Şimdi Ara

Bir şey danışabilir miyim, benim için önemli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle, bir şey danışmak istiyorum. Öncelikle 12 benim için berbat geçmişti, ilkokuldan beri hedefim hep doktor olmaktı, dolayısıyla mezuna kaldım. 12'nin berbat geçmesinin sebebi de herhangi bir şey yapacak gücü bulamayıp sürekli mod değişikliği yaşamamdı, nitekim mezun senemde tanı falan aldım, şu an mod stabilizatörleriyle devam ediyorum. Mezun senem de çok farklı olmadı, hatta sınava yakın uyku yapar korkusuyla psikiyatristimi dinlemeyip ilaçları almadım, inanın daha kötü oldu sonucum. Ben de daha zorlamanın anlamı yok diyerek tm çalışmaya başladım ama içimde hâlâ acaba yapabilir miyim acaba olur mu diye sorular var tabii ki. Bu sene kesin tercih yapacağım, kendime zerre güvenmiyorum ama hâlâ içimde 'tıp' isteği var. Belki tanımı tahmin edenleriniz olacaktır, bu şekilde doktor olmam mümkün mü ve kırık obp ile bunu başarma şansım nedir? Yoksa psikiyatristimin dediği gibi kendimi bu denli strese sokmamalı mıyım? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim, benim için gerçekten önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakabilir misiniz?

• > ygs lys

> psikiyatri

> ilaç

• hangi bölümde mutlu olacağını düşünüyorsan kesinlikle ona yönel derim ayrıca planlı ilerlersen ve kendine de zaman ayırırsan fazla stres yapmadan sınavı halledebilirsin

• Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Bunu yapmandaki amaç neydi?

• Aldreigh kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkür ederim.

• sağlığın her şeyden önemli.bir bölüme git ve kendini topla.sınav kaçmıyor.kafanı topladıktan sonra sınava hazırlanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim ama sanki tıp olmazsa hep mutsuz olacakmışım gibi geliyor ve böyle durumlarda inanılmaz zorlanıyorum. Ayrıca yapabileceğime güvenmiyorum ama hâlâ aklımda. Teşekkür ederim tekrar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.