Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malzemeler için toplanma merkezi adresi belirlensin...ona göre yollayacaklarımızı yollayalım...

bu arada conewar hocam ben gecikince konuyu üst konu yapmışsın teşekkür ederim vakit kaybetmediğimiz iyi olmuş...

ben bu forumda ikinci el bölümünde satışa bir celeron 633 vermiştim malzemeleri eksik falandı
    iş görürmü bu makina onuda değerlendirelim
    hdd
    ram
    cd rom
    flopy eksik
    makina çalışıyordu hdd lazım diye sökmüştüm gerisi geldi işte ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

Bayteo ve hellmarc üstlensin derim parçalar onlarda toplansın ayrıca buradaki insanlara teşekkür ederim ilgilerinden dolayı ben elimdeki parçalara hdd cpu monitörde ekleyip full olarak göndereceğim

dostum efece bize güvendigin için sana ve tüm DH üyelerine tesekkürler kisisel olarak görüsmek isteyen arkadaslar bana PM atabilir ve msn de sorunlarimizi çözebiliriz su anda çalismiyorum ve makina toplama isini çok hizli bi sekilde gerceklestire bilir. Üyelerin istedigi adreslere istenildigi zaman istenilen kosullarda verilmesi için elimizden geleni de yapacagimiza güvenebilirsiniz.
    güveniniz ve inanciniz için tesekkürler

• arkadaşlar elimizde baya bi parça varmış, şirketten arkadaşla görüştüm. yarın tam olarak bilgi alıp listesini veririm buraya. baya bi iyi olacak bu parçalar.
  • bide şu toplama işini bölge bölge yapsak nasıl olur. yani 2-3 tane veya 4-5 tane semti tek bir yerde toplamak gibi. daha sonra onları genel olarak belirlediğimiz bir yerde toplayabiliriz. nasıl olur, uyarmı?
  • SİLOPİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

bu okul ile irtibata geçiyorum İnternetten öncelikle bilgisayarı olmayan okulları araştırdım.bu sadece bir öneri batıda karadenizde güneyde yurdun her köşesinde bir okul olabilir ve çıkabilcek çatlak seslere karşı birde resim koyuyorum
    not:silopi ile hiçbir bağım yoktur

• 64 Mb sd-ram verebilirim.... bu arada tam liste çıkabildimi arkadaşlar bi yandan ders çalışıyorum hızlı geçtim o yüzden
  • merhaba pc 133 mhz saygılarla, bilgisayarın tüm parçaları çalışır durumda yalnız ram i yok depo da boş duruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Bayteo

eee arkadaslar makinalar toplaniyo yavas yavas da bunlar kimde birlestirilip nereye gönderilecek birazda bunun hakkinda konusalim. Toplama isini ben kendi evimde yapabilirim, hellmarch dostum da kapi komsum zaten, oda bos zamanlarinda yardim edebili, peki bu makinalar nerelere gönderilecek.

(ahmet_2855 nicli hocamiz SDR ram istemis, bu ram i kaç MHZ lik istiyo acaba, hocam hala buradamisiniz)
  • pc100 var bende ama oda olur
  • 2 yıl önceki görev yerim olan Erzurum - Köprüköy'deki okullara bakanlık Siyah Dell göndermişti. Benim eski okulda da var yani. Yoksa aklıma ilk orası geliyordu benim.

Böyle organizatörlük işlerinde pek parlak sayılmam o yüzden de uzak duruyorum biraz. Ama çok güzel bir olay o yüzden tebrik ediyorum tabiki ve elimden gelen başka şeyleri de yapacağım.
  • Ahmet hocam elimde bir tane 128MB SDR ram var ama bunun kaç mhz oldugunun anliyamadim, yarin arkadaslara bi göstereyim baksinlar, eger 133 MHZ ise size bunu gönderirim, eger deilse bi sekilde bunu deyistiririm, size haber veririm hocam yarin, saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayteo -- 27 Aralık 2005 0:58:06 >
  • Arkadaşlar hepinizin elini tek tek sıkmak isterdim tebrik ederim...Eksik gedikler neler ise bilgilendirin makinleri topluyalım..Güney Doğu ve Doğu anadolu da görev yapan öğretmen arkadaşlarım ve meslektaşlarım var onlara haber verdim..Eğer side uygun görürseniz bilgisyarları direk öğretmenlerin eline gönderelim..Onlarda karar versinler..Çümkü bazı okulların halen binası yok bildiğim akdarı ile çadır okul hizmeti veriliyor..ancak merkezi bölgeler seçilebiliyor..
  • walla arkadaşlar ben 2+1 hoparlör demedim yaw 2.1gb hdd demiştim bi de cdrom
    ağızdan ağıza 2+1 hoparlör ve mouse şeklinde gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

