Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bayteo

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

YOK ARKADAŞLAR BU İŞ OLMAZ DÜN ELİMDE PSU VAR DEDİM İHTİYAÇ VAR MI YOK MU CEVAP VEREN YOK. PARA HAVUZU OLABİLİR AMA İŞİN İÇİNE PARA GİRİNCE ÇATLAK SESLER ÇIKABİLİR. HER ŞEYDEN ÖNCE O YÜKÜMLÜLÜĞÜN ALTINA GİRECEK BİRİNİ BULMAK ZOR OLUR HERHALDE.

Hocam 2. sayfadaki listeye ekledim dediğin ürünleri kontrol edebilirsin. Biri ben toplarım dediği an kargolamaya başlarız. Eğer bayramdan sonra olur derseniz ben evimi (ki öğrenci evi sorun olmaz) bu iş için ayırabilirim. Benimle birlikte donanımdan anlayan 2-3 arkadaş daha olursa bu iş tamam demektir. Ama bayram öncesi olursa anlamı daha iyi olur düşüncesindeyim

ee hocam biz size hellmarch ile birlikte toplariz dedik,sizde kabul ettiniz ama öle kaldi, her hangi bir seyde sölemediniz, öle bekliyoz bakalim, simdide adam ariyosunuz anlamadim walla,,,

ARKADAŞLAR BEN ATLADIM HERHALDE ORAYI KUSURA BAKMAYIN UNFORMATIN YAZDIĞINI GÖRÜNCE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN. AMA DEDİĞİM GİBİ EĞER İHTİYAÇ OLURSA YARDIMA HAZIRIM.

• efece : amd sistem+ monitör

Finney : p3 450 sistem +monitör

unformat : P3 550 sistem klavye mouse speaker dahil

Hellmarch : Klavye mouse speaker

metalkesh : anakart-işlemci-ekran kartı gibi

Bayteo p3 sistem +monitör

wolf1907: DVD RW monitör

fubo :sistem

CoNeWaR 2 adet p3 işlemci tv kartı ses kartı 2 adet hdd cdrom cdrw

ado :celeron 633 sistem

ahmet2855 pc 133 sistem

RccP cd writer 2 tane 128lik sd ram 64mb ekran kartı

amd opteron celeron 300 sistem

korayba 14" monitör

DRAVENBACH monitör

muhacir 200w psu 420mb lık wd hdd 2 adet ısa ses karti 3 adet p3 fanı ve sogutucusu 1 adet soyo kart
    1 adet tekli küçük bir anfi 1 adet 56k modem 1 adet dx 4 166 işlemcisi ve ankarti ile beraber!

SONUÇ OLARAK 6 ADET SİSTEM HAZIR AMA BUNLARA 2 ADET MONİTÖR LAZIM
    GERİYE KALAN PARÇALARDANDA EN KÖTÜ İHTİMALLE 1 SİSTEM DAHA ÇIKAR YANİ 3 TANE MONİTÖR AYARLARSAK 7 PC OLUYOR.

sewdali HOCAMIZLA BUGÜN GÖRÜŞTÜK MEHMEÇİK BASIN İLKÖĞRETİM OKULU KAMIŞLI KÖYÜ YÜKSEKOVA
    DA BİZİM GÖNDERDİĞİMİZ PARÇALARI ORADA BİRLEŞTİRECEK BİLGİ VE BİRİKİME SAHİP OLDUĞUNU BELİRTTİ YANİ HERKES ELİNDEKİLERİ GÖNDERECEK PARÇALAR ORADA TOPLANACAK AYRICA BİZLERE GÖNDERDİĞİMİZ PARÇALAR İÇİN RESMİ KAĞITTA GÖNDEREBİLECEĞİNİ BELİRTTİ.
    EVET BUNDAN SONRASI BİZLERE KALDI ,EKSİK OLAN 3 TANE MONİTÖRÜDE BULDUKTAN SONRA HERŞEY GÜZEL OLACAK

MEHMEÇİK BASIN İLKÖĞRETİM OKULU KAMIŞLI KÖYÜ YÜKSEKOVA HAKKARİ
    0438 3772015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 29 Aralık 2005 12:44:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

