Nasıl yani dolu kaldığında.Ramlere güç gitmediği zaman bilgi silinirki,dolu kalamaz.
Evet öyle.Ne demek istedin tam olarak antiyoba?
Ben de öyle sanıyordum ama bazan silinmiyor işte.Ben iki defa ramlerimi servise gönderdim geçen yıl sağlam diye geri döndüler ikinci döndüklerinden beri de hep overclocklu ve 2-3-3-6 çalışmalarına rağmen hiç hatasız çalışıyorlar.Servistekiler söyledi böyle ani güç kesintilerinde dolu kalabiliyorlarmış.Serviste bozuk olduğuna yemin billah etmiştim sağlam dediklerinde.Ne pi alabiliyordu ne oyun oynatıyordu sıkıştığı anda reset atıyordu daha ne hatalar.
teknık servıs nasıl boşalttı remleri
quote:
Orjinalden alıntı: administritik
arkadaşlar hepinize teşekkürler en iyisi bunu yapayım ölçülerine göre ütüleyim bozulmazsa tekrar burda bu konuyu açarım başka fikirleri olanlar varsa onlarıda bekliyorum
Bak çat diye ortadan çatlarsa karışmam ona göre.
quote:
Orjinalden alıntı: KOND
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Orjinalden alıntı: ABSOLUT
quote:
Orjinalden alıntı: __SİLENT__
Nasıl yani dolu kaldığında.Ramlere güç gitmediği zaman bilgi silinirki,dolu kalamaz.
Evet öyle.Ne demek istedin tam olarak antiyoba?
Ben de öyle sanıyordum ama bazan silinmiyor işte.Ben iki defa ramlerimi servise gönderdim geçen yıl sağlam diye geri döndüler ikinci döndüklerinden beri de hep overclocklu ve 2-3-3-6 çalışmalarına rağmen hiç hatasız çalışıyorlar.Servistekiler söyledi böyle ani güç kesintilerinde dolu kalabiliyorlarmış.Serviste bozuk olduğuna yemin billah etmiştim sağlam dediklerinde.Ne pi alabiliyordu ne oyun oynatıyordu sıkıştığı anda reset atıyordu daha ne hatalar.
teknık servıs nasıl boşalttı remleri
Bilmiyorum ki.Nasıl yaptılarsa becermişler.Eskisinden daha iyi valla ramler.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
arkadaşlar hepinize teşekkürler en iyisi bunu yapayım ölçülerine göre ütüleyim bozulmazsa tekrar burda bu konuyu açarım başka fikirleri olanlar varsa onlarıda bekliyorum
Bak çat diye ortadan çatlarsa karışmam ona göre.
gerçekten çatlarmı
çıkar pcden su filan dök işteistersen ekmek arasıda yaparsın
sen bana gönder rami ben sana bozuk olanını göndereyim?
120.0 mb ram işine yararsa al senin olsun
örneğin 533'lük rami, cpu/ram oranıyla oynayarak günlük olarak 667 de kullanmayı dene... belki sonuç alırsın..
quote:
Orjinalden alıntı: beyblade73
sen bana gönder rami ben sana bozuk olanını göndereyim?
biostan cas latency falan var yükselt onları ya da oc yap
statik elektrik dediğin en iyi plastiklerde oluyor.bi poşeti yüne iyice sürt ram e değdir.benim %100 naylaon kazaklarımı çıkartırken çıt çıt sesler geliyor mesela.statik elektrik dediğin kolay bulunur.olmadı bi adaptör le azar azar elektrik ver.220 falan verip te kömür yapma dabi.
Ne günlere kaldık allahım
Ufo ısıtıcının üstüne koy 5 e kadar say max 5 saniye fazla kalmasın leyimler sökülüyor sonra sakın deneme derim anakartıda ucurabilir veya hafif yamult sonra düzelt ben bu yöntemle bazen çalışmayan remi tam anlamıyla çalışmaz hale getirdim...
Üzerinde ki yollardan herhangi birine zarar ver. Bıos tan voltaj artır Statik elektrik ver Yada statik olmayan bir elektrık ver
bence bi 9 voltluk pil al + ve - kutuplarına tel bağla ram çalışırken ver 9 voltu değdir bi yerlerine..ama anakartı da yanında götürürse karışmam
prizden elektrik ver doğrudan. Özellikle kabloları çiplere değdir
sen nie ramleri bozuyosunki yeni ram aldırmak içinmi.Bende işlemci fanını kırmıştım yeni aldırmak içinaldım
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_hardware
sen nie ramleri bozuyosunki yeni ram aldırmak içinmi.Bende işlemci fanını kırmıştım yeni aldırmak içinaldım
+1 & nedenn...??????
quote:
Orjinalden alıntı: grotesque
prizden elektrik ver doğrudan. Özellikle kabloları çiplere değdir
Öyle ramler patır patır patlabilir
12v lik Adaptör ile soket pinlerine yada ram ayaklarına cızt cızt yap
quote:
arkadaşlar ramı nasıl bozarım yani nasıl kullanılamaz hale getirim açıklayabilirseniz sevinirim ne yaparsam ram bozulur
ayıptır, yazzıktır, milli servettir, günahtır; allah adamı çont eder vallaa.