Şimdi Ara

Bir Rica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba photoshoptan anlayan arkadaşlar şu fotoğrafa photoshopla Sneijder'in yüzünü Brave Hearth teki gibi boyayabilirmi? Arka fonu falan uygun photoshop çalışması yapılırsa çok minnettar olurum

Not: Ayrıca koyduğum fotoğrafın ya da benzerinin yüksek çözünürlükte olanı varsa(ki ben bulamadım) ona photoshop yapılması daha makbul geçer

Bir Rica Bir Rica

• Buyur dostum

Bir Rica
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Sabah sabah bu ne enerji sebepsizce güldüm
  • kimsede yardımcı olmamış buyur kardeşim
     Bir Rica
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Buyur dostum

Bir Rica

Hocam süpersin ya
  • Savaşmı istiyorsunuz come on!!!!
     Bir Rica
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Bir Rica
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Bir Rica

Sağ yanak biraz taşmış ama güzel olmuş hocam
  • Eline sağlık hocam.. Birde zahmet olmazsa eğer Wesley Sneijder 1O yazarmısınız sol tarafa.. Ayrıca Sneijderin yüzü, Wesley Sneijder 1O yazısı ve Galatasaray amblemi renkli kalmak şartıyla geri kalanı siyah beyaz yaparmısınız.. Biliyorum çok şey istedim
  • Hocam bunun normalinide atarmısın çözünürlük falan çok güzel duruyor ismini yazmazsan sevinir wallpaper yapıcam
  • ArtLeSs A kullanıcısına yanıt
    Paintte bu kadar

Bir Rica
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Oturup birde bunla uğraştın değil mi alınma ama biz millet olarak komik ve işsiziz hemde ciddi manada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

Oturup birde bunla uğraştın değil mi alınma ama biz millet olarak komik ve işsiziz hemde ciddi manada

Yok be ne uğraşması, açtım painti 2 çizik attım, resmi upload edip foruma koymasıyla beraber en fazla 3 dk sürmüştür Yok şükür işsiz değilim hatta resmi yaparken müdürüm geldi masama o derece

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Mecazi manada işsizlikten bahsettim ama neyse şu konuya atılan diğer yorumlara bakınca dahada belli oluyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

Mecazi manada işsizlikten bahsettim ama neyse şu konuya atılan diğer yorumlara bakınca dahada belli oluyor aslında

Aslında diğeride işsizlikten değil, makara muhabbeti sevmemizden kaynaklı
  • Haklısın, eğlence bizim işimiz

Not: Bu arada isteğim hala geçerli, yap bi güzellik şu fakire sanırım photoshop öğrenmem lazım @ItsTolga
  • kıçının üstünde kaydığını gif yapcak varmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.