Şimdi Ara

BİR ŞEYLER YAPMALI! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
17.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihbugrass

Hayır ben sıradan bir vatandaşım kime tepeden bakmışım onu anlamadım :) Bir zamanlar chp zihniyeti varmış diyorsun ama üstteki yorumlarımı cevaplayan zihindaşınıza bir bakın bakalım o zihniyet hala var mı yok mu,kendinizi avutup durum bakalım daha ne kadar avutacaksınız
    Evet CHP zihniyeti hala var dedigin gibi, bugünün AKP'si :) Hala bana zihindaş falan diyor o yukarıda yazanlar ile sizin zihniyetiniz aynı, tarafınız farklı sadece. Sen sıradan vatandaş olabilirsin ama temsil ettigin zihniyet dünyada inanılmaz bir israf ve şatafatla yaşarken normal halk geçim zorluguyla mücadele ediyor. Millet bunları görmüyor sanıyorsunuz ancak cevabını verdiler zaten yerel seçimlerde. Forum köşelerinde kendinizi avutan da sizlersiniz böyle. Diyorum ya aynen böyle devam edin, sadece muhalefet hizmet etmiş oluyorsunuz. Hiç öz eleştiri yok.

Sen normal vatandaş olarak bu zihniyeti desteklerken aga babalar pirzolayı bir porsiyon daha fazla büyüttü, E segmentinden F segmentine geçti. Anlayana :) İyi de yapıyorlar hakedene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Ocak 2020; 19:27:19 >

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Biz özeleştiriyi forum köşelerinde yapmayız,kendimizi burada avutmuyoruz zaten ilk mesajı okursan kendini avutanın siz olduğunu anlarsınız.Forum konularından medet umacak kadar düşmüşsünüz.Ayrıca seçim sonuçlarını okurken eylemci arkadaşlarınızı ihmal etmeyin,zira yanlış okuyabilirsiniz ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbugrass

Biz özeleştiriyi forum köşelerinde yapmayız,kendimizi burada avutmuyoruz zaten ilk mesajı okursan kendini avutanın siz olduğunu anlarsınız.Forum konularından medet umacak kadar düşmüşsünüz.Ayrıca seçim sonuçlarını okurken eylemci arkadaşlarınızı ihmal etmeyin,zira yanlış okuyabilirsiniz ;)
    OSYM konularında kaç k gelecegini bekleyen üniye yeni başlamış ergenle siyaset tartışınca böyle oluyor işte. İdeolojik seçimlerinde sana hayatta başarılar genco Son olarak benden sana abi tavsiyesi, internette tanımadıgın insanlarla konuşurken üslubuna dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Ocak 2020; 19:38:45 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    İşte yine aynı üslup,eğer sizin gibi düşünseydim “işte bizim gençliğimiz,en iyi ünilerde okuyup araştıran sorgulayan” diye methederek öve öve bitiremezdiniz,mesajlarımada bakarak üslubumun gayet düzgün olduğunu görebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methotrexate

Ben senin troll dedigini soylemedim.Bilmiyorum ama kulaktan dolma, internette sizin hosunuza giden yorumlari okuyarak herhangi bir hukuk mezununa zie cahil, akcomar vasfi takiyorsaniz sizin onlari asagilik gormenizden dolayidir. Sizin mesleginiz ne? Ben kendi meslegim disindaki insanlari ozellikle hic girmedigim sinavlarina, icerigini bilmedigim ya da yarim bilgimin oldugu konu icin milleti damgalamam. Ozellikle akpartili diyerek zaten onyarginin kralini yapiyorsunuz. Cunku kendi oy verdiginiz partilinin boyle olmadigini, aydin oldugunu dusunuyorsunuz.
    Hangi partiye oy verdiginizi ya da dusuncesini desteklediginizi bilmiyorum. Talaşi aday koysa oy alacak partiler var. E o zaman sadece akpartililer at gozluklu degil heralde. Sorun turk vatandasinin komple bilgisizligidir. Ama siz ne kadar bilgili oldugunuzu dusunseniz de -belki de bende de bilgilisinizdir- insanlari su comar bu akpartili bunlar bilmemne demeniz yanlistir.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 30 Ocak 2020; 2:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

.

Alıntıları Göster
    Bence senin yazdiklarin anlatim bozuklugundan ibaret belli ki akcomar diyen sen degil de baskasi. Ya kuzenin olsa ne yazar adamin tekine akcomar yaziyosun. Sonra ben millete laf etmiyorum siye cikisiyorsun. Kendini savunacaksin diye camur atma pesindesin. Hukuk okumamissin hukuk okuyana ozellikle ve kesindir bu bu adam akpli diye kinlisin. Bos yapma millete git kendi isini yap. Hukuk okuyanin hanvi dersleri gordugunden belli ki haberin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Methotrexate

Bence senin yazdiklarin anlatim bozuklugundan ibaret belli ki akcomar diyen sen degil de baskasi. Ya kuzenin olsa ne yazar adamin tekine akcomar yaziyosun. Sonra ben millete laf etmiyorum siye cikisiyorsun. Kendini savunacaksin diye camur atma pesindesin. Hukuk okumamissin hukuk okuyana ozellikle ve kesindir bu bu adam akpli diye kinlisin. Bos yapma millete git kendi isini yap. Hukuk okuyanin hanvi dersleri gordugunden belli ki haberin yok.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 30 Ocak 2020; 2:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

.

Alıntıları Göster
    Sen kimsin ki bana laf anlatiyorsun bos adam. Belli muhendis asosyal adam oldugunuz. Ben 100lerce insanin hayat hikayesini dinliyorum. Senin gibi cercopler camur atiyor. Istedigini blokla sen benim yorumumu okumayi da haketmiyorsun zaten. Ben senin gibi millete bok atip uzerine bloklayarak kacmiyorum. Daha kendi yazdigini kavrayamiyor bu kadar bos mahluksun iste. Senin zamanin mi onemli belki de issiz birisin belki de muhendisim diye gecinen ogrencisin.

Zaten okudugunu anlasaydin bilgisayar muhendisi olmazdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 27 Ocak 2020; 13:3:50 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.