Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi iptalmi oldu bu kampanya eğer öyleyse hepimize yazıklar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR ELİMİZE ULAŞAN BİR PARÇA YOK SADECE 3 ARKADAŞIMIZ GÖNDERMEK İÇİN BİZDEN TEYİT BEKLİYOR DİĞERLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VERMEDİLER BİZE.
    BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ BU KAMPANYAYI İPTAL EDİYORUZ.
    ASLINDA BURAYA DAHA FAZLA ŞEYLER YAZACAKTIM AMA İNSANLARI RENCİDE ETMEK İSTEMİYORUM.AMA PC LER O OKULA GİDECEK RESİMLERİNİDE BURAYA KOYACAĞIM

SAYGILARIMLA

yaw efece bence yaptıgın imzana hiç uymamış tam da form yeni yeni ısınıyordu bu işe

az daha sabırla olur bişeyler. benim gördügüm ilginin cogaldıgı istersen diger arkadaşların görüşlerinide al ama bence bircok kişi size maddi manevi destek verecektir

bence devam

• hatta devam +1....
  • hocam hakkaten biraz sabır ya bizimde çorbada tuzumu zolsun biraz sabır
  • YAW BENDEKİ İŞLEMCİNİN PİYASA FİYATI 5 YTL KARGO PARASIYLA AYNI FİYAT

BARİ BİŞEYLER DAHA BULAYIM DA ÖYLE GÖNDEREYİM DİYE DÜŞÜNDÜGÜMDEN

GÖNDERECEK BİRŞEYLER ARIYORUM.O YÜZDEN GECİKTİ.
  • @efece

Hocam ayın 7sinde geliyorum Bursa'ya. Elden teslim edeceğim parçaları. Hatta Kocaeli'den parça gönderecek arkadaşların parçalarını da getirebilirim. Kocaelinden gönderecek arkadaşlar ayın 6sın da bana parçaları ulaştırabilirlerse ertesi gün ben de size ulaştırırım. Bana en azından bir pm atın. Şu ana kadar sadece DRAVENBACH ulaştı. Bu hafta final haftası çok fazla topici takip edemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
    Bu kampanya iptal olmamalı. DH milleti bu kadar duyarsız değil.
  • böle şeyler çok güzel bunu ortaya çıkarandan da yardım edenlerden de allah razı olsun inş dh daha çok şeye imza atacak hiç bi çaba boşa gitmez allah ın izini ile ...
  • FORUMDAKİLERİN İPİYLE KUYUYA İNİLİR Mİ? SORUNUN CEVABI LİNKTE;

http://forum.donanimhaber.com/m_5119442/mpage_6/key_/tm.htm
  • YARDIM KAMPANYASI İPTAL Mİ BEYLER İYİCE İŞLER KARIŞTI BİRİ BUNA AÇIKLIK GETİRSİN . KAMPANYA OLAYI YATSA BİLE BEN O OKULA EKRANI GÖNDERECEGİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • arkadaslar ben o topic i gordukten sonra bu işten sogudum(hani o reklam amaci ile acılan msn konuşmalarının oldugu)! ve dun aksam parcalar işim düştü ve maalesef ben gondermekten vazgeçtim!

Keske o0 topic i gormez olaydım!
  • Bir gerçek daha varki -yardımsever kişileri tenzih ederim- zaten yardım etmeyecek ve uzaktan "bir bok yiyemessiniz" tribiyle bakan insanlar böyle ellerinde bir koz olmasını beklediler. Unformat' ta üzgünüm ama bu kişilerin ekmeğine tereyağlı ballı ekmek sürdü. Üzgünüm ki bende bu olaydan sonra vazgeçmek zorunda kaldım bu kampanyadan. Ama bu kampanya forum olsun olmasın kendi çabalarımızla sonuç bulana kadar sürecek. Burada ki fabrikalarla temasa geçip ellerinde çıkarabilecekleri pcleri oraya göndermeyi düşünüyoruz. Lakin dediğim gibi zaten yardım etmeyecek kişilerin burada vik vik ötmesini doğru bulmuyorum.
  • ARKADASLAR BU ISLER BOYLE OLMAZ. BENDE YAPTIM PARCA GONDEREN OLMADI BENDE GITTIM CEPTEN BI UCUZ YOLLU SISTEM ALDIM HATTA ALDIGIM ARKADASTA HUSO NIKLI ARKADASTIR. ONDAN ALDIM BI ADET IKINCI EL MONITOR BULDUM ONUDA PARAKLA ALDIM VE YAKLASIK 120 YTL CEPTEN VEREREK BI ADET INTERNET MAKINASI TOPLADIM VE BIR ILKOKULUN BIR SINIFINA BAGISLADIM.