walla arkadaşlar ben 2+1 hoparlör demedim yaw 2.1gb hdd demiştim bi de cdrom
    ağızdan ağıza 2+1 hoparlör ve mouse şeklinde gelmiş

hocam anladik yae niye 3 tane caktin oraya

• yoo nerde 3 tane
    yaw sayfa görüntülenemiyor dediği için çaktım 3 tane de şimdi farkettim yanlışlık olmuş ben de sildim ikisini
  • Efece
    350w kasa
    abit kv8pro anakart
    256 ram
    usb tek port adsl mod
    Bayteo
    1 adet P3 makina
    128 MB sdr ram
    Finney
    p3 450 bilgisayar(monitör dahil)
    nJoy
    2.1 hdd+yanına bi de cdrom(kargo ondan:))
    Unformat
    P3 550 işlemci ve bx anakart
    10,2gb hd
    8x plextor cdrw
    32mb diamond viper2 vga
    Live! ses kartı
    Kasa biraz tipi kayık
    mouse
    Ethernet ve fireware kartı
    Hellmarch
    Klavye mouse speaker
    GobliN
    asus p5nd2-sli anakart(veya satıp parası demiş arkadaş :))
    discuss
    sound blaster 4+1 ses kartı (creative)
    DJ_SLaYeR
    64 MB SDRAM (ulaştırmada sorun çıkabilirmiş)
    CoNeWaR
    1 adet socket 370 PIII 733
    1 adet socket 370 PIII 800
    1 adet Lifeview TV kartı
    1 adet Avance Ses Kartı
    1 adet S3 Ekran Kartı ( Çalışıyormu bilem )
    1 adet Maxtor Hdd 540MB ( Çalışlıyor )
    1 adet Quantum Hdd 20Gb ( Problemli ama zaman zaman çalışıyor )
    1 adet 40X CD Rom
    Birde toplayabilirsem dağıttığım bir 52x32x52 Cd writer
    Blue_night
    64 Mb sd-ram
    wolf1907
    dvdrw
    Ado
    Hocam sendeki mavcutları eksikleri tam çözemedim kusura bakma
    RccP
    philiphs 48x24x48 cd writer
    2 tane 128lik sd ram bide 64mb ekran kartı
    alpyanar
    bir ses kartı ve bir cd-rom var
    amd opteron
    celeron 300
    korayba
    14" monitör ve fax modem
    Muhacir
    200w psu
    420mb lık wd hdd
    2 adet ısa ses karti
    3 adet p3 fanı ve sogutucusu
    1 adet soyo kart
    1 adet tekli küçük bir anfi
    1 adet 56k modem
    1 adet dx 4 166 işlemcisi ve ankarti ile beraber!
    Samplus
    280W POWER SUPPLY İLE BİR MOUSE

Liste gücellendi ve güncellenmeye devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 28 Aralık 2005 3:52:27 >

• arkadaslar peki parcalari ne zaman topluyoruz ??
  • bi tane kullanmadıgım philiphs 48x24x48 cd writer var..
    ayrıca bi eskiler karıştırıim 2 tane 128lik sd ram bide 64mb ekran kartı olması lazımdı..

fax modemler çok gerekli değil ve çok bulunur diye yazmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 27 Aralık 2005 10:13:22 >
  • arkadaşlar benım de elimde bir ses kartı ve bir cd-rom var. lütfen organizasyonu yapacak kişi bana pmle ulaşsın tum hazırlıklar tamamlanınca. ben de yardımcı olmak istiyorum. corbada tzum bulunsun
  • valla bende celeron 300 var yollarım.
  • arkadaslar her türlü sorunuz için bu adrese mail atabilirsiniz,,,

teovakko@gmail.com (msn hesabida açiktir)

ben bu konu hakkinda yardimci olabilecegini düsündügüm bazi kisilerin yanina gidiyorum simdi. (Arkadaslar bol bol dua edinde bir iki makina daha toplaya bileyim)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.