Şimdi Ara

BİR RÜYA GÖRSENİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET SENİN DE SÖYLEDİĞİN GİBİ ''O SADECE SENİN GERÇEĞİN OLURDU'' VE SENDEN BAŞKASI İÇİN BİR ANLAMI OLMAZDI.BİR PAPAĞAN KENDİSİNİN BİR ''KEDİ'' OLDUĞUNA İNANSA VE BU SADECE ONUN GERÇEĞİ OLMAZMIYDI.VE EVİN KEDİSİNİN ONU BİR KUŞ DOLAYISIYLA AV OLARAK GÖRMESİ ve ONU MİDEYE İNDİRME ARZUSU ''GERÇEĞİNİ ''NE KADAR ETKİLERDİ

CEVABIN İÇİN ''GERÇEKTEN'' TEŞEKKÜRLER
  • goodayva @ napmışın sen ya??
  • kelebek etkisi çok manyaktı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodayva

''UNUTMAYIN HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR''

LÜTFEN YENİ YORUMLARINIZLA BENİ AYDINLATIN

Eğer hiç bir şey gördüğümüz gibi değilse biz bu farkı nereden anlıyoruz.Bunu bana açıklayabilirmisin.Farklı oluşun sebebi nedir. Madem gördüklerimize inanmıyoruz bu farkı nereden bulduk biz..
    Bence herşey bizzat göründüğü gibidir.İçyüzleri farklıdır mı diyorsun. Peki nereden biliyorsun iç yüzünn farklı olduğunu . İç yüzünü görerek biliyorsun.

Eğer bir rüyada olsaydım ve hiç uyanamasaydım o zaman bu benim gerçeğim olurdu. Yalnız şöyle bir durum varki, rüya beyinde olup biten bir şeydir. Eğer rüyada olduğumu anlarsam çalışıp kendimi geliştirebilir ve rüyadan uyanmayı sağlayabilirdim kendim için.Çünkü sonuçta olay beyinde gerçekleşiyor. Herşey konsantrasyon ve kontrol işi. Ama eğer bu şekilde bir hayat sürebilecek olsam yine aynı yöntemle yani konsantrasyon ve dikkatle bilgiyide birleştirerek kendime kendime ait bir dünya kurardım.Orada herşeyim olurdu.

• quote:

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

quote:

''UNUTMAYIN HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR''

LÜTFEN YENİ YORUMLARINIZLA BENİ AYDINLATIN

Eğer hiç bir şey gördüğümüz gibi değilse biz bu farkı nereden anlıyoruz.Bunu bana açıklayabilirmisin.Farklı oluşun sebebi nedir. Madem gördüklerimize inanmıyoruz bu farkı nereden bulduk biz..
    Bence herşey bizzat göründüğü gibidir.İçyüzleri farklıdır mı diyorsun. Peki nereden biliyorsun iç yüzünn farklı olduğunu . İç yüzünü görerek biliyorsun.

Eğer bir rüyada olsaydım ve hiç uyanamasaydım o zaman bu benim gerçeğim olurdu. Yalnız şöyle bir durum varki, rüya beyinde olup biten bir şeydir. Eğer rüyada olduğumu anlarsam çalışıp kendimi geliştirebilir ve rüyadan uyanmayı sağlayabilirdim kendim için.Çünkü sonuçta olay beyinde gerçekleşiyor. Herşey konsantrasyon ve kontrol işi. Ama eğer bu şekilde bir hayat sürebilecek olsam yine aynı yöntemle yani konsantrasyon ve dikkatle bilgiyide birleştirerek kendime kendime ait bir dünya kurardım.Orada herşeyim olurdu.

