Şimdi Ara

Bir sene daha denemeli miyim ?(Denedim ve sonuç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygsde sıralamm 9000 di. lys ile 8000-11000 arasında beklerken matematikten fazladan 6 yanlışım çıkmış! Sınavın açıklandığı gün itiraz dilekçesi çıkarmaya gittim int. cafeye evrak referans no ya bakarken cevap anahtarlarının ve cevap kağıdının açıklanmış olduğunu gördüm. Bi kontrol ettim 2 boş arasında 6 sorum kaymış. Şu an sıralamam 19000 civarlarında istediğim yerler olmuyor. Okul puanım 68. İTÜ. ODTÜ. KOÇ. SABANCI veya BİLKENT için tekrar denemek istiyorum. Yada Marmara bil müh. yada elektrik-elektronik gibi bir bölüme gidicem İYTE ve YEDİTEPE de olabilir fakat ben buraları istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Fikirleriniz önemli, Teşekkürler.

Yazmıştım geçen sene belki bir sene denemek isteyenlere cesaret verir diye tekrar yazıyorum buraya kaydırmasam 14 bin civarı olurdum bu sene ygsde 1400 oldum Mf4te 3300 TM1de 1900 oldum umarım bu bir sene daha denemeli miyim diyenleri cesaretlendirir saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concussione -- 24 Temmuz 2012; 20:48:51 >

• hayallerinin peşinde koş derim. ilk senen mi?
  • dostum ben de senin gibiym.şu anda ytü makine tutuyo,ama odtu itu diger yanda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whittaker

dostum ben de senin gibiym.şu anda ytü makine tutuyo,ama odtu itu diger yanda :(
    @Alenderonn: evet ilk senemdi bu.

@Whittaker: Aynen bi İTÜ de imalat müh. gibi bölümler tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concussione

@Alenderonn: evet ilk senemdi bu.

@Whittaker: Aynen bi İTÜ de imalat müh. gibi bölümler tutuyor.

Alıntıları Göster
    oha aynı durumdayız

Ben de konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_50954603/tm.htm, %80 seneye kalcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

oha aynı durumdayız

Ben de konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_50954603/tm.htm, %80 seneye kalcam.

Alıntıları Göster
    ilk senense bi daha denemeni öneririm hayallerin için

• quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

ilk senense bi daha denemeni öneririm hayallerin için

Alıntıları Göster
    Gerekirse 25 kez dene
    gerçekten kendine inanıyorsan ama
    ve
    ucunda girmek varsa..
    Üniversite dediğin kaçmıyo ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oha aynı durumdayız

Aynen neredeyse aynı durumdayız maalesef.
  • quote:

quote:

oha aynı durumdayız

Aynen neredeyse aynı durumdayız maalesef.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle dene hocam bir daha birde forumdan mutlaka cwr ve alacakaranlık'la konuş pm at bu arkadaşlara yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kesinlikle dene hocam bir daha birde forumdan mutlaka cwr ve alacakaranlık'la konuş pm at bu arkadaşlara yardımcı olurlar.

Zaten cwr'nin konusunu okumuştum. Kendisiyle iletişime geçerim teşekkürler.
  • up
  • quote:

up
    2.sene kaydırmadan yaptığın netlerin bile üstünü yapacaksın.3.sene hazırlık çok zor ama 2.sene canavar olursun canavar hiç düşünme bugün başla çalışmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

2.sene kaydırmadan yaptığın netlerin bile üstünü yapacaksın.3.sene hazırlık çok zor ama 2.sene canavar olursun canavar hiç düşünme bugün başla çalışmaya

umarım öyle olur :) teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

umarım öyle olur :) teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bunuda iyi yönden düşün potansiyelin varsa çok daha iyi yerlere girersin istemediğin yerlere gitme.Bende geçen yıl tm2 19.928. oldum sadece hukuk yazdım olmadı tekrar girdim 5670. oldum bu sene 2.senenin tek kötü yanı psikolojisi yoksa okul yok zaman çok zaten çoğu şeyi biliyosun rahat yani hem 1 yılda iyice olgunlaşıyosun ailenin desteği varsa hiç takma bas gaza seneye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Green35

bunuda iyi yönden düşün potansiyelin varsa çok daha iyi yerlere girersin istemediğin yerlere gitme.Bende geçen yıl tm2 19.928. oldum sadece hukuk yazdım olmadı tekrar girdim 5670. oldum bu sene 2.senenin tek kötü yanı psikolojisi yoksa okul yok zaman çok zaten çoğu şeyi biliyosun rahat yani hem 1 yılda iyice olgunlaşıyosun ailenin desteği varsa hiç takma bas gaza seneye

Alıntıları Göster
    Tabikide seneye kalmalısın.Sonucta meslegin ve diploman seninle 50-60 yıl kalacak belkide.ODTÜ,BİLKENT gibi üniversitelerde okumak ayrıcalıktır.Ayrıca 2.yılında ilk 4bine girme ihtimalin çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trajedii

Tabikide seneye kalmalısın.Sonucta meslegin ve diploman seninle 50-60 yıl kalacak belkide.ODTÜ,BİLKENT gibi üniversitelerde okumak ayrıcalıktır.Ayrıca 2.yılında ilk 4bine girme ihtimalin çok yüksek.

Ben de aynen bunu düşünüyorum.Bölüm yine aynı olur ama üniversite de zaten sorun. 3500 gibi birşey olursa çok ama çok iyi olur. Teşekkürler hocam :)

@C_green_1907 : zaten başka konuda yazdığını da okumuştum.Sağolun :)
  • Up.
  • quote:

Up.
    tebrikler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

tebrikler hocam

Sağolun bende bu başlık altında bana yardım edenlere teşekkür ediyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

tebrikler hocam

Sağolun bende bu başlık altında bana yardım edenlere teşekkür ediyorum :)

Alıntıları Göster
    hocam bende düşünüyordum çalışsam kafadan 20 net artar gozunde bakıyorlardı bana. dershane hocası şu lafı söyledi "eğer çalışırım diyorsan kal, yok ben çalışmam diyorsanda seni bir önce bir yere yerleştirelim." böyle hocam çalışıcaksan kal yok çalışamam ortam iyi değil vesaire diyorsanda git bir yere sıralaman kötü değil tabi istekler idealler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.