arkadaşlar ilginçtir bi sitede dolanırken böyle,yazılım firmalarına bakıyodum işte 1.sf 2.sf ve birden 19.sf ya geçecekken internet erişiminiz engellenmiştir bu siteye,yanda giriş saatim ve ip gibi bişey var.yok işte internet hareketleriniz incelenecktir falan.noluyoruz ya?anlamadım.google a arattım da bulamadım bişeyler.var mı başına gelen ya da bilen?
Sayfa ücretli bir sayfa olabilir. Size belirli bir süre ücretsiz erişim sağlar. Bu süre dolunca erişiminiz engellenir. Ne ka para, o ka erişim olur yani.. :::))))
olabilir :) ama keşke seni mahvedicez,bittin sen internet hareketlerin incelencek falan yapmasalardı insan gibi söyleselerdi çıkardık siteden
quote:
Orijinalden alıntı: airalert
olabilir :) ama keşke seni mahvedicez,bittin sen internet hareketlerin incelencek falan yapmasalardı insan gibi söyleselerdi çıkardık siteden
AKLI BAŞINDA CİDDİ BİR SİTE ÜCRETLİ DE OLSA ASLA BÖYLE İFADELER KULLANMAZ. BU İŞİN İÇİNDE BAŞKA BİŞEY VAR.
Siteyi yazarsan bakabiliriz.
firmasec.com.Ama işin içinde başka bişey yok emin ol messire sadece yazılım firmalarının isimlerine bakıyordum.
Bilgisayar-Bilişim bölümünde 40 sayfa gezdim, herhangi bir şey olmadı.