Şimdi Ara

Bir sorunun cevabı: iPhone 5S hala alınır mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumdakilere bakarsan iphone 6s bile alınmaz iphone 7 beklenir derler..bi deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramıyor..ios 9da 5s kasıyor diyenler küllen yalan söylüyor..9.3.2de temiz kurulum yaparak güncellenen 4s ve 5 bile kasmazken iphone 5s nasıl kasabilir ?? Çoğunluğu kedi erişemediği ciğere murdar der hesabı iphone alamayan tipler..baksan belkide ceplerinde 3gs alacak para bile yoktur..iphone 5s alınır canavar gibi yıllarca kullanılır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara1234

Başlık direk tartışma başlığı gibi olmuş.

Koskoca Apple, adamlar hala üretiyor ve tüm dünyaya satıyorsa... Tabiki de alınır. Neden alınmasın. Böyle de haber başlığı mı olurmuş?

Koskoca Apple SE modelini duyurunca bu modelin üretimini durdurduğunu açıkladı. Artık üretilmiyor anlayacağınız. Bundan dolayıda başlıkta sorun yok. üretimi durmuş 3 sene önceki çıkmış bir cihaz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: Zampara1234

Başlık direk tartışma başlığı gibi olmuş.

Koskoca Apple, adamlar hala üretiyor ve tüm dünyaya satıyorsa... Tabiki de alınır. Neden alınmasın. Böyle de haber başlığı mı olurmuş?

Koskoca Apple SE modelini duyurunca bu modelin üretimini durdurduğunu açıkladı. Artık üretilmiyor anlayacağınız. Bundan dolayıda başlıkta sorun yok. üretimi durmuş 3 sene önceki çıkmış bir cihaz sonuçta.

Üretimin durmuş olması önemli değil. Apple ın halen vitrininde bulunuyor, satıyor olması önemli olan.

Ek olarak başlık haber başlığına hiç benzemiyor. Ben tavsiye isteyen biri yine diyerek girdim başlığa. Bu şekilde tavsiye isteyen onlarca başlık vardır eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 8 Haziran 2016; 22:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sitenin nasıl çalışanları var ya. Her eleştiriye hakaretle cevap veriyorlar. Birde o yorumları artı almış hep.
  • İphone'un karşısına casper koyulmuş mesajım hangi hakla siliniyor?

Nedir bu dh yönetimindeki casper hayranlığı.
  • alınmaz.

• Mesut cevigin yorumundan sonra ne iphone alini4r ne bunlarin incelemesi izlenir

• Adam kendince eksik gördüğü yönü eleştirmiş, (Mesut Çevik) cevap gereksiz vede çok sert olmuş bu cevabı beğenen arkadaşlarada selam olsun...

• SE modelini almak daha mantikli....

• DH yönetiminin tüm ısrarlara rağmen eksi butonunu niye getirmediği bu konu sayesinde anlaşılmıştır sanırım

• Küçük telefon alacağım için 5S'i tercih ettim. Çünkü 4 inç, performansı iyi telefon çok az vardı. HTC M4 mini tasarımı hoşuma gidiyordu ama android'in güncelleme kestiğinden dolayı bu telefona yöneldim. İyi ki de öyle bir hata yapmamışım. Güncelleme alan, performansı iyi bir telefon 5S. İşletim sisteminden bahsetmiyorum bile.
  • Z3 Compact kim ki zaten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

500-600 Tl olsa alırdım. 3 yıllık telefona 1200 verilmez. 1000tl civarında gayet güzel android telefonlar var ama 5inç ve üzeri tabi.

Maliyeti zaten 235 usd = 705 lira

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

32 Gb olması ve 999 TL gibi bir rakama alınabilir.

fiyatı bir yana koy sen sıfır 32gb bulursan direkt al

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

1100 liraya alınabildiği şu günlerde kesinlikle alınır harika olur hemde

link alabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 22 Haziran 2016; 9:17:49 >
  • Cümleten S.A. arkadaşlar yorumları okudum belki konu dışı ama kesinlikle LG G+ e bulaşmayın telefonumun garantisi bitmeden 2 defa sıfırı geldi etrafımda ne kadar G4 kullanan varsa Ana kartları yandı şükür LG den kurtuldum tarifeye ek aldım 2200TL ye % 10 kesinti ile 1980 TL parayı 2 ay uğraşıp hesaba yatırdılar.

• Zamaninda sifir olarak S2 almistim 5-6 yildir aktif kullandim,gecenlerde telefonum tum cabalarima ragmen ise yaramaz hale gelince uzun arastirmalarim sonucunda (akici olmasi,takilmamasi,boyutu,gorece kalitesi vs..)nedeniyle 5s aldi ki hicbir zaman yenisi ciktigi icin degil,ihtiyactan yada zaruriyetten telefon alirim.

Androidden sonraki goruslerim ise simdilik mukemmel,benim gibi telefonda maillere bakip,telefonla gorusmeler yapmak muzik dinlemek gibi temel ihtiyaclarin pesindeyseniz bence 5s hala alinir.stabilite ve akicilik islemci cekirdek sayisindan yada kamera pikselinden cok daha onemliymis

• Burada kibar bir eleştiriyi eleştiren bir yönetici, bi ara ofisimize bekleriz. Eleştirinin aslını haberlerimizi okuyan insanlardan nasıl yemekteyiz görmüş olursunuz.
  • ios 8 yüklü olduğu için hala çok seri çalışıyor
  • Se alınır bunun yerine

• Alınmaz! Paranıza yazık.

• 5S ios 10.3.2 ile bile hala çok stabil çalışıyor.

Sıfır olarak kesinlikle alınmaz. Ancak çok temiz ikinci eli 700-750 civarına alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.