Acaba photoshoptan anlayan arkadaşlar şu fotoğrafa photoshopla Sneijder'in yüzünü Brave Hearth teki gibi boyayabilirmi? Arka fonu falan uygun photoshop çalışması yapılırsa çok minnettar olurum
Not: Ayrıca koyduğum fotoğrafın ya da benzerinin yüksek çözünürlükte olanı varsa(ki ben bulamadım) ona photoshop yapılması daha makbul geçer
Eline sağlık hocam.. Birde zahmet olmazsa eğer Wesley Sneijder 1O yazarmısınız sol tarafa.. Ayrıca Sneijderin yüzü, Wesley Sneijder 1O yazısı ve Galatasaray amblemi renkli kalmak şartıyla geri kalanı siyah beyaz yaparmısınız.. Biliyorum çok şey istedim
Hocam bunun normalinide atarmısın çözünürlük falan çok güzel duruyor ismini yazmazsan sevinir wallpaper yapıcam
ArtLeSsA
kullanıcısına yanıt
Paintte bu kadar
JessieJJ
kullanıcısına yanıt
Oturup birde bunla uğraştın değil mi alınma ama biz millet olarak komik ve işsiziz hemde ciddi manada
quote:
Orijinalden alıntı: ArtLeSs
Oturup birde bunla uğraştın değil mi alınma ama biz millet olarak komik ve işsiziz hemde ciddi manada
Yok be ne uğraşması, açtım painti 2 çizik attım, resmi upload edip foruma koymasıyla beraber en fazla 3 dk sürmüştür Yok şükür işsiz değilim hatta resmi yaparken müdürüm geldi masama o derece
JessieJJ
kullanıcısına yanıt
Mecazi manada işsizlikten bahsettim ama neyse şu konuya atılan diğer yorumlara bakınca dahada belli oluyor aslında
quote:
Orijinalden alıntı: ArtLeSs
Mecazi manada işsizlikten bahsettim ama neyse şu konuya atılan diğer yorumlara bakınca dahada belli oluyor aslında
Aslında diğeride işsizlikten değil, makara muhabbeti sevmemizden kaynaklı
Haklısın, eğlence bizim işimiz
Not: Bu arada isteğim hala geçerli, yap bi güzellik şu fakire sanırım photoshop öğrenmem lazım @ItsTolga
kıçının üstünde kaydığını gif yapcak varmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme