Şimdi Ara

Bir PC Gamer'in Gözyaşları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle başlık troll işi dursa da öyle değil, onu söylemeliyim. Ikincisi bu başlık daha çok 85-90 arasında doğmuş nesle hitap etmektedir.
    Sabahın köründe uykularım kaçıyor beyler. Neden mi? Son sınıfken, rahatlamışken, vizelerden önce Diablo 3'e kadar kendimi tatmin edeyim diye Elder Scrolls V: Skyrim denen saçmalığı oynuyorum 2 haftadır. Ve bitti. Bitti ama beni de dertlere gark etti. Cyrodiil ile anlamasam da başlamış, Morrowind ile hayran olmuştum oysa ki Elder Scrolls'a. The Witcher 2 ile de tür için ümitlenmiştim ama boşa çıktı:( Rpg türünün tutkunu biri olarak Icewind Dale, Baldur's Gate, Ultima,Fallout (1), Vampire the Masquerade, Gothic 3 vb oyunlarla büyüyenlerdenim ben. Şimdi noldu? Joypad ile oynanacak, basitleştirilmiş konsol Rpg'leri için milletin ağzının suyu aktı!
    Keza FPS türü de öyle. Undying, Doom, Quake, Half Life, Unreal, Counter Strike (Bet 7'de başlamıştım) vb. oyunlarla büyüdük.
    CS'de sanane zamanları, vendetta, cdc, onc, team quash zamanları neydi... WCG için Istanbul'a ilk geldiğimde bL'yi görünce Justin Bieber görmüş ergen Amerikalı kız gibi olmuştum. Hey gidi günler...
    Rts desen, Age of Empires, Red Alert, Starcraft (Bi tek bu yıkılmadı gerçi) ile yetiştik...
    Zoruma gidiyor şimdiki oyunlar ve oyuncular. Tamam, konsol platformu daha karlı, daha kolay ama PC'yi de yabana atmayın bee! Hitbox'ları modelden 2 km uzakta kodlanmış oyunu napayım ben? Zevk vermeyince, atmosferin girmeyince 44 inch tv'de 1080p çözünürlüğü neyleyeyim?
    Galiba Diablo 3, PC hissini ve tadını veren son oyun olacak. Sonra kalıcaz ortada. Lanet olsun sizin PES'inize de, Gran Tourismo'nunuza da!
    Beyler:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eversilent -- 30 Mart 2012; 7:46:17 >

• Sınavlardan önce olur böyle şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Sınavlardan önce olur böyle şeyler...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

+1

Alıntıları Göster
    Maalesef böyle.. Az önce de CoD'la ilgili bir konuda da durumla ilgili uzun bi açıklama yaptım.. Aynısını yazmiyim bi daha buraya, emperyalizm her sektörü kuşatmış durumda. Biz eski oyuncuların klavyesini koltuk altına alıp gitme vakti pek uzakta görünmüyor...
  • Firmalar en cok kar edebilecekleri yolları seciyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Maalesef böyle.. Az önce de CoD'la ilgili bir konuda da durumla ilgili uzun bi açıklama yaptım.. Aynısını yazmiyim bi daha buraya, emperyalizm her sektörü kuşatmış durumda. Biz eski oyuncuların klavyesini koltuk altına alıp gitme vakti pek uzakta görünmüyor...

Alıntıları Göster
    Malesef artık müdahele edemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Malesef artık müdahele edemeyiz.

Alıntıları Göster
    Artık çok geç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Artık çok geç...

Alıntıları Göster
    malesef durum bu eski tat yok artık
  • 93 doğumluyum ve sana katılıyorum.

ne günlerdi ya.gta1 vardı babamın bilgisayarında.onu kendi bilgisayarıma atmak için babamın arkadaşları disket boyutunda zipleyip tek tek disketlerle atmışlardı.şimdikiler gta iv görünce titriyor..

doomdan fena tırsardım.half life ve max payne'den de öyle.unreal tournament goty hayatımın oyunudur :) bilgisayarımdan asla silmediğim, 99 oyunu olmasına rağmen 1080p desteklemesine aşık olduğum oyundur :)

internet cafelerde lan aoe,ra,cs,dm classic,quake attığımız zamanlar..

neyse ya katılıyorum işte eskileri düşündürtüp efkarlandırma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

93 doğumluyum ve sana katılıyorum.

ne günlerdi ya.gta1 vardı babamın bilgisayarında.onu kendi bilgisayarıma atmak için babamın arkadaşları disket boyutunda zipleyip tek tek disketlerle atmışlardı.şimdikiler gta iv görünce titriyor..

doomdan fena tırsardım.half life ve max payne'den de öyle.unreal tournament goty hayatımın oyunudur :) bilgisayarımdan asla silmediğim, 99 oyunu olmasına rağmen 1080p desteklemesine aşık olduğum oyundur :)

internet cafelerde lan aoe,ra,cs,dm classic,quake attığımız zamanlar..

neyse ya katılıyorum işte eskileri düşündürtüp efkarlandırma..
    PC diyorsun ama konsol platformundaki eski oyunlar bile hala oynatıyor kendini. Şimdi karmakarışık bir yapay zeka bir sürü detayın içinde kendini kaybetmiş oyunlar var. Oyunu tadına varamıyoruz o ince zırvalarla uğraşmaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

PC diyorsun ama konsol platformundaki eski oyunlar bile hala oynatıyor kendini. Şimdi karmakarışık bir yapay zeka bir sürü detayın içinde kendini kaybetmiş oyunlar var. Oyunu tadına varamıyoruz o ince zırvalarla uğraşmaktan.

Alıntıları Göster
    Kalmadı oyunlardaki o eski zevkler artık. Nerde Carmageddonlar, Grim Fandango lar nerde yeni nesil birbirine benzeyen oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sactionex

Kalmadı oyunlardaki o eski zevkler artık. Nerde Carmageddonlar, Grim Fandango lar nerde yeni nesil birbirine benzeyen oyunlar

Alıntıları Göster
    Hiç bir rpg Diablo nun hiç bir RTS de AoE nin (ama AoE 3ü sevmedim) yerini doldurmuyor be. En son zevk alarak oynadığım oyun Company of heroes , 6 yıl olmuş çıkalı vay be. Ondan sonrası boş işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

Hiç bir rpg Diablo nun hiç bir RTS de AoE nin (ama AoE 3ü sevmedim) yerini doldurmuyor be. En son zevk alarak oynadığım oyun Company of heroes , 6 yıl olmuş çıkalı vay be. Ondan sonrası boş işler

Alıntıları Göster
    sen iyi eskileri arıyorsun bense football glory sensible goal 3 o zamanda oynadığım oyunları bile arıyorum. Yalan yok pes 2012 oynayacağıma kur saatlerce sensible oynarım senle.
  • Unreal ve Wolfenstein 3D az mı oynadım onlarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Unreal ve Wolfenstein 3D az mı oynadım onlarıda
    1981 dogumlu bır arkadasınız abınız herneysem ...

konsol ırkını Pc yı ele gecırecegını 3 yıl önce farkettim,
    o zamanlae donanım haber pc oyun formunda su konular meşhurdu,
    Konsollar hıc bır zaman Pc yı yakalyamaz Pc oyunculugu hıc bıtmez,
    bu sektor hiç bitmez vs..vs..
    gerçı hala Pc oyuncuları var içi umut dolu...
    zamanında cok tartıstık neyın ne olacagı bellı,

ınternet vs için ucuz yollu bı lap top yapın ve konsola gecın,
    ben üç senede Game pad zımbırtısına yenı alıştım
    vakıt kaybetmeyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: redfsoon

vakıt kaybetmeyın

yalnıs hesapla gırdım heralde,yada sorunu anlamadım,
    yöneticiler üsteki mesajı sılebılır
  • quote:

quote:

vakıt kaybetmeyın

yalnıs hesapla gırdım heralde,yada sorunu anlamadım,
    yöneticiler üsteki mesajı sılebılır

Alıntıları Göster
    kesinlikle haklısınız
    yeni oyunlar zevk vermiyor
    cod4-5-6-7 olsun
    yeni nfs serisi olsun
    yeni moh olsun

eski tadı yok eskiler hala arşivimde durur ve bilgisayarımda kuruludur defalarca bitirirm ama sıkılmam
    yenileri 1 kere bitir kaldır o kadar

bir fps'cı olarak ağzım açık kalacak kalbim atacak şekilde oyun çıkana kadar yeni sistem toplamayı düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

kesinlikle haklısınız
    yeni oyunlar zevk vermiyor
    cod4-5-6-7 olsun
    yeni nfs serisi olsun
    yeni moh olsun

eski tadı yok eskiler hala arşivimde durur ve bilgisayarımda kuruludur defalarca bitirirm ama sıkılmam
    yenileri 1 kere bitir kaldır o kadar

bir fps'cı olarak ağzım açık kalacak kalbim atacak şekilde oyun çıkana kadar yeni sistem toplamayı düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Yeni oyunlar zevk vermiyorsa pc niz eskimiş demektir, alın 2012 model pc full ayarlarda 60 fpsde nasıl zevkli oluyor.Yoksa ağla pc gamerim ağla

• He konsola camur atin onceden soyleyeyim pc ve ps3 oyuncusuyum ve o kitledeyim.

Ama yeter biktim sizin gibi pc oyuncularindan. Konsolda o kadar muhtesem o kadar guzel oyunlar kaciriyorsunuz ki farkinda bile degilsiniz. Tutturmussunuz bir pc elden gidiyor pc elden gidiyor. Baska dediginiz bir sey yok. Soyle adam gibi kolu eline alip koltuga rastlanip rahat rahat oyun oynamadiniz da keyfini bilmiyorsunuz. Oyunumu gerektiginde pc'de ve gerektiginde ps3'te oynarim. Hele hele sadece exclusive oyunlari icin alinir ps3. Cidden biktim sizin gibilerden be. Sizin gibi oyuncular olmaz olsun. Bu tur konsol pc karsilastirma konularinda veya isyanlarda artik kusasim geliyor, foruma girme istegim oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soyle adam gibi kolu eline alip koltuga rastlanip rahat rahat oyun oynamadiniz da keyfini bilmiyorsunuz.

E iyi de o zaman bir anlamı kalmıyor ki oyunun ? Aç film izle daha iyi.Konsolda bir oyunu aralıksız saatlerce oynamanın imkanı yok , insanı bayıyor hemen.Zaten oyunla etkileşimin çok zayıf , 5 tuşa bas topu çevir anca o , sürekli dikkatin dağılıyor kendini veremiyorsun.1 saatten sonra dashbord a alıyorum 10 dk dolaşıyorum tekrar geri geliyorum.Pc de 10 saat bile aralıksız oynayabilirim çevreyi unutturur bir anda.Güzel TPS oyunları ve spor oyunları konsolda çok iyi ona laf yok tabi ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.