Şimdi Ara

Bir sorunun cevabı: iPhone 5S hala alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ayfonun diğer alt-orta sınıf androidlerin yanında bile alınabilirliği yok.

• Insanlar yine android fanligi yapmis :) birak orta sinifi o paraya alabilicegin g4 de bile sorunlar yasiyorsunuz. Kronikleri gectim standartta bile arada kasilabiliyor. Bir kamera tarafinda tokatlar iphone u birde buyuk ekran severler icin iyi tercih olur. O fiyata 5s hala cok mantikli bir cihaz gerek guncelleme gerek malzeme kalitesi oldukca basarili. Apple turkiye garantiside cabasi... Gel gelelim en buyuk probleme suan yari akilli olarak kullanilabilir en azindan 16gb lik versiyon icin. 32 veya 64gb lik bur cihaz alirsaniz kafaniz rahat eder...

• Oruçtan mı havadan mı bilmiyorumda millet harbi iyi yolda değil.5s babaya anneye alınacak telefon kullanımı rahat temel ihtiyaçları karşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesutcugum kırıldım sana oldu mu simdi o son paragraf

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Mesut abi seni çok seven bi insan olarak söylüyorum; o son paragrafı keşke yazmasaydın.

Merhaba,

Son paragraf eleştiri ne demek bilmeden sallayanlara özel bir kısım. Görüşlerim budur değişmez.

Bir konuda eleştiri yapabilmek için o konuyu tümden ele alabilecek bilgiye sahip olmak ve işin eksiklerini görebiliyor olmak gerekir.

Burada eleştiri yapıyorum diyenlerin alayı bırakın üretilen işin aynısını yapabilmeyi yarısı kalitede bir şey ortaya koyabilecek bilgi seviyesinde olmadan işin geneli hakkında çok rahat sallayabiliyorlar.

Neyi bilip neyi bilmediği hakkında gram bilgisi olmadan kesin yargılara varabilen adam cahildir. Yaptığı şeyin eleştiri olduğunu sandığı için de tartışarak bir yere varmak da imkansızdır.

Dediğim gibi ben eleştiri yapıyorum, eleştiriye tahammülünüz yoksa bu işi yapmayın yaklaşımında olanlar TDK'ya girip eleştiri ne demekmiş nasıl yapılırmış öğrenip sonra konuşsunlar.

Son paragrafı üzerine alınanlar elbet olacaktır zaten alınsınlar, yaptıkları hatayı anlayıp yazarken 2 kere düşünsünler diye yazdım o kısmı.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Hatanı savunma. Bir kitap hakkında eleştiri veya iyi-kötü, eksi veya artı yanlarından kendince bahsedebilmek için için illa yazar olmana veya nobel ödülüne aday olmuş olmaya gerek yok. Aynı şekilde bir film veya tanıtım videosu yorumlarken de yılların yayımcısı olmana gerek yok.

Normalde de asla çıkıp tanımadığım bir çocuğun yazısını bu şekilde savunmadım. Çünkü alıntı yaparak cevapladığın kişi gerçekten hiç bir hakaret içermeden sadece kendince yorumlarından bahsetmiş. İçten içe sende yazının yanlış olduğunu çok iyi biliyorsun

Sizlerde dev şirketlerin kurucusu üyelerinden tut, bilmem ne x markının kurumsal iç yapısına kadar eleştirirken, kimse çıkıp size soruyor mu "Sen hangi şirketin CEO'susun da yorum yapıyorsun" diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Haziran 2016; 9:04:02 >
  • Burak Şolt konuşurken Mesut Çevik'i taklit eder gibi konuşmuş. Kendi özgün anlatımını yaparsa daha başarılı olacaktır. Sanki Mesut Çevik'i dinler gibi hissettim... Vurgular, tonlamalar birebir. Bu Mesut Çevik ile özdeşleşmiş bir anlatım tarzı. Burak Şolt kendi tarzını kullanmalı, tek düze olmaya çalışmak pek iyi değil.

Mesut Çevik'in eleştirisi de eleştirdiği kişi kadar abartılı olmuş bu arada.

iPhone 5S'in düşen fiyatları bazen bana da acaba dedirtiyor ama 100-200 lira daha ekleyerek çok daha performanslı (ithalatçı garantili) telefonlar almak mümkün.

S6 1500 lira civarında mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Editöre zam yapinda adam 2 kilo et alip yesin. Ölecek zayifliktan

Bu yaşınıza kadar terbiye nedir bilmeden mi yaşadınız anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Hatanı savunma. Bir kitap hakkında eleştiri veya iyi-kötü, eksi veya artı yanlarından kendince bahsedebilmek için için illa yazar olmana veya nobel ödülüne aday olmuş olmaya gerek yok. Aynı şekilde bir film veya tanıtım videosu yorumlarken de yılların yayımcısı olmana gerek yok.