YOK ARKADAŞLAR BU İŞ OLMAZ DÜN ELİMDE PSU VAR DEDİM İHTİYAÇ VAR MI YOK MU CEVAP VEREN YOK. PARA HAVUZU OLABİLİR AMA İŞİN İÇİNE PARA GİRİNCE ÇATLAK SESLER ÇIKABİLİR. HER ŞEYDEN ÖNCE O YÜKÜMLÜLÜĞÜN ALTINA GİRECEK BİRİNİ BULMAK ZOR OLUR HERHALDE.

Hocam 2. sayfadaki listeye ekledim dediğin ürünleri kontrol edebilirsin. Biri ben toplarım dediği an kargolamaya başlarız. Eğer bayramdan sonra olur derseniz ben evimi (ki öğrenci evi sorun olmaz) bu iş için ayırabilirim. Benimle birlikte donanımdan anlayan 2-3 arkadaş daha olursa bu iş tamam demektir. Ama bayram öncesi olursa anlamı daha iyi olur düşüncesindeyim

ee hocam biz size hellmarch ile birlikte toplariz dedik,sizde kabul ettiniz ama öle kaldi, her hangi bir seyde sölemediniz, öle bekliyoz bakalim, simdide adam ariyosunuz anlamadim walla,,,

Pardon o zaman, siz nerdesiniz söyleyin göndermeye başlayalım o zaman, ya da efecenin dediği gibi direk okula da yollayabiliriz. Açıkçası ben burda toplanması taraftarıyım, eksik olursa temin edilir, her şey tamam yollarız. Orda bir sorun çıkarsa temini zor olabilir

• arkadaşlar bana kalırsa gönderelim orda toplansın ama yinede siz karar verin başka yerde toplanacaksa onada varım ama unutmayınki bütün parçalar aynı ilden olmayacak 2 kere kargo parası verilecek

saygılarımla
  • biz bursa da oturuyoruz, ama toplum karari dir bizim için uygun olani, eger bursa ya gönderelim bi yanlis olursa düzeltilmesi daha kolay olur diyosaniz, kendi makinalarimiz gibi ilgileniriz,,, ama tüm DH hakkariye göndersin bütün parcalar orada toplansin derseniz,bir sey diyemem, bende direk oraya gönderirim,,, karar sizin arkadaslar, cogunluk ne derse o olur
  • arkadaşlar bir şeyi anlamadım 7 makinada hakkariye mi gidecek yoksa dağıtılacak mı?
  • hakkariye aynı okula
  • quote:

biz bursa da oturuyoruz, ama toplum karari dir bizim için uygun olani, eger bursa ya gönderelim bi yanlis olursa düzeltilmesi daha kolay olur diyosaniz, kendi makinalarimiz gibi ilgileniriz,,, ama tüm DH hakkariye göndersin bütün parcalar orada toplansin derseniz,bir sey diyemem, bende direk oraya gönderirim,,, karar sizin arkadaslar, cogunluk ne derse o olur

bende bursadayım isterseniz burda toplarız beraber parçaları çalışmaya hazır halde yollamış oluruz
  • kardeşler benim için hiç problem değil nasıl derseniz ben varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

quote:

biz bursa da oturuyoruz, ama toplum karari dir bizim için uygun olani, eger bursa ya gönderelim bi yanlis olursa düzeltilmesi daha kolay olur diyosaniz, kendi makinalarimiz gibi ilgileniriz,,, ama tüm DH hakkariye göndersin bütün parcalar orada toplansin derseniz,bir sey diyemem, bende direk oraya gönderirim,,, karar sizin arkadaslar, cogunluk ne derse o olur

bende bursadayım isterseniz burda toplarız beraber parçaları çalışmaya hazır halde yollamış oluruz

walla genclik 3 kisi olduk, arkadawsimizda bize katildi, ama yinede toplum kararindan cikamam, son söz sizlerde, kimse karamsar kalsin istemem

• quote:

Orjinalden alıntı: efece

kardeşler benim için hiç problem değil nasıl derseniz ben varım

yaa arkadaslar burada bi tek efece mi var herkes görüslerini sölesin lütfen, dedigim gibi kimse karamsar kalsin istemiyorum
  • Benim için de hiç farketmez, en iyisi hangisiyse o olsun. efecenin dediği gibi iki kere kargo parası verilecek, o paraya başka bileşenler alınabilir. Ama Hakkari'de bir eksiklik olduğunda burdan göndermek gerekecek bir daha.

