslar sana ya tek yaa 2 atar (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen

koxp la iş yapar koxp suz işş yapmaz shardlı asaslar sana ya tek yaa 2 atar (:

• saolasın kardas olsun ben genede okcu acacam manyak kasılıo breeee
  • Archer diye bir job kalmadı ki

Archer=Kosper ( sözüm kullananLara )

Evt dediğin doğru okçu çok kolay ve seri kasılıyor!!Ancak okçudan bir süre sonra çok sıkılıyorsun !! Ciddi anLamda ama sen bilirsin ! Okçu olarak ardreamda iş yapamazsın şöyLe elinde +8 horn olursa 5 li okLar ısabet etmez adam kovalıyamassın.Ama çok iyi bir ksci olursun ! Sen bilirsin ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen

koxp la iş yapar koxp suz işş yapmaz shardlı asaslar sana ya tek yaa 2 atar (:

saçmalama ardreamda kaç tane shardlı asas wardırki.ben archeryim ve 19k np yaptım.asasken adam kovalamaktan başka bir şey yapmıyordum.hele townun önünde beklerken 1920 healler al arkadana gör havadan npleri.bide 52 skiliyle buffsız magelere tek atarsın.adam çalarak havadan np kazanırsın...
  • Aslında yapabilir.Şöyle ki üstünü +7 veya +8 dex set, statları da full dex e vereceksin.Eline bi chitin, enion, iron veya ironx alıp karşı tarafın girişinde pusu da bekleyeceksin.59 lvl ol 57 skiliyle mageleri rahat kesersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.