Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye trakyadaki bir çocuğa,veya Karadenizdeki bir çocuğa olmasın?? Bence oraları düşünün çünkü oralardaki vatandaşlar vatanına bağlı ve uyuyşturucu parası yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Niye trakyadaki bir çocuğa,veya Karadenizdeki bir çocuğa olmasın?? Bence oraları düşünün çünkü oralardaki vatandaşlar vatanına bağlı ve uyuyşturucu parası yok...

dostum biraz sert çikistin gibi. daha herhengi bir bilgisayarin falanca yere gitmesi ile ilgili bi karar alinmadi ve bu DH' ce verilecek bi karar olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Niye trakyadaki bir çocuğa,veya Karadenizdeki bir çocuğa olmasın?? Bence oraları düşünün çünkü oralardaki vatandaşlar vatanına bağlı ve uyuyşturucu parası yok...

Henüz neyin nereye gideceği belli değil, daha adı bile geçmedi
  • abi bu gecenin son __UP__ i ben yatiyorum
  • up
  • modlar konuya el atarsa daha iyi olur
    elimde verebilceğim tek fazla parça asus p5nd2-sli anakart var o da fazla bir işe yaramaz ancak onu satıp parasıyla yardım edebilirim
  • arkadaşlar ben de öğrenciyim elimde bi tek bu war... kusura bakmayın... sound blaster 4+1 ses kartı (creAtive)
  • BU KONUYU ORGANİZE EDECEK BİR KİŞİ ARANIYOR YOKMU GÖNÜLLÜ
  • ben ederim ama tek başıma olmaz yani zaten okul çok bastırıyor bu haftasonu hallederiz bu işi forumdan 2-3 arkadaş daha gelir hep berabere bir birlişk içinde hallederizz

ben pc toplamadan pek anlamam önce iyi anlayan bir arkadaş lazım sistemleri yüklememiz lazım alınacak neler varsa gidip almamız lazım

sonra onlara yararlı olacak cd leri filan da bulmamıazl lazım 1-2 oyunda yükleriz artık ne bileyim işte bişeyler yaparız ama bu işin oldu bittiye getirimemli

herkes ten 20 ytl toplansa 5 pc toplarız gibi geliyor bana

isterseniz bi mail grup u veya msn grup u kuralım
  • Arkadaslar aram1zda para toplanilcagini bilmiyordum, ama sadece elimizdeki parcalar1 çikartsak bnece yeterli olacak. Simdi mönitör bakmaya gidiyorum, dua edinde bulayim,,, __UP__
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ben ederim ama tek başıma olmaz yani zaten okul çok bastırıyor bu haftasonu hallederiz bu işi forumdan 2-3 arkadaş daha gelir hep berabere bir birlişk içinde hallederizz

ben pc toplamadan pek anlamam önce iyi anlayan bir arkadaş lazım sistemleri yüklememiz lazım alınacak neler varsa gidip almamız lazım

sonra onlara yararlı olacak cd leri filan da bulmamıazl lazım 1-2 oyunda yükleriz artık ne bileyim işte bişeyler yaparız ama bu işin oldu bittiye getirimemli

herkes ten 20 ytl toplansa 5 pc toplarız gibi geliyor bana

isterseniz bi mail grup u veya msn grup u kuralım

• ARKADAŞLAR YARARLI Bİ KONU ÜST KONU OLSA İYİ OLUR...

BENDE DE 64 MB SDRAM VAR AMA ULAŞTIRABİLİR MİYİM BİLMİYORUM

(Kütahya-Tavşanlıdayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 28 Aralık 2005 0:25:15 >
  • çok güzel bir yardımlaşma, Bilgisayar Öğretmeniyim Kars Sarıkamış da bi bilgisayarımızın sdr ram i yok, eğer gönderebilirseniz sevinirim, Resmi kağıt istiyene verebiliriz, müdürün imzası, mühürü falan saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2855 -- 26 Aralık 2005 14:45:07 >
  • selam arkadaşlar işte donanim haber farkı diyebileceğimiz bir konuya değinilmiş yine. pc toplama işinde yardım etmek isterdim ama inanın kendime bile işlerden zaman ayıramıyorum. ama evdeki anakart-işlemci-ekran kartı gibi birkaç parça birşey olması lazım, yapılacak organizasyondan sonra eğer parçaların gönderileceği bir adres belirlenirse kargo masrafınıda karşılayarak gönderebilirim.umarım bu organizasyonun arkası kesilmez ve karşılıklı güven içinde,hiç şüphe duymadan elimizddeki birkaç parçayı birleştirip bir okulun veya bir çocuğun en azından "nedir bu bilgisayar dedikleri ?" sorusuna cevap bulabiliriz. konuyu açan ve konu hakkında yardım eden herkeze çok teşekkürler.
  • Bir çok parçada bende var bir uygulama olursa veririrm..
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

okulun adresi = benim ew adresi

DOSTUM İMZAN GİBİ GEYİK YAPIYOSUN
    ADAMLAR BURDA UĞRAŞSIN DURSUN SEN GEYİK YAP
    BENDE YENİ GÖRDÜM BU TOPİÇİ BAKIYIM DEDİM
    AMA BENDE ÖLE BİKAÇ PASA OLSA ESİRGEMEZDİM AMA YOKKİ!!!
  • EVET BU İŞİ ÜSTLENECEK PARÇALARI TOPLAYIP YOLLAYABİLİCEK 1 GÖNÜLLÜ YOKMU...
    ASLINDA BU İŞ YÖNETİME DÜŞER
  • Bunu söylemek hiç hoş değil fakat malesef benim zamanım yok, 29 aralık ve ocak 2 5 7 de sınavlarım var sonra da bayram tatili. Bayramdan sonra olursa ben gönüllü olurum. Pc toplamaktan sorun çözmekten çok anlamam ama bi işe yararım heralde
  • konuyu baştan sona okuyayım sonra yine konuşalım burada
    bakalım neler yapabiliriz...
  • Gelişme var mı hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.