Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönderirsem vicdanımı biraz olsun rahatlatmak için göndereceğim. Ve bir haltada yarayacağını zannetmiyorum. Ben göndermiycem. Kullanmadığım parçalar var ve göndermiycem.

Çünkü bana büyük bir yalan söyleyip telafi etmeye çalışıyormuşuz gibi geliyor böyle kampanyalarda. Ekşi sözlüktede kitap toplanmıştı ona da girmedim. Çok kıytırık girişimler. O kadar organizasyon var, devlet var onlar yapmadıktan sonra bunlar sadece yalancıktan pamuk şekeri gibi geliyor. Özür dilerim ama kimi kandırıyoruz yaa ? Neye yarıycak bunların gönderilmesi ? Amerikan filmlerini hep mutlu anda sonlandırmak gibi bişey bu. Gönderdik iyi eyvalllah oo süper. Ben oraya bilgisayar öğretmeni olarak gitmeyi istemedikten sonra ne değişecek ?

Çok ifade edemedim ama görüşlerimi belirtmeden duramadım.Kesinlikle gönderecek, bişeyler yapacak arkadaşları etkilemek istemem. Sadece bana hiç gerçekçi gelmiyor. Onu söyledim.

Umarım haksız çıkarım, çocuklar canavar gibi öğrenir bu parçalarla. İnşallah İnşallah İnşallah diyorum. ( küfretmezsüz eleştri lütfen )

• @Acemi_Uyducu hocam sen niye bu kadar karamsarsın emin ol o çocuklar canavar gibi bilgisayar öğrenicek.....Oradaki görevli olan hocamızda bilgisayardan anlıyor bildiğim kadarı ile

Gerekirse okulum bitsin ben öğretmenliğe giderim yaw ( öğretmen sıfatım yok ama bilgisayar konusunda iyi bir eğitmenimdir )

benim şahsi olarak ricam lütfen o parçaları gönder.... Biliyorum sen gerçekçiyim diyorsun ama gerçek bu değil.....

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür."J.Harris
  • @Acemi_Uyducu
    Selamlar arkadaşım

gönderip göndermemek tabiki senin kararın buna kimse etki edemez ayrıca gerekçeli açıklaman ile ilgili seninle polemiğe girip tartışma ortamı yaratmak istemem.
    ancak kendi fikirlerini başkalarına empoze etmen yanlış bence biz(ben) kimseden bir şey istemedik bir topik açtık duyarlı arkadaşlar katıldı sen katılırsın veya katılmazsın bu senin bileceğin bir konu 1. sayfadan 5. sayfaya kadar olan postlarda kimsenin @Acemi_Uyducu parça yollasın dediğini hatırlamıyorum.

ayrıca yazının sonunda ( küfretmezsüz eleştri lütfen ) diye belirtmişsin

1-eleştri geleceğini sende bildiğin halde yazdın bunları

2- bu topik reyting veya tartışma yeri değildir amacın reyting veya polemik yaratmaksa forumda daha uygun konular var

3-bu konuya post atan kişi küfür edecek karakterde olmadığına inanıyorum

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 2 Ocak 2006 16:40:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acemi_Uyducu

Gönderirsem vicdanımı biraz olsun rahatlatmak için göndereceğim. Ve bir haltada yarayacağını zannetmiyorum. Ben göndermiycem. Kullanmadığım parçalar var ve göndermiycem.

Çünkü bana büyük bir yalan söyleyip telafi etmeye çalışıyormuşuz gibi geliyor böyle kampanyalarda. Ekşi sözlüktede kitap toplanmıştı ona da girmedim. Çok kıytırık girişimler. O kadar organizasyon var, devlet var onlar yapmadıktan sonra bunlar sadece yalancıktan pamuk şekeri gibi geliyor. Özür dilerim ama kimi kandırıyoruz yaa ? Neye yarıycak bunların gönderilmesi ? Amerikan filmlerini hep mutlu anda sonlandırmak gibi bişey bu. Gönderdik iyi eyvalllah oo süper. Ben oraya bilgisayar öğretmeni olarak gitmeyi istemedikten sonra ne değişecek ?

Çok ifade edemedim ama görüşlerimi belirtmeden duramadım.Kesinlikle gönderecek, bişeyler yapacak arkadaşları etkilemek istemem. Sadece bana hiç gerçekçi gelmiyor. Onu söyledim.

Umarım haksız çıkarım, çocuklar canavar gibi öğrenir bu parçalarla. İnşallah İnşallah İnşallah diyorum. ( küfretmezsüz eleştri lütfen )

Arkadaşım senin kıytırık dediğin şeyler burada ki 360 öğrencinin hayali
    Ve evet çocuklarıma canavar gibi öğreteceğim bilgisayarın nasıl kullanıldığını
    Burada 3 senedir görev yapıyorum her zaman elimden gelenin
    en iyisini yapmaya çalıştım burada ki çocuklarım için, sen demişsin ki neye yarayacak
    bütün bunlar ; HZ. İbrahim yakılırken su taşıyan taşıyan karıncada biliyordu suyu
    söndüremeyeceğini ama en azından benim safım belli olsun diye çabalıyorum demiş.

