Şimdi Ara

Bir Protesto hazırlayalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aramızda para toplayıp mezar taşı ve siyah çelenk alıp tesislerin yada klup binası önüne bırakılam.Suratları eşşek derisi olup olmadığını anlarız

Bir örgütlenme ile hemen harekete geçebilirim.

• Hazırlayalım ya, hep oyuncu kalsın yönetim kalsın diye mi olacak yürüyüşler protestolar bu seferde Aziz gitsin diye olsun. Nasil yayabiliriz bunu herkese 200-300 kişiyle olacak iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor değil feneriuma uğrama digiturku iptal ettir maça gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

zor değil feneriuma uğrama digiturku iptal ettir maça gitme

İstanbula dönünce Tsl'yi iptal ettiricem tek sıkıntı Epl ve Coritibayı hala izleyebilir miyim?
  • tesislerin önünde sembolik olarak cenaze namazı kılalım yada helva dağıtalım felaket gündem yaratır beyler ne dersiniz
  • Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    bilgi verirler telefonda emin değilim tam yanlış yönlendirme olmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

tesislerin önünde sembolik olarak cenaze namazı kılalım yada helva dağıtalım felaket gündem yaratır beyler ne dersiniz

istanbulda olsam cenaze namazını kıldırırdım . 15-20 kişi olsak yeterdi . birde helva dağıttık mı tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahaya at kafası atalım.
  • Çok ciddi şekilde yapalım gidelim kulüp binasının önüne oturalım eylem yapalım gezi gibi #direnfener

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

tesislerin önünde sembolik olarak cenaze namazı kılalım yada helva dağıtalım felaket gündem yaratır beyler ne dersiniz

istanbulda olsam cenaze namazını kıldırırdım . 15-20 kişi olsak yeterdi . birde helva dağıttık mı tamamdır

valla aslında ciddi ciddi bi organizeye girelim mi.bi başlık açsana black seni tanıyan eden çok.cuma günü tesislerin önünde cenaze namazı duyurusu diye bi başlık açsan.bence organizasyon tutar gibi.

• quote:

quote:

quote:

valla aslında ciddi ciddi bi organizeye girelim mi.bi başlık açsana black seni tanıyan eden çok.cuma günü tesislerin önünde cenaze namazı duyurusu diye bi başlık açsan.bence organizasyon tutar gibi.

AÇARIM AÇMASINA DA BEN KENDİM KATILAMAYACAGIM ORGANİZASYONU NASIL ORGANİZE EDEYİM Kİ BEN KONYADA YAŞIYORUM . KONYADA YAŞAYANLARLA, KONYA FENERBAHÇELİLER DERNEGİNE GİDİP BİŞEYLER YAPMAK İSTEYEN OLURSA HER ZAMAN HAZIRIM

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    dur bi başlık açayım.bende istanbulda değilim ama belki orada birileri devreye girip alır götürür organizasyonu
  • quote:

dur bi başlık açayım.bende istanbulda değilim ama belki orada birileri devreye girip alır götürür organizasyonu

inana istanbulda olsam yapardım . gece sinirimden deli oldum araba ile kaza yapıyordum
  • quote:

quote:

inana istanbulda olsam yapardım . gece sinirimden deli oldum araba ile kaza yapıyordum

Aynen.Gecenin bilmem kaçına kadar uyuyamadım bende.Deli eder adamı bunlar.
  • en guzelı klube yazı yazalım futbolcuları gordugumuz yerde dovucez dıye hıc olmazsa bar pavyon gezemezler bıraz dınlenmelerını saglarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.