Şimdi Ara

bir ram nasıl bozulur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
10.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: __SİLENT__

Nasıl yani dolu kaldığında.Ramlere güç gitmediği zaman bilgi silinirki,dolu kalamaz.

Evet öyle.Ne demek istedin tam olarak antiyoba?

Ben de öyle sanıyordum ama bazan silinmiyor işte.Ben iki defa ramlerimi servise gönderdim geçen yıl sağlam diye geri döndüler ikinci döndüklerinden beri de hep overclocklu ve 2-3-3-6 çalışmalarına rağmen hiç hatasız çalışıyorlar.Servistekiler söyledi böyle ani güç kesintilerinde dolu kalabiliyorlarmış.Serviste bozuk olduğuna yemin billah etmiştim sağlam dediklerinde.Ne pi alabiliyordu ne oyun oynatıyordu sıkıştığı anda reset atıyordu daha ne hatalar.

teknık servıs nasıl boşalttı remleri

• quote:

Orjinalden alıntı: administritik

arkadaşlar hepinize teşekkürler en iyisi bunu yapayım ölçülerine göre ütüleyim bozulmazsa tekrar burda bu konuyu açarım başka fikirleri olanlar varsa onlarıda bekliyorum

Bak çat diye ortadan çatlarsa karışmam ona göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOND

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: __SİLENT__

Nasıl yani dolu kaldığında.Ramlere güç gitmediği zaman bilgi silinirki,dolu kalamaz.

Evet öyle.Ne demek istedin tam olarak antiyoba?

Ben de öyle sanıyordum ama bazan silinmiyor işte.Ben iki defa ramlerimi servise gönderdim geçen yıl sağlam diye geri döndüler ikinci döndüklerinden beri de hep overclocklu ve 2-3-3-6 çalışmalarına rağmen hiç hatasız çalışıyorlar.Servistekiler söyledi böyle ani güç kesintilerinde dolu kalabiliyorlarmış.Serviste bozuk olduğuna yemin billah etmiştim sağlam dediklerinde.Ne pi alabiliyordu ne oyun oynatıyordu sıkıştığı anda reset atıyordu daha ne hatalar.

teknık servıs nasıl boşalttı remleri

Bilmiyorum ki.Nasıl yaptılarsa becermişler.Eskisinden daha iyi valla ramler.

• quote:

quote:

arkadaşlar hepinize teşekkürler en iyisi bunu yapayım ölçülerine göre ütüleyim bozulmazsa tekrar burda bu konuyu açarım başka fikirleri olanlar varsa onlarıda bekliyorum

Bak çat diye ortadan çatlarsa karışmam ona göre.

gerçekten çatlarmı
  • çıkar pcden su filan dök işteistersen ekmek arasıda yaparsın
  • sen bana gönder rami ben sana bozuk olanını göndereyim?
  • 120.0 mb ram işine yararsa al senin olsun
  • örneğin 533'lük rami, cpu/ram oranıyla oynayarak günlük olarak 667 de kullanmayı dene... belki sonuç alırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyblade73

sen bana gönder rami ben sana bozuk olanını göndereyim?

• biostan cas latency falan var
    yükselt onları ya da oc yap
  • statik elektrik dediğin en iyi plastiklerde oluyor.bi poşeti yüne iyice sürt ram e değdir.benim %100 naylaon kazaklarımı çıkartırken çıt çıt sesler geliyor mesela.statik elektrik dediğin kolay bulunur.olmadı bi adaptör le azar azar elektrik ver.220 falan verip te kömür yapma dabi.
  • Ne günlere kaldık allahım
  • Ufo ısıtıcının üstüne koy 5 e kadar say max 5 saniye fazla kalmasın leyimler sökülüyor sonra sakın deneme derim anakartıda ucurabilir veya hafif yamult sonra düzelt ben bu yöntemle bazen çalışmayan remi tam anlamıyla çalışmaz hale getirdim...
  • Üzerinde ki yollardan herhangi birine zarar ver.
    Bıos tan voltaj artır
    Statik elektrik ver
    Yada statik olmayan bir elektrık ver
  • bence bi 9 voltluk pil al + ve - kutuplarına tel bağla ram çalışırken ver 9 voltu değdir bi yerlerine..ama anakartı da yanında götürürse karışmam
  • prizden elektrik ver doğrudan. Özellikle kabloları çiplere değdir
  • sen nie ramleri bozuyosunki yeni ram aldırmak içinmi.Bende işlemci fanını kırmıştım yeni aldırmak içinaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_hardware

sen nie ramleri bozuyosunki yeni ram aldırmak içinmi.Bende işlemci fanını kırmıştım yeni aldırmak içinaldım

+1 & nedenn...??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

prizden elektrik ver doğrudan. Özellikle kabloları çiplere değdir

Öyle ramler patır patır patlabilir

12v lik Adaptör ile soket pinlerine yada ram ayaklarına cızt cızt yap
  • quote:

arkadaşlar ramı nasıl bozarım yani nasıl kullanılamaz hale getirim açıklayabilirseniz sevinirim ne yaparsam ram bozulur

ayıptır, yazzıktır, milli servettir, günahtır; allah adamı çont eder vallaa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.