Şimdi Ara

Bir Oyun vardı... neydi lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir oyun vardı . 2d türkçeydi siteden oynaılıyordu . yandan çekimliydi . bir yatakta uyanıyorduk yaşlı teyze bizi bulup alıyordu dünyadan ayrı biyerdeydik sonra . dolaşıp mağaralarda savaşıyorduk yaratıklarla bir onlar vuruyordu bi biz neydi o oyunun adı lütfen söyleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinmurat -- 16 Ağustos 2016; 2:58:06 >

• Günaydın hocam sizede.
  • Bilmiyorum ama öyle bi anlatınki bende merak ettim nasıl bir oyun
  • Öyle bir oyun hatırlıyorum fkaat başında yaşlı teyze değil yaşlı bir dede geliyordu

Karakterinin ismini koyabiliyordun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak Diyar ımı diyorsun :D
  • Beyler çok eskiden oynadığım bi oyun vardı aşırı fazla zevk aldığım bir oyundu oyun ise şöyle oyunda küçük bi arena tarzı bi yerdeyiz ve üstümüze yaratıklar geliyo ama hayvan gibi öyle böyle değil sen o daracık alanda o yaratıkları temizlemeye çalışıyosun oyundan hatırladıklarım zombili bi bölüm vardı yerler çimenlik falandı ama aklıma gelmiyo oyun çıldırmamak elde değil lütfen bulun o oyunu bana oyun bi 10 yıl kadar falan eski grafikler 3d bu arada belki bi bilen çıkar oyunda hep s harfi ile geri geri kaçmaktan orta parmağım ağrıyodu plz bulun o oyunu bana
  • Uzak Diyar olması lazım onda da bi odada uyanıyordun kambur bi tane teyze vardı cadıya benzeyen . Bi bak istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzak diyarmış çok sağolun arkadaşlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.