+1903

• quote:

Orjinalden alıntı: Target Human

Evet ben bunu yaptım. Yani rüyada olduğumu farkettim ve gidip evin tepesinden aşağı atladım. Bişey olmadı. Ama aşağı düşerken gerçek hayattaki heyecanı yaşadığınızdan yataktan fırlayabilirsiniz.

bu heyecanı ben de defalarca yaşadım.bazen korkutucu derecede olabilior ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

Orjinalden alıntı: Target Human

Evet ben bunu yaptım. Yani rüyada olduğumu farkettim ve gidip evin tepesinden aşağı atladım. Bişey olmadı. Ama aşağı düşerken gerçek hayattaki heyecanı yaşadığınızdan yataktan fırlayabilirsiniz.

bu heyecanı ben de defalarca yaşadım.bazen korkutucu derecede olabilior ama.

+1

• onun gibi garıp bısey banada oluo bazen yukseklerden dusuo gıbı oluyorum ve scrayak uyanıyorum nedır acaba bu

ama konu sapıttı
  • hiçbirşey göründüğü gibi değil ;

çünki her göz herşeyi aynı görmez ( bu bir bilimsel gerçekliktir.)

farklılığını aynı yere veya nesneye bakan kişilerin farklı şeyler gördüklrini söylemelerinden anlarız (bilimsel gerçekliktir)

BİR RÜYA GÖRSENİZ

BİR RÜYA GÖRSENİZ

• Yukarıdaki resimlerde ne görüyorsun ?

Veya bir başkası acaba senin gördüklerini görebiliyormu

Ayrıca kendine ait bir dünya sahibi olmak ne kadar çekici veya güzel olurdu bunu da ''vanilya sky '' (tom CRUSE) filminden öğrenebilirsin.

TRUMAN SHOW filmini de tatlı niyetine seyret bakalım ne sonuç çıkacak ortaya
  • Yukarıda saksofon çalan bir adam gördüm

Kelebek etkisi benim hayatımda izlediğim en güzel ilk 5 filmimin arasında yer alıyor. Ama en çok karamsarlığa o filmde düştüm başkalarının hayatınıda etkileyen hatta yaşamlarını değiştiren bir film belki bencilce olucak ama bir kaç şey için o özelliğin bende olmasını çok isterdim.Hayatımdaki keşkeler ortadan kalkardı o zaman.
  • quote:

Ve o rüyadan hiç uyanamasanız onun rüya olduğunu anlayabilirmiydiniz ?

Cevaplarınızı bekliyorum saygıdeğer beyler ve bayanlar

eet, ben 2 kere anladıydım

1. sinde şöle oldu; birsürü kutuvardı ve ben bunlara sanki yerçekimi çok azmış gibi zıplayabiliodum,o anda böle bşiyi olmıcanı anladım ve olayın tadını çıkarmaya başşladım

2.si şöleydi; 6 sene önce abim askerdeydi ve ben onu rüyamda eimin yakınındaki bi marketin önünde karşılaştım, o anda ona sordum, sen askerde deil miydin vs. o da ne askerti işte burdayım dedi o anda rüya olduunu anladım ama farkına varamadan unuttum...

• quote:

Orjinalden alıntı: r3spect

quote:

Ve o rüyadan hiç uyanamasanız onun rüya olduğunu anlayabilirmiydiniz ?

Cevaplarınızı bekliyorum saygıdeğer beyler ve bayanlar

eet, ben 2 kere anladıydım

1. sinde şöle oldu; birsürü kutuvardı ve ben bunlara sanki yerçekimi çok azmış gibi zıplayabiliodum,o anda böle bşiyi olmıcanı anladım ve olayın tadını çıkarmaya başşladım

Rüyadayken bunun bir rüya olduğunu anlayıp, ona göre gönlünce davranabilme olayına lucid rüya deniyor. Kimisi bunu geliştirip, giderek daha sıkça lucid rüya görmeye başlıyor ve o ortamdan çok memnun olduğu için gününün büyük kısmı uykuda geçmeye başlayabiliyor.

• ah şu rüyalar.bazende rüyanda hiç bişey görmediğinde oluyo
  • rüya dediğin zaten 3-5 saniye sürüyormuş.ben bazen gördüğüm rüyaları gerçekten olmuş gibi sandığım oluyor ama sonra jeton düşüyo rüya olduğu.
  • quote:

hiçbirşey göründüğü gibi değil ;

çünki her göz herşeyi aynı görmez ( bu bir bilimsel gerçekliktir.)

farklılığını aynı yere veya nesneye bakan kişilerin farklı şeyler gördüklrini söylemelerinden anlarız (bilimsel gerçekliktir)

BİR RÜYA GÖRSENİZ

BİR RÜYA GÖRSENİZ

/>

ilk resimde bir teyze ile alt tarafında dua eden çocuk görüyorum..

2.de bir surat ve hayvanat bahçesinde bile göremeyecegim kadar hayvan görüyorum..

3.de bill clintona benzeyen amca saksafon çalıyor hemen yanında güzel suratlı bir bayan var

• 1- ne teyzesi? 2 insan var 1'i büyük öteki küçük ellerini birbirine tutmuş ne yapıyorlarsa, görüyorum.
    2- türlü hayvan resminin birleştirilmesinden ortaya çıkan ilginç bir yüz resmi görüyorum.
    3- bill'mi bilinmez saksofon çalan bir insan ve o resme uydurulmuş bir yüz resmi daha görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoo

1- ne teyzesi? 2 insan var 1'i büyük öteki küçük ellerini birbirine tutmuş ne yapıyorlarsa, görüyorum.
    2- türlü hayvan resminin birleştirilmesinden ortaya çıkan ilginç bir yüz resmi görüyorum.
    3- bill'mi bilinmez saksofon çalan bir insan ve o resme uydurulmuş bir yüz resmi daha görüyorum.

ha doğruya teyze insan değil
  • Rüyadayken rüya gördüğümü birçok kez anladım. Bu rüyaların birçoğu rüyada olduğumu anlamamla son buldu, yani anladığım an uyandım veya anladığım halde uyanmadan devam ettiklerim de oldu. Bence rüyada olduğunu anlamak okadar da zor değil çünkü rüyada çoğunlukla sıradışı şeyler oluyor. Ben şimdiye kadar hiç bilgisayar oynadığım veya markete gidip bişeyler aldığım bir rüya hatırlamıyorum hep abuk subuk olaylar hatırlıyorum. Diyelimki macera filmi gibi rüya görüyorum kovalamaca silahlar kaçış sahnesi polisler birden duruyorum ve diyorum ki bu gerçek değil ben bunları yapmış olamam o an rüya olduğunu anlıyorum korktuğum heyecanlandığım birşey olduğu için uyanarak eziyete son veriyorum. Gündelik yaşantımı referans aldığımda, sıradışı, gündelik hayatımdan kopuk şeyler gördüğümde rüyada olduğumu anlıyorum. Ama hiç uyanmadığım, başlangıcı olmayan bir rüyada olsam, karşılaştırma yapıcak referans noktam olmuyacağı için rüyada olduğumu anlayamazdım herhalde.

Bende şunu soriyim eğer ki Matrix gerçek olsaydı ve rüyanın içinde rüyada olduğunuzu anlasaydınız gerçeğe uyanmak istermiydiniz? Uyanmak bize farklılıktan başka birşey kazandırırmıydı?

• ARKADAŞLAR

LÜTFEN AKLINIZI ve BEYNINIZI ÖZGÜR BIRAKMAYA ÇALIŞIN TÜM İNANIŞ ve ŞARTLANMIŞLIKLARINIZDAN BİRAN OLSUN KENDİNİZİ KURTARMAYA ve SERBEST DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN.

GÖRÜYORUM Kİ KİMSE İŞİN ARKA PLANINI ANLAMAYA ÇALIŞMIYOR.BİRAZ DAHA GENİŞ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN LÜTFEN.TİBET RAHİPLERİNİ ve ASTRAL SEYAHATİ ARAŞTIRMAYA ÇALIŞIN BAKIN ÖNÜNÜZDE NE UFUKLAR AÇILACAK

FAİRMAN34
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.