Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar inanın okulumu seçtiğiniz için ne kadar mutluyum anlatamam
    bende ne yapmam gerekirse ellimden geleni yaparım
    şuan okuldan ttnetten 5 dakikalığına sırf son duruma bakmak için girdim
    ve o kadar mutlu oldum ki tarif edemem bir kaç güne kadar
    okulun resimlerini vb bilgilerini burada yazacam
    o komando olan arkadaş yanılmıyor Kamışlı köyü dağlıca tarafında
    yüksekovaya 25km irana 30km 15 öğretmenli 360 öğrencili
    7 derslikli bir okul
  • SİLOPİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
    Öncelikle ilgi alakanız için tüm okul adına teşekkür ediyorum. Okulumuzun bilgisayara ihtiyacı var. Çocuklarımıza bilgisayar öğretebilmek için "Teknoloji sınıfı" açmaya çalıştık. Bu uğurda çalmadığımız kapı, sormadığımız insan kalmadı. Teknoloji sınıfı için dersliğimiz var ama içinde bilgisayar yok. Müfredatta, Bilgisayar dersi olmasına rağmen bu dersi ne yazık ki teorik olarak verebilmekteyiz. En azından klavyeyi öğretebilmek için dışarıdan klavye, fare gibi donanımları temin etmeye çalışıyoruz. Bu şekilde Bilgisayar eğitimini ne kadar sağlıklı verebiliriz ki. Okulumuzda idare'de derme çatma bir bilgisayarımız var, o da eski olduğundan fazla iş göremiyor. Mail"inizi görünce inanın çok mutlu olduk, gerçekten sizin gibi eğitim gönüllüleriyle Okulumuz, insanlarımız ve Türkiye"miz sayenizde daha ilerilere gidecektir. Bu teklif bizi inanın çok duygulandırdı, Sizin gibi değerli insanlarla karşılaştıkça, zorluklarla savaşma azmimiz artıyor. Atatürk"ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesine siz değerli insanların sayesinde daha kısa zamanda ulaşacağız. sizinle irtibata geçebilmek için telefon numaranızı gönderirseniz sevinirim. İyi ki varsınız, ilgi alakanıza, tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
    Kasım ÖKTEN
    (Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü)
    İletişim için Telefon No:0 505 356 69 67
    Okul Tel: 0 486 518 51 18

• arkadaşlar meb in her okula bilgisayar kampanyası yokmu idi bu tür okulları tespit edip yollayamıyorlarmı tamam sizde iyi yapıyorsunuz ama meb nerede niye yardımlar gitmedi hala
  • YA BEYLER BENDE Kİ PARÇALARA İHTİYAÇ YOK MU VAR YA DA YOK BİŞEY SÖYLEYİN
  • hadii arkadaşla r keşke yılbaşından önce olsaydı

ama yokya boşverin yılbaşını

kurban bayramından önce yapalım bayram ın önemi ve anlamını ömür boyu yaşarlar

hadi bende sağa solo soracam ama dediğim gibi bi para havuz u yapsak çok iyi olacak illaki eksik bişeyler olur herkes 20 ytl veya gönlünden ne kopuyorsa verir bakarsını z

10 pc toparıaz yada 20 bu forumda bu güç var eminim
  • YOK ARKADAŞLAR BU İŞ OLMAZ DÜN ELİMDE PSU VAR DEDİM İHTİYAÇ VAR MI YOK MU CEVAP VEREN YOK. PARA HAVUZU OLABİLİR AMA İŞİN İÇİNE PARA GİRİNCE ÇATLAK SESLER ÇIKABİLİR. HER ŞEYDEN ÖNCE O YÜKÜMLÜLÜĞÜN ALTINA GİRECEK BİRİNİ BULMAK ZOR OLUR HERHALDE.
  • arkadaşlar şirketteki yetkili arkadaşlarla görüştüm. bi kaç büyük firmadan daha yardım alıcaz zannedersem(sizinde bildiğiniz köklü firmalar). ama şöyle birşey istiyceklerdir. yardımların yerine ve amacına ulaştığına dair belge istiyceklerdir. onuda artık gönderdiğimiz okullarımızdan kaşeli bir yazı ile halledebiliriz. bide kargo tutanaklarını versek yeter sanırım. başka birşey yapmamız gerekirmi sizce veya böyle bişey terslik yaratır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

YOK ARKADAŞLAR BU İŞ OLMAZ DÜN ELİMDE PSU VAR DEDİM İHTİYAÇ VAR MI YOK MU CEVAP VEREN YOK. PARA HAVUZU OLABİLİR AMA İŞİN İÇİNE PARA GİRİNCE ÇATLAK SESLER ÇIKABİLİR. HER ŞEYDEN ÖNCE O YÜKÜMLÜLÜĞÜN ALTINA GİRECEK BİRİNİ BULMAK ZOR OLUR HERHALDE.

arkadaşım herşey ayarlanacak merak etme. bu kadar sabırsız olma.
  • quote:

