Şimdi Ara

Bir sorunun cevabı: iPhone 5S hala alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyuk telefonlar cebe sigmiyor ayrica 6 serisi kasa tasarimi hosuma gitmiyor 5s gold mukemmel tasarima ve renge sahip bence silver da guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 8 Haziran 2016; 8:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o para ondan daha iyi telefon var ama 4inç olarak yok küçük sevenler alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

o para ondan daha iyi telefon var ama 4inç olarak yok küçük sevenler alabilir

her ne kadar eskimisde olsa z1 compact var...bazilari ekran kalitesini sevmesede ciktigi doneme gore guzel telefondu.

kastettigin ios olaraksa evet yok... ya 5s yada uste para katip se modeli alinacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 8 Haziran 2016; 10:57:14 >
  • Bana göre eleştiri denen şey okulundan mezun olunan,eğitimi alınan, sabit bir materyal kullanılan bir kavram değil gayet kişye göre değişen nesnel değil öznel bir şey.Yorum yazan arkadaş da gayet saygı çerçevesinde,hakaret etmeden kişisel görüşünü yazmış ve teşekkür de etmiş. Olayın TDK ile alakası yok bence. Mesut bey bana göre de hitabet ve sunumda en iyisi ancak bu durumda biraz fazla alınganlık yapmış. Burak bey bile bu kadar sorun etmemiş olabilir.
  • bu paraya en iyi ya ip5s(ios) ya xiaomi redmi note 3 pro(android)
  • 1100 liraya alınabildiği şu günlerde kesinlikle alınır harika olur hemde
  • İphone6 bile alınmaz ne 5'i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınmaz, 5SE altına bakmak hata olur. Zaten 1,300 TL 3 senelik telefona fazla, ederi 1000 TL olmalı. Fark verip SE almayı tercih ederdim.

Mesut Çevik'in üslubunu ben de beğenmiyorum açıkçası. Açık sözlü olduğunu iddia ediyor lakin bence patavatsızlık ile açık sözlülük arasında belirgin bir fark var. Yorum yapıp eleştirmek için de yayınca olmaya gerek yok, şayet olumsuz eleştirileri kaldıramayan bir editörün anlaşılır hiçbir yanı olamaz. Erdi Özüağ'ı severim, Burak biraz acemi ama zamanla daha da gelişecektir, Berkan Sezer de farklı konularla DH'ye renk katıyor gel gelelim Mesut Çevik için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. Yayınları ve anlatış biçimi güzel ama olumsuz eleştiriye hakaret edercesine sert yorum yazması yanlış. Ben bu durumun biraz da sanal ortamda olunmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Burada yazılıp çizilenleri gerçek hayatta insanların suratına söyleseniz alacağınız tepki çok daha farklı olur.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Mesut bırak reel hayati 10 sene önce sanaldada böyle konusamazdı.Onu bu hale getiren dh nın goygoycuları.

Ben cok iyi hatırlarım iski Zamanında mesutu.

Merhaba ben Mesut çevik yaza yaza bu duruma geldik.daha prim vermeyin diyecemde iş işten geçti .yorumunun olduğu konuya dahi girmiyorum artık.

• 10 numara cevaplar yapıştırmışsın sevgili Mesut tebrik ederim.

sözüm meclisden dışarı 2002 li kör cahiller basmışlar forumu, hayatlarında yatıp yemekten başka hiç bir ürettikleri bir şey yok video çekmek nedir diye sordugun zaman ee bas play e kafasında insanlar.

Bende çok rahatsızım bu böceklerden bana kalırsa bu kafa gitsin orucu ne bozar onu araştırsın DH de yerleri yok hadi bakalım.

• BLACK CODE kullanıcısına yanıt
    z1 günceleme gelmiyo resmi olarak ama iphone 5s halen günceleme geliyor
  • quote:

z1 günceleme gelmiyo resmi olarak ama iphone 5s halen günceleme geliyor

merak etme 5s de yakinda guncelleme magduru olur... iphone guncelleme veriyor veriyorda belli bir donemden sonra tuzak olarak kullaniyor...

z1 compact en son 5.1.1 aldi... gayet stabil 6 gelmesede olur.... ha illa android 6 olsun dersen cm 13 gayet stabil... kaldiki z1compacti ekran boyutu icin ornekledim o da fosil oldu tabii...ekran biraz daha buyuk olsun dersen z3-z5 compactda gayet iyi cihazlar ve halen guncelleniyorlar

ha iphone 5s kotu mu?bence o da zamaninda guzel bir cihazdi su saatten sonra applenin 5s icin verecegi guncelleme telefonu yavas yavas kullanilamaz hale getirecektir... tipik apple huyudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 8 Haziran 2016; 15:02:49 >

tamam sen güle güle kulan telefonunu
  • quote:

tamam sen güle güle kulan telefonunu

ben z1 compact kullanmiyorum dostum.... zenfone 2-lg g3 kullaniyorum....gercekler acidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 8 Haziran 2016; 15:04:29 >
    ozman onları güle güle kullan
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    kofti elemanlara bakıp sağlam sanma... sakız kasa dandiPhone 5s bükülme rekoru kırdı...
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Laflara bak ya. Adam küfür etmiş sanki, gayet normal bir şekilde düşüncesini dile getirmiş. İlla herkesi beğenmek zorunda mı dinleyiciler? Yorum yapmak, fikir belirtmek için söylediklerimiz illa üstün bir amaca hizmet etmek zorunda mı?

Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin, sinirinizi başkasına kusun. Yorumları kaldıramıyorsanız da sağa sola sataşıp ortalığı karıştırmayın. Yönetici olacaksınız bir de, yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık direk tartışma başlığı gibi olmuş.

Koskoca Apple, adamlar hala üretiyor ve tüm dünyaya satıyorsa... Tabiki de alınır. Neden alınmasın. Böyle de haber başlığı mı olurmuş?

• uzak durun 2gb ram serüveni ios10 ile başlıycak
  • Iphone Fun ları alır tabi neden almasın. Bazıları yorum yapmıs 3 senedir kullanıyorum memnunum gibi memnun olursun tabi sen aldıgında en iyi telefonlardan dı.
    Ucuz telefon olarak alıyım desen alınmaz 2. telefon olarak desen pahalı, alayım 2 sene kullanıp atayım desen daha iyi telefonlar var tamamen marka odaklı kullanıcılar için evet alınır kullanılır sonrada Iphone dan başka telefon kullanmıyorum abi ... denilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 8 Haziran 2016; 18:14:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.