Şimdi Ara

Bir Sorun Var Ama Anlamadım Gitti ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kendimce Bana Fazla Bile Gelebilecek Bir Bilgisayarım Var.
    Yalnız bir sorun var ama çözemedim gitti.
    Bilgisayar sanki tam kapasitede çalışmıyor. Oyunlarda bir sıkıntı yok. Gayet güzel. Her oyunu Full ayarlarda oynayabiliyorum. NFS The Run bazen oyundan atıyor anlamadım gitti?
    Bilgisayarımın Özellikleri:
    Anakart: Gigabyte EP45T-UD3LR
    İşlemci: Core2Quad Q8300
    Ram: Kingston 2x2gb 1333mhz
    Ekran Kartı: Nvidia Palit GTS250 EGREEN. En son güncellemesi yüklü driverin 296.10
    Harddisk Olarak: 1tb Samsung 32mb Sistem Yüklü - 1Tb WD 64mb - 1Tb 2.5"Harici Wd - 750Gb 3.5" Harici Segate - 80Gb Samsung 8mb Kullanıyorum (Torrent İndirmek İçin).
    PowerSupply: Markası aklıma gelmiyor, büyük fanlı, bir dünya güç kablosu var. Siyah renkli. 450V
    Monitör Olarak Lg 47" Fullhd Tv kullanıyorum.
    Ses Sistemi Olarak Logitech Z5500 Optik Kablo İle Kullanıyorum. Bazen sestede cızırtı oluyor.
    İşletim Sistemi: Windows7 Ultimate 64Bit
    Bazı kişiler PowerSupply yetersiz kalıyor olabilir diyorlar. Ön Usb'lere 2 tane joystick takınca biri devredışı kalıyor.
    Hd video izlerken İleri geri sardığımda 5sn sarıyorum 10sn bekliyorum.

Donanımda bi uyumsuzlukmu vardır nedir arkadaşlar bi yardımcı olsanız. Bende uyumsuz parçaları çıkarsam...

• Anakart ta problem olabilir bence.
    Bilgisayar yüke bindiğinde sorun çıkarttığına göre ilk anakartla powersupply kontrol et.
    Power supply kac wattt acaba?
  • http://www.fulloyun.com/f18/need-for-speed-the-run-oyundan-atma-hatasi-cozum-79728/

oyun orjınal mı degılmı bılmıyorum ... bu lınkı ınceleyın sorun eger orjınal degılse oyundan kaynaklı olabılr ..

belırtmeden gecemedım ..bu arada psu cok dusuk .. usb lere joystick taktıgında bırısını ndevre dısı kalması kesınlıkle psu dan ..hatta harıcı dısklerde de sorun yasayabılrsın bırısını gormeyebılr bazen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

Hd video izlerken İleri geri sardığımda 5sn sarıyorum 10sn bekliyorum.

Hard diskin cok eski, okuma hızı 40 mb falan o hdd nin.
  • Bu sisteme 450w yeter ama gerçek 450 watt mi acaba
  • sn paradoks belirtmiştim ama yine yazayım 450Vatt.

nıggaa önerin için teşekkürler. benim tahminimde psu olabilir ama. başka birşeyse eğer boşuna psu almayım.

ayrıca psu öneriniz varmı acaba benim sistemi iyice besleyebilecek ?
  • evet harddisk biraz eski. peki western digital 64mb olan harddisk e sistemi kursam? 5 ay oldu daha alalı. daha iyi olurmu. gerçi aldığımda kurmuştum ona sistemi ama samsung bana daha iyi geldi. tekrar samsung a kurdum.
  • powersuply nin gerçek 450 watt olup olmadığını bilmiyorum. ama malzemesi oldukça kaliteli. watt ı öğrenebileceğim bir program falan warmı acaba ?
  • teşekkürler niggaa öneri için iyimiş. sorun tam olarak bi netleşsin ona göre hareket edeyim. sağol...
  • gerçek 450 watt yazıyosa sisteme yeter.
    Sadece nfs oynarken oluyosa arkadaşın dediği gibi oyunun kendisinden kaynaklanıyodur.
    bence temiz bi windows kur, driverları güncelle, sonrada bilg yoracak başka oyunlar oyna
    oyundan atma vs olursa anakarttan şüphelen. Garantiye şutlarsın anakartı olur biter.
  • 80 plus logolu degılse 350 w dan fazla performansı yoktur ... buna alırken dıkkat edın .. bu sıstem ıcın buna gerek yok ama ..( ılerısı ıcınde dusunup butce ayırmayacaksanız tabı ) ... 450 w bu durumda haylı dusuk kalıyor ..

