Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu açmak için çok düşündüm ama dayanamadım
    elimde kullanmadığım bazı parçalar var kasa anakart ram gibi eski falan değil gayette güzel bunları sizlerinde katkılarıyla toplayıp ihtiyacı olan bir köy okuluna yollasak nasıl olur..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3 ADET MONİTÖR LAZIM VE HAZIR SİSTEMLERİDE YAZABİLİRSİNİZ

efece : amd sistem+ monitör

Finney : p3 450 sistem +monitör

unformat : P3 550 sistem klavye mouse speaker dahil

Hellmarch : Klavye mouse speaker

metalkesh : anakart-işlemci-ekran kartı gibi

Bayteo p3 sistem +monitör

wolf1907: DVD RW +MONİTÖR

fubo :sistem

CoNeWaR 2 adet p3 işlemci tv kartı ses kartı 2 adet hdd cdrom cdrw

ado :celeron 633 sistem

ahmet2855 pc 133 sistem

RccP cd writer 2 tane 128lik sd ram 64mb ekran kartı

amd opteron celeron 300 sistem

korayba 14" monitör

muhacir 200w psu 420mb lık wd hdd 2 adet ısa ses karti 3 adet p3 fanı ve sogutucusu 1 adet soyo kart
    1 adet tekli küçük bir anfi 1 adet 56k modem 1 adet dx 4 166 işlemcisi ve ankarti ile beraber!

DRAVENBACH monitör

demircibu 2 adet vga

SONUÇ OLARAK 6 ADET SİSTEM HAZIR AMA BUNLARA 2 ADET MONİTÖR LAZIM
    GERİYE KALAN PARÇALARDANDA EN KÖTÜ İHTİMALLE 1 SİSTEM DAHA ÇIKAR YANİ 3 TANE MONİTÖR AYARLARSAK 7 PC OLUYOR.

sewdali HOCAMIZLA BUGÜN GÖRÜŞTÜK MEHMEÇİK BASIN İLKÖĞRETİM OKULU KAMIŞLI KÖYÜ YÜKSEKOVA

EVET HELLMARC TA YARDIMCI OLACAĞINI SÖYLEDİ SORUN KALMADI
    PARÇALARI BURSAYA YOLLUYORUZ HELLMARC VE BAYTEO TOPLAYACAKLAR..
    YANLIZ ÖNEMLİ BİR KONU VAR LÜTFEN YOLLAYAN ARKDAŞLAR KARGO PARALARINI KENDİMİZ VERELİM
    PARÇALAR TOPLANDIKTAN SONRA BURSA -HAKKARİ ARASI KARGO ÜCRETİNİ DÜŞÜNÜRÜZ.
    ADRESİ HELLMARC VE BAYTEO BURAYA YAZACAKLAR

SAYGILARIMLA AYRICA HOCAMIZ BİZLERE GÖNDERDİĞİMİZ PARÇALAR İÇİN RESMİ KAĞITTA GÖNDEREBİLECEĞİNİ BELİRTTİ.
    EVET BUNDAN SONRASI BİZLERE KALDI ,EKSİK OLAN 3 TANE MONİTÖRÜDE BULDUKTAN SONRA HERŞEY GÜZEL OLACAK

MEHMEÇİK BASIN İLKÖĞRETİM OKULU KAMIŞLI KÖYÜ YÜKSEKOVA HAKKARİ
    0438 3772015

PARÇALARI TOPLANMAK ÜZERE

teyfik izolluoğlu adına

YURTİÇİ KARGO: gökkuşağı/osmangazi/bursa şubesi

ARAS KARGO :hürriyet /OSMANGAZİ/BURSA şubesi

şube teslim olarak yollayabilirsiniz
    LÜTFEN 5 OCAK TARİHİNE KADAR PARÇALARI ULAŞTIRALIM BURSAYA

NOT:BU ORGANİZASYON TAMAMEN D.H ÜYELERİ ARASINDADIR VE KİŞİLERİN HÜR İRADESİ İLE YAPILMAKTADIR YAŞANACAK HERTÜRLÜ OLUMSUZLUK D.H YÖNETİMİNİ BAĞLAMAZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 3 Ocak 2006 1:34:26 >

• yaw bendede fax modem le ethernet karti var. Bence bi olkula deilde. Herkes elindeki kullanmadigi parcalar bi organizasyon esliginde gönderse bence daha iyi olur. Ögrencilerin bilgisayarla tanistiralim derim ben. Hem böle bi organizasyon olursa daha fazla ve daha yararli parcalar bulabilirim. Çok güzel bi fikir bence sonuna kadar desteklerim

• 350w kasa
    abit kv8pro anakart
    256 ram
    usb tek port adsl modem

gerisini tamamlayalım vandaki bir çocukta bilsin DONANIMHABERİ
  • dostum bak benden 128 MB sdr ram geldi hadi bakalim yokmu daha
  • bence bu forum vatana millete cok faydalı bir yer...

