Şimdi Ara

BİR ŞEYLER YAPMALI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
17.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş ve yaş iş.Kimsenin düşüncesini fikirlerini değiştiremezsin.İstediğin kadar anlat herkez kendi çıkarı doğrultusunda hareket ediyor.Benim dayımın çoçuğu babadan parası var adamın kendisi çalışmaz etmez adam.Osmangazi köprüsü 3. köprü Avrasya bunları kullanmaya bayılıyor altında son model araba bana diyor siz nankör ve hainsiniz bu projeleri yapan Akp falan zırvalıklarını sayıyor kendisi asgari ücrete çalışsa o paralaı yollardan gitmese kendiside hükümete isyan edicek.Bu sadece bir örnek bunun gibi çeşitlendirelibilir.Kimse kimsenin halinden anlamaz zengin olsan paran olsa belki sende akp ye oy vericen İnsan zihniyeti böyledir böyle işler.Kendine dokunmadığı zaman görmez bazı şeyleri sen nekadar anlatırsan anlat dinelemez seni o yüzden söylediğin işin hiçbir sonucu olmaz bu böyle.Cahilin yanında kitap gibi sessiz olmak en iyisi malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFBC3338C

Nereye gönderecekti? Suriyeye gönderme yetkisi var mı ? Yok. İstanbul'dan gidenler sanki Suriye'ye mi gönderiliyorlar ki , bu defa da Türkiyede kayıtlı oldukları şehre gönderiliyorlar, şurdan alıp buraya koymak gibi , gene ülke sınırlarındalar ne farkeder ha İstanbul ha Mersin vs.
    AKP'ye oy veren bölgelere göndersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sen neden bahsediyorsun? Bu ülkede millet bir fikri benimsedigi zaman onu ölümüne savunur. Ortadogu toplumlarında böyledir. Forumdan feyz al direk. Telefon konusunda yorumların %90ı fanboy tartışması, keza işlemci,ekran kartı da öyle. Adama kanıt koyuyorsun önüne böyle diyorsun kesinlikle anlamıyor asla vazgeçmiyor fikrinden. Ki bunları yapanlar hani eli klavye tutan üniversite bitirmiş "aydın" lar. Bir de geri kalanı düşün. Ve böyle bir ortamda sen siyasi fikir degiştirmekten bahsediyorsun :)

Bunun üzerine halk siyasi olarak müthiş derecede kutuplaşmış derecede. En ama en ufak fikir ayrılıgına tahammülü yok. Şuraya su içtim ssli diye bir konu açsam gelecek yorumlar şöyle olur;

-"Şuraya bak şunun su içişine bak bu cehape zihniyeti çapulcular su içmeyi bile bilmiyor."
    Ardından da
    -"Cehape zihniyeti mi? Görmüyor musun adamın su içişini tam bir akpli gibi içiyor çomara bak çomara"

tarzı yorumlar gelir. Ve iki tarafın karşılıklı hakaretleşmesi ile devam eder.

Anlatabilmişimdir umarım

• Sen diyorsun ki bu diske (1.44 mb) 4k video atalım.

BİR ŞEYLER YAPMALI!

• Oy istediğiniz diğer partilerde boklu deyneğin diğer ucu. Çıkarcı bir toplumuz. Baştakinin bize faydası olacakki oy vereceğiz- verdireceğiz.

En başta seçim sisteminin değişmesi gerek. Atatürk ün uyguladığı tek parti sistemi gibi. Bu ne herkes siyasetçi olmuş. Vermezsen vermem diyor.
  • Ben kendimi cok yordum senelerce birseyler yapmak icin.
    Dernekler kurduk, toplantilar yaptik, halki bilinclendirelim kendi medya kanalimizi yaratip dogruyu gosterelim, yardim yapalim ihtiyaci olanlara, cocuklarini egitelim en azindan vs diye.

Turkiye'nin saginin da solundan pek farkli olmadigini anladim. Gercekten dusunceli, hassas, karsisindaki insani, yasadigi toplumu ve dunyayi gozeten insan sayisi bu ulkede 1 avuc kadar ve onlar da hizla yok olmakta. Asiri bencil ve oldukca yanlis aile ici egitimden gecmis bir topluma sahibiz. Parasi olan da olmayan da ayni. Herkes cok akilli ve uyanik bu uyaniklik yuzunden icindeki yasadiklari cehennemi yaratmislar ve bundan da hergun sikayet ediyorlar.

Genel olarak insanoglu'nun yapisi boyle ancak yuksek refah ve medeniyet seviyesine sahip ulkelerde bizde 1 avuc olan verici insan sayisi onlarda 5 avuc - 10 avuc, kesinlikle cogunluk degil ama ulkelerinin yasanilir bir yer olmasinda en buyuk fark yaratan etken.
  • "Herkes herkesten şikayetçi"

Hayir değil,sosyal medya her şeyden şikayetci. Bunlara oy verenler hallerinden memnun

• herşey erdoğanın

dolar güdememesi ile başladı

ne zaman ki dolar 1,5-2 den 7.24 e geldi

iş finito oldu
  • Kürşat Kemaloğluyoutube
    Bir Şey Yapmalı (Moğollar)
    https://www.youtube.com/watch?v=O2Jbryj_tyk&feature=youtu.be

Derin uykudaydım
    Sesine uyandım
    Ter içinde kaldım
    Uyku tutmadı

Yolun ortasında
    Henüz onaltısında
    Vuruyorlar oysa
    Bişey yapmadı

Sanki onlar hancı
    Halkına yabancı
    Biz ise kiracıyız da
    Evden atmalı

Birisi oy peşinde
    öteki rant işinde
    Kıyamet değilse bile
    Bişey kopmalı