YOK ARKADAŞLAR BU İŞ OLMAZ DÜN ELİMDE PSU VAR DEDİM İHTİYAÇ VAR MI YOK MU CEVAP VEREN YOK. PARA HAVUZU OLABİLİR AMA İŞİN İÇİNE PARA GİRİNCE ÇATLAK SESLER ÇIKABİLİR. HER ŞEYDEN ÖNCE O YÜKÜMLÜLÜĞÜN ALTINA GİRECEK BİRİNİ BULMAK ZOR OLUR HERHALDE.

arkadas sonuna kadar haklisin, her sözüne katiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

quote:

arkadaşım herşey ayarlanacak merak etme. bu kadar sabırsız olma.

tamam dostum haber bekliyorum
  • Arkadaşlar yanlış anlamalara fırsat vermek istemiyorum
    yollanan yardımların kesin amacına ulaştığını her şekilde
    ispatlayabilirim resmi yazı , resim , öğrenci mektupları vb akla ne gelirse
    okulumuzun resimleri ;
    RESİM 1
    RESİM 2
    RESİM 3

• quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

Arkadaşlar yanlış anlamalara fırsat vermek istemiyorum
    yollanan yardımların kesin amacına ulaştığını her şekilde
    ispatlayabilirim resmi yazı , resim , öğrenci mektupları vb akla ne gelirse
    okulumuzun resimleri ;
    RESİM 1
    RESİM 2
    RESİM 3

ARKADAŞIM KİMSE YANLIŞ ANLAMAZ MERAK ETME. SEN HIZ KESME YETER

• hocam saolun ya. askerliğim aklıma geldi. ama hala hatırlayamadım sizin köye geldikmi diye. dağlıca tarafında baya bi gezdik. hele o karlar... heralde ömür boyu unutamam. ilgin içinde çok teşekkürler. ama ne yapalım adamlar garanti etmek istiyor işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenhell -- 28 Aralık 2005 20:37:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

hocam saolun ya. askerliğim aklıma geldi. ama hala hatırlayamadım sizin köye geldikmi diye. dağlıca tarafında baya bi gezdik. hele o karlar... heralde ömür boyu unutamam. ilgin içinde çok teşekkürler. ama ne yapalım adamlar garanti etmek istiyor işi.

:) Buralara bir kere gelince insan nereye giderse gitsin unutamaz....
    Ve dağlıca taraflarına geldiysen kesin görmüşsündür çünkü tam dağlıca
    yolundayız biz....
    Okulun YERİNİ gösteren harita
    RESİM 4
    Resim 5
    Resim 6
    Resim 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 28 Aralık 2005 21:11:56 >

• eğer hafızam yalan söylemiyosa köyün içinden geçiyorduk. ağustos ayı falandı. köyden geçip tepeye yerleşmiştik. köyden bize ayran, ekmek, peynir falan getirmişlerdi. hele yaşlı bi kadın vardı. kadın bize bakıp ağlamaya başlamıştı. sonra ekmek falan getirip bütün askerlere dağıtmıştı. bölük komutanımıza sarılıp ağlamıştı. niye ağlıyordu bilmiyorum ama en iyi hatırladığım ve asla unutamayacağım tek sahne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

arkadaşlar meb in her okula bilgisayar kampanyası yokmu idi bu tür okulları tespit edip yollayamıyorlarmı tamam sizde iyi yapıyorsunuz ama meb nerede niye yardımlar gitmedi hala

Tabiki devlet bilgisayar gönderiyor ama herşeyi devletten beklemeyin diye bir söz var ya bence çok anlamlı ve bu kampanya (doğrumu dedim?) müthiş
  • Okulumuzun 2000 senesindeki açılışıyla ilgili HÜRRİYET gazetesinde çıkan
    yazı http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/00/09/20/yazarlar/41yaz.htm
    RESİM 8
    Resim 9
    Okulla ilgili her türlü soru aklınıza takılan ne olursa
    0 438 3772015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 29 Aralık 2005 13:53:10 >

• quote:

Hocam 2. sayfadaki listeye ekledim dediğin ürünleri kontrol edebilirsin. Biri ben toplarım dediği an kargolamaya başlarız. Eğer bayramdan sonra olur derseniz ben evimi (ki öğrenci evi sorun olmaz) bu iş için ayırabilirim. Benimle birlikte donanımdan anlayan 2-3 arkadaş daha olursa bu iş tamam demektir. Ama bayram öncesi olursa anlamı daha iyi olur düşüncesindeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: unformat

quote:

Hocam 2. sayfadaki listeye ekledim dediğin ürünleri kontrol edebilirsin. Biri ben toplarım dediği an kargolamaya başlarız. Eğer bayramdan sonra olur derseniz ben evimi (ki öğrenci evi sorun olmaz) bu iş için ayırabilirim. Benimle birlikte donanımdan anlayan 2-3 arkadaş daha olursa bu iş tamam demektir. Ama bayram öncesi olursa anlamı daha iyi olur düşüncesindeyim
    tamam dostum donanımdan az çok bişiler biliyom faydam olacaksa ben seve seve gelirim

• quote:

Orjinalden alıntı: unformat

quote:

ee hocam biz size hellmarch ile birlikte toplariz dedik,sizde kabul ettiniz ama öle kaldi, her hangi bir seyde sölemediniz, öle bekliyoz bakalim, simdide adam ariyosunuz anlamadim walla,,,

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.