Bu arada monitör eksiğimiz var hala
  • arkadaşlar ben bahsettiğim gibi p3 450 sistem+monitör ümü vereceğim.

tüm mesajları okuyamadım, son durum nedir acaba? beni bilgilendirir misiniz?
  • Hellmarch ile byteo toplamaya gönüllü sanırım, ama hellmarch tan onay alamadık henüz o da birşeyler yazarsa sevinirim. msn eek55@hotmail.com beni ekleyebilirsiniz bu konu için. En kısa zamanda parçalar Bursa'da toplansın, olmazsa direk okula göndeririz orda öğretmen arkadaş toplar. Bursa'da gönüllü olacak başka arkadaşlar da olacağına inanıyorum

Özetle son durum şu, göndereceğimiz okul belli, yukarda iletişim bilgilerini ve fotoğraflarını bulabilirsiniz. Parçaların Bursa'da toplanıp oradan okula hazır olarak gönderilmesininin iyi olacağını düşüdük. Başka fikirlere de tabiki açığız.
  • unformat +1

toplanacaksa bursada 1 kişinin yapacağı iş değil hellmarc ta iştirak ederse bayteo açısından da iyi olur hemde tek başına sorumluluk almamış olur
  • Ben toplarım arkadaşlar gönlünüz rahat olsun. Hem burada tek değiliz. Yardım edecek arkadaşlarımda var. Lakin göndereceğiniz parçaların driverlarını kablolarını ıvırlarını zıvırlarını unutmayın derim. Araskargo veya yurtiçikargo Bursa/Hürriyet şubesine yollayabilirsiniz. Bayteo gerekli kişilere ismini verir.
  • EVET HELLMARC TA YARDIMCI OLACAĞINI SÖYLEDİ SORUN KALMADI
    PARÇALARI BURSAYA YOLLUYORUZ HELLMARC VE BAYTEO TOPLAYACAKLAR..
    YANLIZ ÖNEMLİ BİR KONU VAR LÜTFEN YOLLAYAN ARKDAŞLAR KARGO PARALARINI KENDİMİZ VERELİM
    PARÇALAR TOPLANDIKTAN SONRA BURSA -HAKKARİ ARASI KARGO ÜCRETİNİ DÜŞÜNÜRÜZ.
    ADRESİ HELLMARC VE BAYTEO BURAYA YAZACAKLAR

SAYGILARIMLA
  • Ben toplarım arkadaşlar gönlünüz rahat olsun. Hem burada tek değiliz. Yardım edecek arkadaşlarımda var. Lakin göndereceğiniz parçaların driverlarını kablolarını ıvırlarını zıvırlarını unutmayın derim. Araskargo veya yurtiçikargo Bursa/Hürriyet şubesine yollayabilirsiniz. Bayteo gerekli kişilere ismini verir.
  • Kimin adına göndereceğiz, telefon numarası da olursa iyi olur
  • PARÇALARI TOPLANMAK ÜZERE

teyfik izolluoğlu adına

YURTİÇİ KARGO: gökkuşağı/osmangazi/bursa şubesi

ARAS KARGO :hürriyet /OSMANGAZİ/BURSA şubesi

şube teslim olarak yollayabilirsiniz
    kargo ücretini unutmayalım

LÜTFEN 5 OCAK TARİHİNE KADAR PARÇALARI ULAŞTIRLIM BURSAYA

AYRICA ELİNİZDEKİ PCNET CHİP PCWORLD TARZI DERGİLERİ VE CD LERİNİDE YOLLAYABİLİRSİNİZ
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 29 Aralık 2005 4:04:47 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.