• dediğin karınca rum ateşine su taşıyor, biz söndüremesekte bu ateşleri söndürmesi gerekenler umarım söndürür bir gün. işte canımı sıkan asıl sorun orada.

çok hoş söz harrisin sözü de.

kampanyada başarılar...
  • Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum ama şöyle de bir site var

http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/
  • arkadaşlar biraz geç oldu ama şu an elimde olan parçalar;

-15 tane ses kartı
    * 4 tane crystal chipli ISA
    * 3 tane avance logic chipli ISA
    * 2 tane ESS cihpli ISA
    * 1 tane yamaha chipli ISA
    * 1 tane 3D melody chipli ISA
    * 1 tane creative vibra 16s chipli ISA
    * 1 tane interwave chipli ISA
    * 1 tane forte media chipli ISA
    * 1 tane creative vibra 128 chipli PCI
    -2 tane işlemi
    * 1 tane pentium 2 450
    * 1 tane celeron 400 socket
    -3 tane ekran kartı
    * 1 tane 8 mb asus v3000 zxstu rival 128 AGP
    * 2 tane 8 mb s3 trio 3d/2x AGP
    -15 tane modem
    * 9 tane 56k conexant chipli
    * 2 tane 3com chipli
    * 2 tane rockwell chipli
    * 1 tane netodragon chipli
    * 1 tane creative chipli
    -6 tane ethernet kartı
    * 5 PCI
    * 1 ISA
    -1 tane via chipsetli VGA+SES socket 370 anakart

parçlar biraz eski, kusura bakmayın. elimden bu kadarı geldi. bulabildiklerim bunlar. içlerinde istemediğiniz yada gereksiz gördüğünüz parçalar varsa söyleyin kargoya o şekilde veriyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Acemi_Uyducu

Gönderirsem vicdanımı biraz olsun rahatlatmak için göndereceğim. Ve bir haltada yarayacağını zannetmiyorum. Ben göndermiycem. Kullanmadığım parçalar var ve göndermiycem.

arkadaşım sana kimse zorla parça gönder diyomu senin yazdığın mesajda bi bin çelişki var....
    bu arkadaşlara ben güveniyorum.bu arkdaşalara güvenmiyosan benim referanslarıma belki güvenirsin...
    bir bilgisayarcı olarak ve ben referans yazmaya kalksam buraya sığmaz.....
    bizim adımız belli soyadımız beni tanımak istiyosan.
    istanbul bilgisayar piyasasının merkezi mecidyeköye gel
    benim adımı ver
    BURHAN DEMİRCİ
    BU ARKADAŞLARA DESTEK OLALIM KÖSTEK DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 3 Ocak 2006 0:41:48 >

• @greenhell dostum "elimden bu kadarı geldi" daha ne olsunki teşekkür ederim

@demircibu "bu arkadaşlara ben güveniyorum." allah razı olsun kimsenin yüzünü kara çıkarmadık çıkarmayızda sonsuz teşekkürler

şimdi gelelim asıl konuya günler geldi geçti kimi arkadaşlar manevi destek verdi kimileri sözler verdi ancak şöyle bir durum oluştu daha gelen bir tek parça yok şu gün göndereceğim diyen bir allahın kulu yokne zamana kadar bekliyeceğiz arkadaşlar ne zamana kadar bu topice bakıp kim ne göndermiş diyeceğiz ne zamana kadar insaları umutlandıracağız.
    en azından yazın kardeşim "ben bir gaza geldim şunu bunu yollarım dedim şimdide caydım deyin veya köşeme çekildim sizi izliyorum rezil olmanızı bekliyorum bu kampanya olmasında BEN DEMİŞTİM diyeceğim anı bekliyorum deyin"ama heveslenmeyin
    BEN SÖZ VERDİM HOCAMA TATİL DÖNÜŞÜ ÇOCUKLARIN BİLGİSAYAR BAŞINDA OLACAK DEDİM herne şartlarda olursa olsun YA OLACAK YA OLACAK ben 7-8 tane pc yi kendi iş çevremdende toplar yollardım veya kendimde yollardım ama bu kadar büyük bir mutluluğu buradaki dostlarımla paylaşmak istedim beraber gururlanalım istedim aranızda benim gibi baba olanlar beni daha iyi anlayacaktır
    YARIN SON GÜN HERKEZ MÜSBET MENFİ BİR CEVAP YAZSIN LÜTFEN YARIN GELECEK CEVAPLARA GÖRE BİR KARAR ALACAĞIZ

ayrıca en başından beri bana büyük desteği olan bayteo kardeşime sonsuz teşekkürler olacak bu iş merak etme.

