Şimdi Ara

Bir Oyun Vardı İsmini Hatırlayamadım Yardım Edin Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar,Bir oyun Vardı İsmini Hatırlayamadım Kısaca Anlatacağım İnşallah Birisi Biliyodur :)

Oyunu tam olarak hatırlayamıyorum ama Oyun Age Of Oyunları Gibiydi,Fakat Bunda Gelişmiş Teknoloji ile Rakiplere karşı koyuyorduk, Her Age of oyunu gibi bu oyundada kaynak toplamak gerekiyordu.Bu oyunda Tırlarla Altın Mı ney Artık yerden Toplanıyordu,Bu tırların farklı farklı türleri Var Mesela birisi Düşmana Ateş Edebiliyordu Üstündeki Silah Sayesinde Diğeri İse Düşman Saldırılarından Kaçmak İçin Işınlanabiliyordu Oyunda Zeplin lerde Bulunuyordu Bunu Unutmamamın Nedeni Bir Bölümde Düşmanlar Zeplinleri İle Gelip Bütün Şehrimi Mahvetmişti ve O bölümü Geçememiştim Adamlarınız Vardı Silahlı Savaşıyordunuz Bina İnşalarını Sanırım İnsan Yerine Dozerler İnşa Ediyordu Fakat Buna Kesin Emin Değilim,
    Bir De Oyunda Yuvarlak Bir Yapının İçine Adam Yerleştirince Ateş Ediyordu Ordan Umarım Bileniniz Çıkar,Lütfen Oyunun Tam Buna Benzemiyor Deyipte Söylememezlikten Gelmezseniz Sevinirim Çünki Bende Yanlış Hatırlayabilirim

• Emin degilim ama anno serisine bir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana command Conquer generals i hatırlattı söylediklerin hocam bi bak istersen o olabilir

• Red alert, zeplinlerde sovyetlerde vardı sanırım kirov du isimleri

• Red Alert 2 efsanesidir
  • red alert 2
  • Arsenal Taste The Power
    Arsenal Extended The Power olabilir.. ikiside bir zamanların en saglam strateji oyunlarıdır.. tam bir efsanedir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • empire earth
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.