Şimdi Ara

bir proje için, boş kağıt çıkartan yazıcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yapmakta olduğum bir proje için düğmesine basınca tepsisindeki kağıdı üzerine birşey yazmadan bana verebilecek bir yazıcı arıyorum. kartuşlu yada tonerli olması önemli değil. amacım yazdırmak değil ben içine yazılı kağıt koyucam düğmesine her bastığımda en üstteki kağıdı bana verecek.

bildiğiniz böyle bir yazıcı varsa modelini benimle paylaşırsanız sevinirim.
    Not: elinde olan varsa uygun bir fiyata satında alabilirim.

• böyle bir yazıcı kullanan yok mu arkadaşlar
  • Böyle bir yazıcı varmı ki?
    Kartuşu boş olan sıradan bir yazıcının bu görevi görmesi lazım
  • hp 1510
  • Merak ettim bu nasıl bir projeymiş.
  • bunu zaten her yazıcı yapar, hiç olmadı toneri çıkar

benim anlamadığım bunu çözemeyen nasıl bir proje hazırlayabilir ki? :D
  • Boş sayfa yazdır bilgisayardan direk yukarıdaki kağıdın aynısını verir.

Nasıl bir proje hakketten ne yapılabilir bununla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de çok merak ettim projeyi
  • bnce soru anlaşılmadı çünkü boş sayfa çıkartan yazıcı modellerini ben bilmiorum ama boş sayfayı cıkartırırsın zaten her yazıcıdan çükü:s en kötü mürekkebi filan çıkarılır
  • bir arkadaş bunu bilmeyen biri nasıl proje yapabilirki demiş keşke sorunun anlaşılmadığını düşünseydi.geçen yıl 1 bölge 1. liğim 2 de 3.lüğüm var. elektronik öğretmeniyim ve proje yapacak kapasiteye sahibim.
    çoğu kişi internetten proje aradığı için ayrıntılı yazmam doğru olmazdı bu nedenle tam anlaşılamadığını düşünüyorum.

ben yazdırma işleminde bilgisayar kullanmayacağım. sadece yazıcının içindeki tepsinin en üstündeki kağıdı çıkarmak istiyorum, eski yazıcıların bazılarında bir düğme oluyordu ona basınca en üstteki kağıdı boş olarak veriyordu ama bu yazıcılar hangleriydi onu hatırlayamıyorum.
    bu düğmeye 10 defa basınca 10 adet kağıt versin bana.
    şimdi biraz daha anlaşılmıştır umarım bu doğrultuda bana fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    ilginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlkara -- 2 Aralık 2010; 17:42:41 >
  • söylediğiniz bu yazıcı test kağıdımı çıkarıyor yoksa boş kağıt mı veriyor birde test yazısını yazmaması için birşey yapılamaz mı acaba
  • wordde boş sayfa açın ve yazdır deyin her yazıcıda boş sayfa çıkartacaktır.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 3 Aralık 2010; 18:34:42 >
  • Fotokopi özelliği olan yazıcılarda fotokopi tuşuna bastığınızda içinde fotokopi çekiilecek birşey yok ise boş kağıt veriyordu sanırım. Olabilirmi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkara
    merhabalar.
    yapmakta olduğum bir proje için düğmesine basınca tepsisindeki kağıdı üzerine birşey yazmadan bana verebilecek bir yazıcı arıyorum. kartuşlu yada tonerli olması önemli değil. amacım yazdırmak değil ben içine yazılı kağıt koyucam düğmesine her bastığımda en üstteki kağıdı bana verecek.

bildiğiniz böyle bir yazıcı varsa modelini benimle paylaşırsanız sevinirim.
    Not: elinde olan varsa uygun bir fiyata satında alabilirim.

Bende var di attım
    Kartuşu bozuktu boş çıkarıyordu :)
  • Fotokopi çeken yazıcıya fotokopi alanına kağıt koyma boş çalıştır
    Besleme Kağıdı da tek tek bastıkca verir.
    Olmadı kartuş takmaz. Fotokopi yerine kağıt koyarak da aynını yaparsın
  • Sanırım teker teker sayfa saymak sizi yoruyor hocam. direk tuşlara basarak bilgisayardan bağımsız bi sistem istiyorsunuz siz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.