Normalde de asla çıkıp tanımadığım bir çocuğun yazısını bu şekilde savunmadım. Çünkü alıntı yaparak cevapladığın kişi gerçekten hiç bir hakaret içermeden sadece kendince yorumlarından bahsetmiş. İçten içe sende yazının yanlış olduğunu çok iyi biliyorsun

Sizlerde dev şirketlerin kurucusu üyelerinden tut, bilmem ne x markının kurumsal iç yapısına kadar eleştirirken, kimse çıkıp size soruyor mu "Sen hangi şirketin CEO'susun da yorum yapıyorsun" diye?

Merhaba,

Konu uzamasın diye son kez yazıyorum.

Biz firmaların ürettiği ürünleri ve servisleri eleştirirken bilgi sahibi olduğumuz kullanıcı deneyimi ve kullanıcıya faydası üzerinden yorumluyoruz.

Yoksa ceo neden pazarlamaya şunu aldı, üzerinde neden şu takım elbise var, fabrikaya o kadar para verilir mi gibi gram bilgi ve ilgi sahibi olmadığımız konularda ahkam kesmiyoruz.

Yani söylediğiniz şey ile söylediğim arasında hiç bir alaka yok. Önce bilgi sahibi olacaksınız sonra varsa eksiklik nedenleriyle nasıl düzeliriyle "sizce" ortaya koyacaksınız.

Önce iş hakkında bilgi sahibi olun gerisi kolay.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tam da bugün bir tane alacaktım, süper denk geldi :)

• iphone 5 kullanıyorum gayette memnunum tek sıkıntı şarj olayı 5 gün gitse 7 yıl kullanırım...
    birde iphone kullananlar facebookta en son güncelleme ile canlı yayın özelliği kalktı doğru mu önceden vardı şimdi yok... neden acaba

• Kardesimde 32gb versiyonu var denemek icin 10 gun kadar kullandim. kullanimi kolay ses cikisi guzel ama sarj cidden sorun. 16lik versiyon benim gibi telefonda 10gb muzik film dizi saklayan adamlara yetmez orasi kesin. birde itunes denen illet olmasa daha kullanisli olurmus. nerde bulacagiz heryerde o programi

• Bu fiyata Sony Z3 Compact bulunabilir ille de küçümen olsun diyorsanız, biraz büyük olsun diyorsanız LG G3 ve G4 her zamanki gibi hazır kıta. Hatta Samsung S5 bile var.
    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3
    http://www.hepsiburada.com/lg-g3-d855-32gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG332-G
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s5-16-gb-ithalatci-garantili-p-TELGOLDGLXS5I-B16

Telefonun pili bitince tüm janjanlı özellikleri işlevsiz kalır. PİL PİL illede pil.

• z3 compact ve z5 compact hiçe saymış resmen.
  • Yurtdışnda yasiyorum 2 hafta önce 1200 tl ye samsung s6 edge aldim.Iphone 5s mazide kalmış bir telefon.Suan kullandığım telefonla kiyaslamam samsunga hakaret olur.

• İmkanı olan SE almalı

• 1300 tl ye paralel g4 aldım telefon nisan 2016 üretimli olduğu için android 6 yüklü olarak geldi android 7 yide alacak
    akıllı olan g4 alır
  • şurda yorumlara bakıp 5s ve diğer telefonlar hakkındaki kıyaslara bakayım dedim millet editörden başka yorum yapmamış ne ilginç bir durum.

• 5s in pili hicte kotu degil ben cok memnundum
    Suan g3 kullaniyorum bence 5s daha iyi bir telefon ama g3 de cok iyi bir telefon
    5s kaliteli sik ve tek el kullanimi kolaydi
    G3 tek el kullanimi uzanirken yatarken zor ama kasma donma yok ekran ciddi manada cok iyi tipi benim icin hos ama bi apple kalitesini hissetmiyorum kamerasi cok iyi
    Iki telefonda guzel 5s 4.5inc+ olsa birakmazdim

• Mesut Çevik in eleştriyi eleştirirken hakaretvari cevap vermesi çok ayıp olmuş. Bu çirkin üsluba + onay verenlerin yaş ortalamasının çok düşük olduğunu tahmin ediyorum.

Ben Burak Şolt kardeşimizin videosunu beğendim ama 5s alınacak telefon şu an itibarıyla değil, Karşısına koyduğu nerdeyse her telefon 5s den daha iyi.

Sevgiler, saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.