not:ilk posttada yazdım yine belirteyim OLABİLECEK HER TÜRLÜ AKSAKLIK OLUMSUZLUKTAN D.H YÖNETİMİ SORUMLU DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUĞU ÜSTÜME ALIYORUM

SAYGILARIMLA

• herkeze selam öncelikle (acemi uyducu) arkadaşımıza bu kadar yüklenmemize gerek yok yeri burası olmamasına ragmen dediklerinde haklılık payı oldugu kanısındayım. tabi benim anlatmak istediginden anladıgım doruysa.bircok kişinin yada bizlerin asıl amacımızın onlara yardım degilde kendini vicdanımıza bahşiş vermek oldugunu bizlerin bu destegi yapdıktan sonra sanki biz üzerimize düşeni yapdık dememizin korkusunu duyuyor gibime geldi ve haklı yanlarıda belki vardır ama bunun yeride diil zamanıda

bi karınca kıssasıda benden

karıncaya sormuşlar
    - nereye gidiyorsun böyle
    karınca
    -medineyi münevvereye (cennet-ül bakü)
    tabi gülüşmüşler ve
    -yaw sen daha oraya varamadan ölürsün
    demişler
    karınca
    - olsun hiç olmassa sevdigimin yolunda ölürüm
    (hatırladıgım böyleydi)

bu hikayeye ne kadar uydu bilmiyorum ama önemli olan gidilen yoldur. arkadaşların attıkları adımlarla ama varılır ama varılmaz cokda önemli degil

en azından başlattıgınız işe saygı duymak şart

• arkadaşlar parçalar hala bekleniyor.. neden kimse cevap vermiyor
  • lg cd rom,
    56k creative modem
    2 de ddr ram 128
    lehim makinesi belki işe yarar diye kablolar vs..

nerde nasıl işe yarar kullanılır bilemiycem tamamlar belki bi sistemi. bursa gökkuşağı osmangazi olan şubeye yolluyorum. iş arkadaşlarım unutmuş söylemiştim ama neyse...

kalın sağlıcakla.
  • ula ben buraya dün yazmıştım demekki gittmemiş

bende dvdwr sözü vermiştim onun yerien belki monitör alınabilir demiştim efece yanlış anlamıştı amaolmazsa dvd wr yerine cd wr alıp biraz daha üstüne koyup monitör de bakabilirim

haftasonuna kadar kargoya vereceğim inşallah

şüpheniz olmasın
  • bilgisayarlar gönderilmeye başlandı demiştiniz.şimdide gelmedi diyorsunuz.
    Kaç tane gönderildi.?
    yalnızca merakımdan soruyorum.
    Teşekkürler.
  • dzüeltildi
    Bu arada yaptığınız yardım iyi bir şey ama fazla kasmayın.Nasılsa okullar tatil oluyor ve şubat başı 2. dönem başlayacak.1 ay zamanımız var.Bendede bir kaç parça var işe yararmı?(Şimdi bir bakıyımda yazarım buraya)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIK -- 3 Ocak 2006 14:32:36 >
  • arkdaşlar konuyuda takip edemiyorum..sonuç ne oldu(başlıktan bir serzeniş)..pm olarak kime ne adresine postalayacagımızı atarsanız daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Ocak 2006 15:32:35 >
  • @efece
    dostum parçların hepsi işimize yararsa gönderiyim hemen.
    ilginin bu kadar azalması baya üzdü beni. yani ne biliyim o kadar katılmak isteyen vardı, yavaş yavaş bikaç kişi dışında kimse kalmadı. inşallah bi terslik olmaz.
  • EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR ELİMİZE ULAŞAN BİR PARÇA YOK SADECE 3 ARKADAŞIMIZ GÖNDERMEK İÇİN BİZDEN TEYİT BEKLİYOR DİĞERLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VERMEDİLER BİZE.
    BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ BU KAMPANYAYI İPTAL EDİYORUZ.
    ASLINDA BURAYA DAHA FAZLA ŞEYLER YAZACAKTIM AMA İNSANLARI RENCİDE ETMEK İSTEMİYORUM.AMA PC LER O OKULA GİDECEK RESİMLERİNİDE BURAYA KOYACAĞIM

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR ELİMİZE ULAŞAN BİR PARÇA YOK SADECE 3 ARKADAŞIMIZ GÖNDERMEK İÇİN BİZDEN TEYİT BEKLİYOR DİĞERLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VERMEDİLER BİZE.
    BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ BU KAMPANYAYI İPTAL EDİYORUZ.
    ASLINDA BURAYA DAHA FAZLA ŞEYLER YAZACAKTIM AMA İNSANLARI RENCİDE ETMEK İSTEMİYORUM.AMA PC LER O OKULA GİDECEK RESİMLERİNİDE BURAYA KOYACAĞIM

SAYGILARIMLA

hocam daha önce sözünü verdiğim ekran hala senın onayını bekliyor bilmem hatırlarmısın :))
    hocam kargoya ver de vereyim ok ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.