Şimdi Ara

BİR ŞEYLER YAPMALI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
17.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayısı azalan sizsiniz rüyanızdan ne zaman uyancaksiniz merak ediyorum ama böyle daha iyi birden kaybedince daha cok koyar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Ohoooo biz her seçim kaybediyoruz sen canını sıkma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Sayısı azalan sizsiniz rüyanızdan ne zaman uyancaksiniz merak ediyorum ama böyle daha iyi birden kaybedince daha cok koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbugrass

Bu mesaj silindi.
    Meydani bos buldular napsin garipler kaybettikce boyle forumlarda gazlaniyorlar birbirlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imkansız birşeylerin değişmesi bak sana çevremden 2 örnek veriyim durumun vahimligine bak

1.örnek:Bizim köylü bi adam var sürekli facebooktan siyasi paylaşım yapıyor geçen gün baktim ne paylaşmış diye adamın paylaştığın şu;
    -Elektiriğe zam gelmiş devlet tasarruf yapmaya teşvik ediyor. Yemin ederim bunu yazmış

Diğer örnek
    -Ötv'ye zam gelmiş ama tasalanmayin bunlar milli ekonomiye gidiyor.

Şimdi ben bunlara ne anlatabilirim ? Face hesabinda o kadar kinli paylaşımları varki imamogluna acayip bilenmiş seçimlerden sonra öyle şeyler diyorki savcılığa versen ceza alır.
    Adam utanmadan bu nasıl medya acilen medyayı millilestirmek lazım diyor

• Bu arkadaş rakip partilerin çok iyi olduğu ideal bir dünyada yaşıyor herhalde. Benim alternatif gördüğüm bir tek Fatih Erbakan var. 100 milyon oyum olsa bir tane CHP ye MHP ye ,HDP ye oy vermem. Akp ye de vermem. Herşeyden önce düzgün bir seçim sistemine ihtiyaç var. Zenginlerin fonladığı seçim sisteminden dürüst siyasetçi çıkmaz

• Alternatif nedir tamam bunlar gitsin ama alternatif bir adamda yokki bencede halkın büyük bir kesimi rezil bir hayat yaşıyor,hayat çok pahalı falan filan liste uzar giderde ben mevcut siyasetcilerin hiçbirinin bu sorunları çözeceğine inanmıyorum insanları bilinçlendirelimde hangi partiye oy vermelerini önerelim ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 30 Ocak 2020; 2:10:31 >
  • BİR ŞEYLER YAPMALI!

• https://www.facebook.com/204978053415185/videos/1324985207689114/

• Ben de bizim halkın bu huyunu sevmiyorum cepteki para yanınca akıl başa geliyor.

• bence birleşelim bazı asgeri üsleri ele geçirip tank top tüfek silahlanalim, sonrada kurtlar vadisi cilik oynarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu toplum cumhuriyetin değil osmanlının çöküş devrinin devamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihbugrass

Bu mesaj silindi.
    Tüm medya elinizde olduğu halde sayısı azalan sizlersiniz canım benim. Bknz: İstanbul ve Ankara.

Cahil, eğitim görmemiş insanların yerini sorgulayan, dini bütün deyip biat edenler gibi olmayan genç nesil alıyor. Sizi de kudurtan bu

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    İstanbul ve ankarada 2014 seçimlerine baktığında oy oranının arttığını göremeyecek kadar körde değilsiniz bence,kimlerin desteğiyle kazanıldığını biliyoruz.Eğitim görmemiş dediniz ama tr’nin en iyi devlet üniversitesinde öğrenci olmam dışında problem yok ;)

• Mesela okulda da müdüre derdimizi anlatalım derdim herkes atılırdı çoşkuyla iş konuşmaya gelince 2-3 kişi kalırdık.
    Beni bağlamaz bu saatten sonra herkes kendi başının çaresine baksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlundan lider, 4 aylık üyeden kılavuz olmaz.
    Boş işlerin adamsınız.

• Sorun 25+ milyon insanın devlet tarafından karnının doymasında. Vergi vermeyi kestiğiniz anda tüm ipler elinize geçer. Orta sınıfın 1 gram aklı varsa kaçabildiği kadar vergiden kaçar.

Anadoluda ki yaşlı popülist insanlar İstanbulun vergileriyle gününü geçiriyor. Kaynak kesilirse bu masal biter.

Eylem falan hikaye. Araya terörizmci solcular, milliyetçiler karışır. Tümden haksız olunur.

• Doğal seleksiyon... Belki biraz merhametsizce duracak ama iki neslin göçüp gitmesi gerekiyor. Çünkü bazı insanlar gerçekten ikna olmaz. Hatta gözünün gördüğü doğrulara bile yanlış der. O yüzden boşa nefes tüketmemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.