Şimdi Ara

Bir Şirket Hakkında Nasıl Bilgi Edinilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir şirket hakkında bilgi edinebilmemiz için (ücretli veya ücretsiz) bir site ya da herhangi birşey varmıdır ? Benimle paylaşabilirseniz sevinirim?

Not:Bilgiden kastım mesela şirket ne durumda iflas etmek üzere mi sürekli gelişen bir şirket mi v.s...

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface_fk

Arkadaşlar bir şirket hakkında bilgi edinebilmemiz için (ücretli veya ücretsiz) bir site ya da herhangi birşey varmıdır ? Benimle paylaşabilirseniz sevinirim?

Not:Bilgiden kastım mesela şirket ne durumda iflas etmek üzere mi sürekli gelişen bir şirket mi v.s...

Bu sorduğun mali tahlile girer. Bankalar bunun için komisyon kurup maaşlı eleman çalıştırıyor. Eğer ben anlarım mali tahlilden diyorsan yapman gereken;

1. Araştıracağın şirketin vergi no sunu bilmelisin.
    2. ticaret sicilden kuruluş gazetesi ve son gazeteyi alacaksın.
    3. son 3 yılın bilanço,gelir tablosu,mizan istiyeceksin ki bunu sana vermezler :)

sonrası basit zaten.
  • bjkamil kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli bilgilerin için teşekkür ederim ancak o kadar kapsamlı bilgilere ihtiyacım yok mesela bir şirket için bilgilerden kastım şirket profili kurulduğu zamandan beri gösterdiği ivme batmak üzere mi yoksa sürekli gelişen bir şirket mi yurtdışınla çalışıyor mu v.s
  • quote:

Hocam değerli bilgilerin için teşekkür ederim ancak o kadar kapsamlı bilgilere ihtiyacım yok mesela bir şirket için bilgilerden kastım şirket profili kurulduğu zamandan beri gösterdiği ivme batmak üzere mi yoksa sürekli gelişen bir şirket mi yurtdışınla çalışıyor mu v.s

içeriden bir tanıdığın yoksa veya şirket tanınmış bir şirket değilse bunları öğrenmek çok zor. Rekabetin korunması hakkında kanun var yasal olmaz..
  • bjkamil kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam genel bilgilere ulaşabiliceğim bi site falan varsa paylaşablirsen sevinirim.Teşekkürler
  • quote:

Anladım hocam genel bilgilere ulaşabiliceğim bi site falan varsa paylaşablirsen sevinirim.Teşekkürler

http://www.ticaretsicil.gov.tr/

Burdan vergi no ile sicil gazetelerine ulaşabilirsin. ben teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.