Şimdi Ara

Bir Romandan Verim Alabilmek için Nasıl Okumalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar romanları sadece okumak için okuyormuşum gibi hissediyorum bir kitap bittiğinde verim alamadığımı düşünüyorum d kitaplardan verim alabilmek için nasıl okumalıyım şimdiden teşkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostDay2 -- 7 Mart 2018; 0:53:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende de aynı sorunlar oluyor. Son zamanlarda bu durum ciddi şekilde can sıkıcı bir hal almaya başladı.Ben normalde çok kitap okumayı seven bir insanım ama okuduğum kitapları belli bir süre sonra unutuyorum.örneğin; en son Dan Brown'dan CEHENNEM kitabını okumuştum.Sindire sindire okudum.Hatta konu bahsi edilen eserleri ve yerleri tek tek google'da araştırdım. Çok hoşuma gitti inanılmaz bilgiler kazandım ama 1 ay sonra geri dönüp bakıyorum da birisi bana sorsa kitap neyi anlatıyor?içeriğinde ne vardı dese? adam gibi cevap veremem.Yani özetle Kitaplardan çok güzel bilgiler öğreniyorum ve çok haz alıyorum ama bir süre sonra unutunca kitap okuma şevkim kırılıyor? Okuyup ne olacak ki, bir yerden sonra unutuyorsun zaten diyor iç sesim ve böyle böyle uzaklaştım kitaplardan. Bir önerisi olan ,benim durumu yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.