Bişey yapmalı
    Hey
    bişey yapmalı
    Hey
    bişey yapmalı
    Hey

Herkesin fikrince
    Farkımız çok ince
    Yutmaya gelince
    Demir lokmayı

Hileli terazi
    Han hamam arazi
    Konuşanı asi
    Deyip içeri tıkmalı

Faili meçhuller
    çöple beslenenler
    çalıp duran ziller
    Uyandırmalı

Yolun ortasında
    Henüz onaltısında
    Insanım insanım diyorsa
    Bişey yapmalı

Bişey yapmalı
    Hey bişey yapmalı
    Hey bişey yapmalı
    Hey

• Hacılar beni bilinçlerdirin her seçimde oy verdim ak partiye diğer partiler gelse akp nin yapamadığı neyi yapacak.

• multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma da direkt bu şarkı geldi.
  • Yalnız konuyu açanın profil resmine aşık oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Isin garibi, ne zaman foruma baksam Turkiye sanki bitti de isgale ugradi gibi bir hava oldugunu goruyorum. Kimse memnun degil, ancak Turkiye ye geldigim zaman gorduklerim de ayni oranda farkli. Kendi akrabalarim ve arkadaslarim da diyor, fiyatlar artti ama ucretler daha da yukseldi. Calisana para var, cok haber cikiyor isci ariyoruz bulamiyoruz diye. Butun gun oturmak yerine bir seyler yapmak en azindan iyi bir baslangic. Buradan cok kisiye anlattim ama artik yoruldum. En basiti ucretsiz bir sekilde internetten hemen hemen herseyi ogrenebilirsiniz. Iyi bir sekilde dil ogrense bile biri, vasifsiz isci statusunde olmaz. Ancak gel gor ki, genel olarak konusma cok ama icraat yok.
    kardes konusmussun ama TÜRKİYE şartlarında çalıştınmı bilmiyorum bildin asgari ücerete kölelik sitemi şirketleri ne bi denetleyen nede ceza kesen var iş şartları kötünün de kötüsü

12 saat esir oluyorsun 8 saatlik para alıyorsun onuda YALVARARK

şimdi bana avrupa da şöyle böyle masalları anlatma avrupa da senin hakkını yemiyor yiyemiyor bizzat 500 bin euro sına el konulan şirket biliyorum

burdakİ sistem bizzat işçiyi öpme üzerine kurulmuş

• Bi kaybol ya. Sana yazmaya bişey anlatmaya çaba bile boşa israf. Akpnin çaldığını söyleyen ve benim payıma çaldıkları helal olsun diyen bir tayfaya ne anlatılabilir ki.

• buralar iyiyse gel burda kal temenni niye gidiyorsun ?
  • Monarşi kalıntıları gibi zengin topluluklar ve parti rejimi olusuyor..Parti rejimine bir örnek olarak nazi almanyası gösterilebilir..Ve nedense aynı onlar gibi ülkemizde faşizm artmaya başladı..Özellikle din faşizmi hemde laik bir ülkede..Güç dengesinin olmaması zümre zenginliğini artırıp halkı fakirleştiriyor ve parti rejimi askeri anlamda atılımlar yapıyor cunkı tek adamlık ve tiranlığa giden yolda güçlü bir orduya ıhtıyac vardır..Bu rusların işine geliyor ama amerikayı uzaklaştırıyor..Yarım yüzyıldan fazladır ülkemizin yaptığı denge siyaseti yok edildi ve artık türkiye savaştan muaf degil taraf oldu..Yakın yıllarda amerikalılarla tüm ilişkilerimizin kopacağını düşünüyorum..Bu amerika ıcın yenı bır müttefik arayışına neden olacak ve benım tahmınım yunanistan..Amerika yunanistanı yeni bir güç olarak harmanlayıp bu sayede olası bir türk monarşisini dizginlemeye calısacak..İsraili ise büyük zorluklar bekliyor cunkı israil arap dunyası arasında türkiye gibi bir müttefike herzaman ıhtıyac duydu..Eskilerin varşova paktı israile artık daha sert nüfuz edecek..Bu yakın zamanda olası 5nci nesil arap israil savaşını tetıkleyebılır..Amerikanın savunma bütcelerini hatrı sayılır mıktarda artırması da israili kaybetmemekdir..Türkiye kaybı yaşayan amerikanın joe amcaya karşı kurduğu cephe delinmiştir..Bu yuzden geri cekılıp yunanıstanı yenıden yaratacak..Bizim insanlarımız cok daha fakirleşcek ve bu ölüm oyununda belkide hic istemedigimiz savaşlara atılcaz...Bu gercekten berbat olcak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo-Bushi

Ya Atatürk Gençliğe Hitabe'de ne demiş?
    "Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!"
    Müthiş bir hitabe bu. Eskiden ezberletilirdi.

• Akp kaybetceği bir seçime girmez...
    Tüm güç odaklarını ele geçirdi seçimle gitmeyeceklerının sınyalıni ibb olayında gösterdiler.. O fragmandı

• He heeee, bir seçimde iktidar değişince her şey güzel olacak.

Hiç mi sokağa çıkmıyorsunuz? Hiç mi etrafınıza bakmıyorsunuz? Ülkeyi kalkındıracak bir insan profili yok bu ülkede.

Saf çıkarcı bir yığın(sağcı solcu fark etmez) var ülkede.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Ah, I see you are a man of culture as well.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.