"---görme engelli...." diye başlayan konu
    Üst konu olmuştur.. bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _qwerty_ -- 26 Aralık 2005 2:33:33 >
  • UP
  • p3 450 bilgisayar(monitör dahil)... organizasyon güzel yapılırsa her türlü varım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Organizeyi iyi yapmak lazım ama... daha önce benzer durumlarda okul müdürünün bağış yapılan bilgisayarı kendi odasına koyduğunu okumuştum çünkü
  • parçaları bir araya getirip yollamak lazım onun için bu işten anlayan birine yollarız.ben anlamam şahsen
    @Finney
    @Bayteo
  • 1 pc hazır
    2.si için
    cdrom
    işlemci(amd)
    hdd
    lazım hadi arkadaşlar
  • öle bi durumda yardimdan asla çekinmem. Yalniz arkadasimizin dedigi gibi bilgisayari müdür ün odasina gitmemesi için DH olarak hep beraber caba göstermeliyiz bence
  • Arkadaslar _____UP_____
  • aslında hem iyi hem kötü... o gün evde temizlik için çalışan hanımın kızı geldi yanımda duruyor ağ bağlantısı kesildi... sunucu yok dedi kız. nerden biliyosun sen dedim. okulda öğrendik dedi. okul köy okulu. dedim ki sen bilgisayar istiyor musun? evet dedi çok istiyorum.

şimdi tabiiki bilgisayar öğrenmek güzel bişey ama bilinmeyen şey de istenmez. çocuk o yazık ister... anlamaz ki yoktan vardan. sadece ister ve üzülür...

babasından ister annesinden ister alamazlar babası annesi de üzülür... üzülünce evde daha çok problem çıkar. adam karısına çatar karısı adama...

Mesela 10 sene önce kaç kişi digital camera istiyordu.

ÇELİŞKİLER DÜNYASI....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

aslında hem iyi hem kötü... o gün evde temizlik için çalışan hanımın kızı geldi yanımda duruyor ağ bağlantısı kesildi... sunucu yok dedi kız. nerden biliyosun sen dedim. okulda öğrendik dedi. okul köy okulu. dedim ki sen bilgisayar istiyor musun? evet dedi çok istiyorum.

şimdi tabiiki bilgisayar öğrenmek güzel bişey ama bilinmeyen şey de istenmez. çocuk o yazık ister... anlamaz ki yoktan vardan. sadece ister ve üzülür...

babasından ister annesinden ister alamazlar babası annesi de üzülür... üzülünce evde daha çok problem çıkar. adam karısına çatar karısı adama...

ÇELİŞKİLER DÜNYASI....

pardon dostum ya ben anlamadim uykusuzluktan, yada sen söliyecegini söyleyemedin bu arada _UP_

• okulun adresi = benim ew adresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayteo

quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

aslında hem iyi hem kötü... o gün evde temizlik için çalışan hanımın kızı geldi yanımda duruyor ağ bağlantısı kesildi... sunucu yok dedi kız. nerden biliyosun sen dedim. okulda öğrendik dedi. okul köy okulu. dedim ki sen bilgisayar istiyor musun? evet dedi çok istiyorum.

ÇELİŞKİLER DÜNYASI....

pardon dostum ya ben anlamadim uykusuzluktan, yada sen söliyecegini söyleyemedin bu arada _UP_

demek istediğim görüyo da çocuk okulda bilgisayarı pek de iyi bişey olmuyo... yani bilgisayarı görünce bilgisayar istiyor... alamıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

okulun adresi = benim ew adresi

güzel de be abi birazda destek olsa,,,
  • 56 k modem var evde yatan o da bi halta yaramaz

en iyisi ben up yapayım sadece
  • valla kelin merhemi olsa kendi kafasına sürerdi..... yani kel olan benim....
  • dostum düsüncen yeterli bence
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

56 k modem var evde yatan o da bi halta yaramaz

en iyisi ben up yapayım sadece
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.