Kazandığımız yerlerin dini seçimlerini felan yapıyorduk. Olay osmanlı zamanlarında geçiyordu selçuklu dulkadiroğulları felan kuruluyordu istenildiği taktirde. Oyunun ismini hatırlayan varmı ? Yapımcı paradoxtu yanılmıyorsam
Europa Universalis olabilir mi?
EU3/EU2/For the Glory zaten hepsinin yapımcısı Paradox Interactive.
Bence hocam eski oyunları yaad etmektense yenilerini alın.
quote:
Orijinalden alıntı: numank55
Bence hocam eski oyunları yaad etmektense yenilerini alın.
Aklımda şimdiki oyunlardan çok daha güzel eski oyunlar var.
knights of honor olabilir mi? Bu oyunda da dini seçim yapılıyordu.
Din olayi en cok Medieval 2 Total War'da hosuma gitmisti, imami hristiyan topraklara saliyorduk, oda yavas yavas imana getiriyordu sehri ama bir kac tur sonra suikasta ugrama riski asiri vardi :))))
knights of honor olabilir mi? Bu oyunda da dini seçim yapılıyordu.
ben de tam bu oyunu söyleyecektim, güzel oyundu. =)
Bahsettiğin oyun Knights Of Honor arkadaşım... Az oynamadım ya, insana sanki bi ortaçağ filmi izlermişçesine bi zevk veriyo :) o oyunun ikincisinin çıkması bana şu günlerde verilebilecek en büyük müjdelerden olurdu heralde ufukta öyle bişey görünmüyo ama umarım birileri duyar sesimizi
quote:
Orijinalden alıntı: srv5
EU3/EU2/For the Glory zaten hepsinin yapımcısı Paradox Interactive.
Avatarındaki kuş o ağacı ne zaman kırabilecek acaba???
Büyük ihtimalle knights of honor'dur.. Onu seviyorsan mediaval:total war serisinide oynaman lazım.
HOI tarzı demiş.HOI tarzına en yakın din değitşirmeli EU3, ayrıca Dulkadiroğulları gibi beylikler sadece EU3'te var.KoH'da sadece Selçuklu ve Osmanlı var kısaca EU3 yada FTM gibi oyunlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme