Ve o rüyadan hiç uyanamasanız onun rüya olduğunu anlayabilirmiydiniz ?
Cevaplarınızı bekliyorum saygıdeğer beyler ve bayanlar
Matrix
sonuçta yaşamadık ama bence anlayabilirdim
quote:
Orjinalden alıntı: goodayva
Bu neyi değiştirir ki?Tüm dini ve felsefi görüşleri bir tarafa bırakırakarak diyelim ki ben şu an rüyadayım ve uyuyorum.Bir hayal alemindeyim.Gerçek çok daha faklı.Asla uyanmayacaksam benim gerçeğim şu an yaşadığım hayat olmaz mı? O halde asla öğrenemeyeceğim bir gerçeğin benim için ne anlamı kalır?
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: goodayva
Bu neyi değiştirir ki?Tüm dini ve felsefi görüşleri bir tarafa bırakırakarak diyelim ki ben şu an rüyadayım ve uyuyorum.Bir hayal alemindeyim.Gerçek çok daha faklı.Asla uyanmayacaksam benim gerçeğim şu an yaşadığım hayat olmaz mı? O halde asla öğrenemeyeceğim bir gerçeğin benim için ne anlamı kalır?
rüyamın keyfini sürerdim
quote:
Orijinalden alıntı: doors
rüyamın keyfini sürerdim
Alıntıları Göster
yürü be doors olaya çok ciddi yaklaşmışın
quote:
Orijinalden alıntı: pau_gasoll
yürü be doors olaya çok ciddi yaklaşmışın
Alıntıları Göster
Durmadan gökdelenlerden atlardım Çünkü rüyada bişicik olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: elbar
Alıntıları Göster
ben rüyamda fantazileri yazarsam ban yerim onun için susim
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
sen daha ciddi yaklaşmışın
quote:
Orijinalden alıntı: doors
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
sen daha ciddi yaklaşmışın
Alıntıları Göster
başta ciddi yazdım ama senden bulaştı
quote:
Orijinalden alıntı: elbar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: elbar
Evet ben bunu yaptım. Yani rüyada olduğumu farkettim ve gidip evin tepesinden aşağı atladım. Bişey olmadı. Ama aşağı düşerken gerçek hayattaki heyecanı yaşadığınızdan yataktan fırlayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Target Human
quote:
Evet ben bunu yaptım. Yani rüyada olduğumu farkettim ve gidip evin tepesinden aşağı atladım. Bişey olmadı. Ama aşağı düşerken gerçek hayattaki heyecanı yaşadığınızdan yataktan fırlayabilirsiniz.
Alıntıları Göster
walla ya bende dün rüyamda kendimi amerikada gördüm.ingilizceyi falanda sökmüşüm yani ingilizce konuşuom sonra i baktım ana rüyaymış
quote:
walla ya bende dün rüyamda kendimi amerikada gördüm.ingilizceyi falanda sökmüşüm yani ingilizce konuşuom sonra i baktım ana rüyaymış
Alıntıları Göster
Eğer bir rüya görsem ve hiç uyanmasam ve onun rüya olup olmadığını anlamasaydım onun rüya olup olmadığının hiç bir önemi kalmazdı.
Rüya görmek için var olmak gerekir. Sonuçta ben varım.Buda ayrı bir konu.
quote:
Orijinalden alıntı: arhavili_08
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
olaylara hakim olmayınca anlarız rüya olup olmadığını.
quote:
Orijinalden alıntı: kryeck
olaylara hakim olmayınca anlarız rüya olup olmadığını.
Alıntıları Göster
ama buda zor belkide şimdide rüyadayız.yani uyanamicaksan anlamanda zorlaşır bence
Evet bazı firekans uyumu olan forumdaşlarımız olayı anında çaktılar.Bu replik MATRİX'den Fakat amacım kimin bu filmi seyredip kimin seyretmediği konusunda bir anket yapmak değildi.Şu anda yaşadığımız hayatı doğumla başlayan ve ölümle biten bir rüya olarak görenlerin bu konuda ki açılımlarını ögrenmek istediğim için böyle bir soru ile hem konuya hemde aranıza katılmış oldum.
Ayrıca bu konuda kafa yoranlara kafa yorgunluklarını biraz daha artıracak bir iki film ismi daha.
Vanilya sky
Şeytanın Avukatı
Kelebek Etkisi
Constantine
Yarından Sonra
Truman Show
''UNUTMAYIN HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR''
LÜTFEN YENİ YORUMLARINIZLA BENİ AYDINLATIN
quote:
Orijinalden alıntı: goodayva
Evet bazı firekans uyumu olan forumdaşlarımız olayı anında çaktılar.Bu replik MATRİX'den Fakat amacım kimin bu filmi seyredip kimin seyretmediği konusunda bir anket yapmak değildi.Şu anda yaşadığımız hayatı doğumla başlayan ve ölümle biten bir rüya olarak görenlerin bu konuda ki açılımlarını ögrenmek istediğim için böyle bir soru ile hem konuya hemde aranıza katılmış oldum.
Ayrıca bu konuda kafa yoranlara kafa yorgunluklarını biraz daha artıracak bir iki film ismi daha.
Vanilya sky
Şeytanın Avukatı
Kelebek Etkisi
Constantine
Yarından Sonra
Truman Show
''UNUTMAYIN HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR''
LÜTFEN YENİ YORUMLARINIZLA BENİ AYDINLATIN
SON BİR ŞEY (veya yeni birşey) DAHA
SON SİSTEM TEKNOLOJİNİN KULLANILDIĞI BİR SİNEMADA ÖZEL GÖZLÜKLERLE 3 BUUTLU BİR FİLM SEYREDİYORSUNUZ.VEEEEEE DEV GORİL GODZİLLAH KAMERANIN ÜZERİNE DOĞRU DÜŞMEYE BAŞLIYO .... HAYIRDIR SİZ NEDEN SAKINIYOR VEYA SİZİN ÜZERİNİZE DÜŞÜYORMUŞCASINA İRKİLİYOR,KORKUYOR VEYA KAÇMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ YIKILAN DEV MAYMUNDAN.O SADECE KAMERANIN ÜZERİNE DOĞRU DÜŞÜYOR SADECE SİZİN ÜZERİNİZE DEĞİL.YOKSA BEYNİNİZ KANDIRILMAYA MÜSAİT HATTA SADECE FİLM OLDUĞUNU BİLDİĞİNİZ HALDE SANKİ GERÇEKMİŞ GİBİ BİR TEPKİ VERİYOR O ''SANAL'' GÖRÜNTÜLERE.YOKSA GÖZLERİNİZ ,KULAKLARINIZ ,BURNUNUUZ,DİLİNİZ VE CİLDİNİZ 'İN GÖNDERDİĞİ SİNYALLER GERÇEK OLMASA BİLE BEYNİNİZ O SAHTE ,GERÇEKTE OLMAYAN OLAYLARI GERÇEK OLARAK ALGILAYIP ONA GÖRE Mİ TEPKİ VERDİRİYOR SİZE.YA BEYNINIZ ÇOK APTAL YADA PROGRAMLANDIĞI GİBİ ÇALIŞIYOR.TIPKI BİR PC GİBİ.SİZCE HANGİSİ DOĞRUSU.NE DERSİNİZ?
CEVABINIZ ''EVET'' İSE ALIN SİZE SONRAKİ SORU.DOĞUMUNUZLA BAŞLAYAN VE ÖLÜMÜNÜZLE SONA EREN 65 /70 YILLIK (insani zaman değerlerine göre)BİR RÜYADA DÜNYANIN EN ZENGİNİ OLSANIZ NE FARK EDER EN FAKİRİ OLSANIZ NE FARK EDER.UYANINICA RÜYADAKİ ZENGİNLİĞİNİZİ KAYBETTİĞİNİZE NE KADAR ÜZÜLÜRDÜNÜZ.DAHA DOĞRUSU ÜZÜLMENİZ NE KADAR MANTIKLI VEYA DOĞRU OLURDU.ÜSTELİK BU RÜYADA BİLİNCİNİZE SİZ HAKİMSİNİZ VE GECE RÜYALARININ TERSİNE YAPTIKLARINIZ SİZİN TERCİHİNİZ OLDUĞUNU VE BU TERCİHİNİZ' İN SİZE SORUMLULUK YÜKLEDİĞİNİDE UNUTMAYIN BU ARADA.
BİR KEZ DAHA GERÇEK NEDİR RÜYA NEDİR İNSAN BEYNİ KANDIRILABİLİR Mİ gibi KONULARDA DÜŞÜNMEYE DEĞMEZ Mİ ?
EĞER CEVABINIZ ''HAYIR'' İSE SİZE TATLI RÜYALAR DOSTLAR.
quote:
Orijinalden alıntı: arhavili_08
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
SİNEMADA SEYRETTİĞİN FİLİMDE GERÇEK Mİ ?
SON BİR ŞEY (veya yeni birşey) DAHA
SON SİSTEM TEKNOLOJİNİN KULLANILDIĞI BİR SİNEMADA ÖZEL GÖZLÜKLERLE 3 BUUTLU BİR FİLM SEYREDİYORSUNUZ.VEEEEEE DEV GORİL GODZİLLAH KAMERANIN ÜZERİNE DOĞRU DÜŞMEYE BAŞLIYO .... HAYIRDIR SİZ NEDEN SAKINIYOR VEYA SİZİN ÜZERİNİZE DÜŞÜYORMUŞCASINA İRKİLİYOR,KORKUYOR VEYA KAÇMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ YIKILAN DEV MAYMUNDAN.O SADECE KAMERANIN ÜZERİNE DOĞRU DÜŞÜYOR SADECE SİZİN ÜZERİNİZE DEĞİL.YOKSA BEYNİNİZ KANDIRILMAYA MÜSAİT HATTA SADECE FİLM OLDUĞUNU BİLDİĞİNİZ HALDE SANKİ GERÇEKMİŞ GİBİ BİR TEPKİ VERİYOR O ''SANAL'' GÖRÜNTÜLERE.YOKSA GÖZLERİNİZ ,KULAKLARINIZ ,BURNUNUUZ,DİLİNİZ VE CİLDİNİZ 'İN GÖNDERDİĞİ SİNYALLER GERÇEK OLMASA BİLE BEYNİNİZ O SAHTE ,GERÇEKTE OLMAYAN OLAYLARI GERÇEK OLARAK ALGILAYIP ONA GÖRE Mİ TEPKİ VERDİRİYOR SİZE.YA BEYNINIZ ÇOK APTAL YADA PROGRAMLANDIĞI GİBİ ÇALIŞIYOR.TIPKI BİR PC GİBİ.SİZCE HANGİSİ DOĞRUSU.NE DERSİNİZ?
CEVABINIZ ''EVET'' İSE ALIN SİZE SONRAKİ SORU.DOĞUMUNUZLA BAŞLAYAN VE ÖLÜMÜNÜZLE SONA EREN 65 /70 YILLIK (insani zaman değerlerine göre)BİR RÜYADA DÜNYANIN EN ZENGİNİ OLSANIZ NE FARK EDER EN FAKİRİ OLSANIZ NE FARK EDER.UYANINICA RÜYADAKİ ZENGİNLİĞİNİZİ KAYBETTİĞİNİZE NE KADAR ÜZÜLÜRDÜNÜZ.DAHA DOĞRUSU ÜZÜLMENİZ NE KADAR MANTIKLI VEYA DOĞRU OLURDU.ÜSTELİK BU RÜYADA BİLİNCİNİZE SİZ HAKİMSİNİZ VE GECE RÜYALARININ TERSİNE YAPTIKLARINIZ SİZİN TERCİHİNİZ OLDUĞUNU VE BU TERCİHİNİZ' İN SİZE SORUMLULUK YÜKLEDİĞİNİDE UNUTMAYIN BU ARADA.
BİR KEZ DAHA GERÇEK NEDİR RÜYA NEDİR İNSAN BEYNİ KANDIRILABİLİR Mİ gibi KONULARDA DÜŞÜNMEYE DEĞMEZ Mİ ?
EĞER CEVABINIZ ''HAYIR'' İSE SİZE TATLI RÜYALAR DOSTLAR.
quote:
Orijinalden alıntı: etusch
Eğer bir rüya görsem ve hiç uyanmasam ve onun rüya olup olmadığını anlamasaydım onun rüya olup olmadığının hiç bir önemi kalmazdı.
Rüya görmek için var olmak gerekir. Sonuçta ben varım.Buda ayrı bir konu.
Alıntıları Göster
EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN DOSTUM. HİÇ UYANMASAYDIN BİR ÖNEMİ OLMAZDI.AMA UNUTMA Kİ HİÇBİR RÜYA SONSUZA KADAR SÜRMEZ.VE KENDİ İÇERSİNDE TUTARLI BİR KURGUSU OLAN RUYANIN RUYA OLDUĞU ANCAK UYANINCA ANLAŞILIR
CEVABIN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM
FAİRMAN34
quote:
Orijinalden alıntı: Target Human
quote:
Alıntıları Göster
YANİ BEYNİN ONUN BİR RÜYA OLDUĞUNU BİLDİĞİHALDE SANKİ GERÇEKTEN DÜŞÜYORMUŞSUN GİBİTEPKİ VERDİ. O ZAMAN...... BEYNIN KENDİ KENDİSİNİ Mİ KANDIRIYOR YOKSA YETERİNCE İLGİ GÖSTERMEDİĞİN VE ONU KULLANMADIĞIN İÇİN KENDİ KENDİNE OYUN MU OYNUYOR