Bildirim
Bir Şirket Hakkında Nasıl Bilgi Edinilir?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: scarface_fk
Arkadaşlar bir şirket hakkında bilgi edinebilmemiz için (ücretli veya ücretsiz) bir site ya da herhangi birşey varmıdır ? Benimle paylaşabilirseniz sevinirim?
Not:Bilgiden kastım mesela şirket ne durumda iflas etmek üzere mi sürekli gelişen bir şirket mi v.s...
Bu sorduğun mali tahlile girer. Bankalar bunun için komisyon kurup maaşlı eleman çalıştırıyor. Eğer ben anlarım mali tahlilden diyorsan yapman gereken;
1. Araştıracağın şirketin vergi no sunu bilmelisin.
2. ticaret sicilden kuruluş gazetesi ve son gazeteyi alacaksın.
3. son 3 yılın bilanço,gelir tablosu,mizan istiyeceksin ki bunu sana vermezler :)
sonrası basit zaten. -
Hocam değerli bilgilerin için teşekkür ederim ancak o kadar kapsamlı bilgilere ihtiyacım yok mesela bir şirket için bilgilerden kastım şirket profili kurulduğu zamandan beri gösterdiği ivme batmak üzere mi yoksa sürekli gelişen bir şirket mi yurtdışınla çalışıyor mu v.s -
quote:
Hocam değerli bilgilerin için teşekkür ederim ancak o kadar kapsamlı bilgilere ihtiyacım yok mesela bir şirket için bilgilerden kastım şirket profili kurulduğu zamandan beri gösterdiği ivme batmak üzere mi yoksa sürekli gelişen bir şirket mi yurtdışınla çalışıyor mu v.s
içeriden bir tanıdığın yoksa veya şirket tanınmış bir şirket değilse bunları öğrenmek çok zor. Rekabetin korunması hakkında kanun var yasal olmaz.. -
Anladım hocam genel bilgilere ulaşabiliceğim bi site falan varsa paylaşablirsen sevinirim.Teşekkürler -
quote:
Anladım hocam genel bilgilere ulaşabiliceğim bi site falan varsa paylaşablirsen sevinirim.Teşekkürler
http://www.ticaretsicil.gov.tr/
Burdan vergi no ile sicil gazetelerine ulaşabilirsin. ben teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X