hd fılmlerde bu ve benzerı sıstemlerde takılmalar normal .. bu durumun hdd kadar sıstemın butunuyle alakası var .. sız once oyun sorununu tespıt edın ..sıstemden kaynaklanan bır durum mu oyundan kaynaklı bır durum mu ? ..
  • 80plus logosuna dikkat ederim.
    sadece nfs oyununda atma oluyor. o da zaman zaman. ya oyndan ya da sıcaklıktan olabilir sanırım stok fan kullanıyoum, temizliğe dikkat ediyorum. her hafta kompresörle temizliyorum.
    modern warfare 3 full olarak oynuyorum. battlefield 3 de oynuyorum full de. onlarda atma yok.
  • sanrıım oyundan .. bunu pachlarla yenı crackle cozebılrsınız sanırım ..tabı hala yazmadınız ama oyun orjınal degılse ...belkı yazdınız ben gozden kacırdım bılemıyorum ..
  • oyun orjinal değil. internetten indirdim işte. crack falanda yok oyunda. direk kurulum. oyundan atması sorun değil. benim asıl sorunum başka şeylerde. internet sitelerinde yukarı aşağı oynatırken takılmalar, videoları geç açmalar, oyunlarda aşırı donmalar. TTNET 8Mbit internetim var.
    torrentte sorun yok. 1mb la indiriyorum. ama youtubede 360p videoları bile takılmadan izleyemiyorum, yüklemiyor.
  • video accelerator kur internetteki flash videoların hızlı indirilmesini sağlıyor
  • indirmek sorun değil. idm ile indiriyorum. ben izlerken sorun yaşıyorum...
  • dostum konu epey uzadı..ve yukarıda yazılanlar cogaldıkca okumasıda akılda kalmasıda guclesıyor ... kullandıgın sıstemın hemen hemen aynısı kullanıyorum .. sıstemınde uyumsuzluk gıbı bırsey benım fıkrım yok ...

konuyu basdan alayım ..oncelıkle stres yapmaya baslamıssın ..unutmakı burada yardımcı olmak ıcın konuya bakıyor arkadaslar .. yukarıda bahsettıgım gıbı konu uzadıkca gozden kacan bılgı olması normal .. oyundan atması hadı oyundan dıyelım es gecdık ..ınternette takılmalar ılk akla gelen 2 nndenı soylıyım .. 1 vırus yada duzgun calsımayan ısletım sıstemı 2 hdd de olan bır problem ..

sımdı ben sıze sızın yazdıklarınıza gore degılde genel olarak bılgı verıyım sız ıcınden eleyın ...

1 ınternete baglanırken takılmalar ıcın tarayıcılarınızı komple kaldırıp kurarak deneyeyın
    2 combofıx + marlwarebaytes ıle sıstemı taratın
    3 sıstem advantec care ıle sıstemı optımıze edın
    4 ınternet baglantı ayarlarınızı gerek musterı hızmetlerınden gerek onlıne sıstemden kontrol edın
    5 hd tune programı ıle hdd nızı test edın
    6 ramlarınızı test edın
    7 ekran kartınızı test edın

6-7 maddeler ıcın lınk asagıda program ısımlerını alarak netten ındırebılrsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm

...vıdeolar ıcın gereklı flash player gıbı programlarnıız kontrol edın gerekırse komple sılıp tekrar kurun

...codeklerınızı kontrol edın gerekırse kaldırıp tekrar guncel ses ve goruntu codeklerı kurun ( codeklerı kesınlıkle ust uste yada ustune kurmayın )

...bunca seyı yazmamın nedenıne gelınce .. genelde bır ıkı cumle bısı yazıp yorum yazanlardan bır kerede net ve dogru cevabı duyma ıstegıne kapılıp konu uzadıkca ve dogru cevabı duyamadıkca strese gırılmesı ve dırek kırıcı olmasada dolaylı olarak gecıstırıcı cevaplarla yorum yapan arkadasları elestırme durumu .... bazı sorunlar dusunuldugu gıbı tek kelıme tek cumle ıle cozluyor ...ama bazende ıste boyle uzadıkca uzuyor ... cok mu zor bır durum ?? belkı degıl ..ama uzakdan gormeden bazen zorlasabılıyor sorunlar ...

sızlerde lutfen sorunlarınızı yazarken bunları gozonunde bulundurarak konu acarsanız ve mumkun oldugu kadar ayrıntı yazarsanızzz yardımcı olmak ısteyenlerde bır o kadar cabuk cozume ulasır ve sızınle paylasır ...

umarım ne demek ıstedıgım anlasılmısdır ...

• ne demek istediğin anlaşıldıda. ben kimseyi aşağılayıcı birşey söylemedim. strese niye gireyim. olmadı yakarım yenisini alırım. her cevap verene bende cevap veriyorum. uzatmaya ne gerek var. gayet anlaşılır bir şekilde cevap veriyorum. herkeze teşekkür ediyorum. daha ne diyeyim onu anlamadım.

herneyse sizede TEŞEKKÜRLER...
  • dikkatli okumamissin be sana dosyalari indir demedim seyrederken hizli indirlimesini sagliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.