SIMDI BU ISIN BOYLE OLMAYACAGINI BEN BASTAN ANLADIM KIMSE KIMSEYE GUVENIP ELINDEKI AVUCUNDAKI PARCALARI GONDERMEZ.

BUNUN ICIN IZLENECEK EN IYI YOL;

BU FORUMU UC BUYUK SEHIR DISINDA ANADOLUNUN HER YERINDE TAKIP EDEN INSANLAR VAR. BU ARKADASLAR KENDI ILLERINDEKI KENDI BOLGELERINDEKI KOYLERDE YADA MEZRALARDA BILGISAYARA IHTIYAC DUYAN OKULLARI TESPIT EDECEKLER. KI BU TIP OKULLAR GENELLIKLE TEK DERSLIKLI YADA IKI UC DERSLIKLI OLUYOR. BU ARKADASLAR BU OKULLARIN ADRESLERINI TELEFONLARINI VE OGRETMENLERIN ILETISIM BILGILERINI BU FORUMDA BIR TOPIC ALTINDA YAYINLAYACAKLAR. BU OKULLARDAKI OGRETMENLERLE IRTIBATA GECILECEK VE NEYE IHTIYACLARI VARSA INSANLAR DIREK BU OGRETMENLEREIN ADINA KARGO ILE GONDERI YAPACAKLAR VE O ILCENIN MILI EGITIM MUDURLUKLERINE DE GEREKLI BILGILERI ILETECEKLER KI MAAZALLAH INSANOGLU CIG SUT EMMISTIR, BU OGRETMEN ARKADASLAR BI YANLISA DUSUP SAHSI AMACLARI ICIN BU BILGISAYARLARI KULLANMASINLAR.

BU ISIN TEK VE EN MANTIKLI COZUM YOLU BUDUR ARKADASLAR.

ORADA SOGUKTA KARDA KISTA BIZDEN BIR EL UZATMAMIZI BEKLEYEN KORPECIK BEYINLERE EL UZATMAK HER TURK EVLADININ BOYNUNUN BORCUDUR.
    BU DA BOYLE BILINE,

SAYGILAR

• Biliyormuydunuz?
    Doğu illerine gönderilen bilgisayarlar okul öğretmenlerince paylaşılıp evlerine götürüyorlar
    ve çocuklar bilgisayarı görmüyorlar bile öğretmenler sıcak evlerinde bilgisayarlarını kullanırken mahsum çocuklar bilgisayarın nasıl bir alet olduğunu hayalinde sürdürmeye devam ediyor birinci ağızdan dinlemiş biri olarak bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim en azından yaptıgınız şeylerde bir kez daha düşünürsünüz
    çocukların eğitim hakkını elinden alan bu öğretmenleri kınıyor
    kimsenin hakkı kimsede kalmaz diyerek bu kampanyaya katılmıyorum!
  • Ben de hakkaten çırpınıyorsunuz sanmıştım. Göndermiycem dememe rağmen yolladım gittiler 2 gün evvel. Valla ne diyeyim şaşırdım. Demek ki ikinci el de ki kapitalizme alışamadığım gibi bu yardım falan kampanyalarınada alışamayıp yine yanlışlar yapıcakmışım.

Ne diyeyim bilemiyorum artık. Yuh desen denmez, ayıp desen denmez, yalan desen uyjmaz. yazık. diyorum.
  • http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/

Bir "tık" ile1 bilgisayar okula bağışlanıyor ve hangi sponsor firmanın
    hangi okula bilgisayar bağışladığını anında görüyorsunuz...
    "Sayfa yenile" dedikce yeni bir bilgisayar bağışlanıyor.
    Bir "Tık"la, eğitime destek ol!
  • @samplus +1

@muhacir "dun aksam parcalar işim düştü ve maalesef ben gondermekten vazgeçtim!" yorumsuz

@kizilelma "120 YTL CEPTEN VEREREK BI ADET INTERNET MAKINASI TOPLADIM VE BIR ILKOKULUN BIR SINIFINA BAGISLADIM."
    " SIMDI BU ISIN BOYLE OLMAYACAGINI BEN BASTAN ANLADIM KIMSE KIMSEYE GUVENIP ELINDEKI AVUCUNDAKI PARCALARI GONDERMEZ. "
    TÜRKİYE GENELİNDE DİLEYEN HERKESE VERELİLEBİLECEK KİŞİSEL VE TİCARİ REFERANSIM VARDIR.BURASI REKLAM YERİ DEĞİL ULAŞ ÖZELDEN BANA NASIL BİR REFERANS İSTERSEN VEREYİM

@Sam0 "Doğu illerine gönderilen bilgisayarlar okul öğretmenlerince paylaşılıp evlerine götürüyorlar "
    NASIL BÖYLE BİR GENELLEME YAPABİLİRSİN

• quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Biliyormuydunuz?
    Doğu illerine gönderilen bilgisayarlar okul öğretmenlerince paylaşılıp evlerine götürüyorlar
    ve çocuklar bilgisayarı görmüyorlar bile öğretmenler sıcak evlerinde bilgisayarlarını kullanırken mahsum çocuklar bilgisayarın nasıl bir alet olduğunu hayalinde sürdürmeye devam ediyor birinci ağızdan dinlemiş biri olarak bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim en azından yaptıgınız şeylerde bir kez daha düşünürsünüz
    çocukların eğitim hakkını elinden alan bu öğretmenleri kınıyor
    kimsenin hakkı kimsede kalmaz diyerek bu kampanyaya katılmıyorum!

Arkadaşım kullandığın kelimelere dikkat et ,
    Ben ne kendim için nede okuldaki diğer öğretmenler için bilgisayar falan istemiyorum tamam mı
    bu 1. si 2. olarak hangi doğu ilinde olmuş o dediğin o olay hatta diyelimki olmuş sen bir
    şerefsizin yaptığını nasıl bize mal edersin 3 senedir yüksekovada hangi koşullarda öğretmenlik
    yaptığımı bir ben bir allah bilir öyle kafadan sallamayla olmuyor bu işler....
    Arkadaşlar okuldaki dönem sonu işlerimden dolayı nete giremiyordum ama girince
    gördüm ki meydanı boş bulan atıp tutmuş (kusura bakmayı gereksiz boş mesajları görünce böyle konuşmam gerekti)
    Arkadaşlar ben öğrencilerim için sadaka vb bişey istemiyorum ayrıca dedim ki isteyene resmi belge
    resim vb gönderirim dedim hatta köydeki bütün velilerin telini verir bilgisayarların hangi
    amaçla kullanıldığını ilk ağızdan öğrenirler dedim....
    Arkadaşlar Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun ...

• quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

Arkadaşım kullandığın kelimelere dikkat et ,
    Ben ne kendim için nede okuldaki diğer öğretmenler için bilgisayar falan istemiyorum tamam mı
    bu 1. si 2. olarak hangi doğu ilinde olmuş o dediğin o olay hatta diyelimki olmuş sen bir
    şerefsizin yaptığını nasıl bize mal edersin 3 senedir yüksekovada hangi koşullarda öğretmenlik
    yaptığımı bir ben bir allah bilir öyle kafadan sallamayla olmuyor bu işler....
    Arkadaşlar okuldaki dönem sonu işlerimden dolayı nete giremiyordum ama girince
    gördüm ki meydanı boş bulan atıp tutmuş (kusura bakmayı gereksiz boş mesajları görünce böyle konuşmam gerekti)
    Arkadaşlar ben öğrencilerim için sadaka vb bişey istemiyorum ayrıca dedim ki isteyene resmi belge
    resim vb gönderirim dedim hatta köydeki bütün velilerin telini verir bilgisayarların hangi
    amaçla kullanıldığını ilk ağızdan öğrenirler dedim....
    Arkadaşlar Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun ...

atıp tutma değil ben 1. ağızdan bunu yapan bir kişiden dinledim
    kim hangi koşulda öğretmenlik yapiyor biliyoruz merak etme benim babamda öğretmen
    ben bebekliğimi senin yaşadığın koşullardan daha zor koşullarda geçirdim
    ben garibin hakkını yiyen insanlara olan nefretimden dolayı bunları yazdım
    çok açık bir gerçektir bu ve inkar edilemez tamam sen yapmiyor olabilirsin alnın akı ile mesleğini icra ediyorsundur tamam ama bunu yapan 1 şerefsiz değil ben duyduklarımı yazdım
    atıp tutmak falan yok işin gerçeği bu
    seni de yaptığın işten dolayı tebrik ediyorum
    gerçekten azsınız...

• kampanya sarpa sarmıstır beyler , böyle bir yardıma gerçekten katılmak isteyen varsa bence sewdalı hocamıza parçaları göndersin derim , zaten kendiside parçaları toplayıp çalışır bır duruma getirecek bilgiye sahipmiş ben şahsen direkt köye gönderiyorum ekranımı

ilgilenenler için ahanda adres :

Mehmetçik Basın İ.Ö.O. kamışlı Köyü Yüksekova Hakkari 30300
    tel:04383772015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 6 Ocak 2006 0:01:50 >
  • ÇOK YIPRANDIM ARKADAŞLAR BU TOPİK KİLİTLENSİN LÜTFEN AMA TEKRAR SÖYLÜYORUM SİZDE TAKİPÇİSİ OLUN OKULLAR AÇILDIĞINDA PC LER OKULDA OLACAK KENDİ İMKANLARIMLA YAPACAĞIM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.