Arkadaşlar bu olayı daha fazla uzatmak istemiyorum İnanın öğrencilerim çok ümitlenmişlerdi böyle bir şeyden hepsi okula bilgisayar lab. açılacağını duyunca sevinçlerinden ne yapacaklarını şaşırdılar hatta ertesi gün bana 1 torba ceviz getirmişlerdi (verebildikleri tek hediye). Kimse bir birini kırmasın eğer genede ben gönderirim diyorsanız okulların yarı yıl tatilinden sonra açılmasıyla beraber direkman okula yollayabilirler adres vb bilgiler yukarıda yazıyor... Buradan okuluma kendi okulları öğrencilerime kendi evlatları gibi sahip çıkan insanlarada ne kadar teşekkür etsem azdır Allah Hepsinden Razı Olsun *** EFECE kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ve diğer bütün arkadaşlar çok sağolun ...
2 ARKADAŞIMIZ PARÇA GÖNDERMİŞTİR ACİL ŞEKİLDE KENDİLERİNE YOLLANACAK KARGO MASRAFLARINI BEN VERECEĞİM
quote:
Orjinalden alıntı: efece
2 ARKADAŞIMIZ PARÇA GÖNDERMİŞTİR ACİL ŞEKİLDE KENDİLERİNE YOLLANACAK KARGO MASRAFLARINI BEN VERECEĞİM
efece kardes ugrasma daha fazla herkes hocama göndersin kımsenın kımseye guvenı yok burda anlaşılan yanındayız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme