Şimdi Ara

Bir sorunun cevabı: iPhone 5S hala alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey daha: Gün Oksay'ın Dh kullanıcılarıyla polemiğe girmeyin uyarısını Mesut Çevik bu sefer kulak ardı etmiş gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic Videoyu izledikten sonra bir kez daha anladım ki Erdi Abi iyi bir editör olduğu kadar, çok iyi sunum yapan da bir insan. Videodaki arkadaş alınmasın belki Teknoloji konusunda bilgi birikimi çok iyidir ama ses tonlaması, konuşma akıcılığı malesef oldukça kötü. Bu işi bilmek kadar kullanıcıya aktarmak da en az bunun kadar önemli.
    Merhaba, Ben genelde açık ve net konuşurum. Düşüncelerimi de dolandırmadan söylediğim için bir çok kişi beni sert biri olarak tanımlar ama ben bildiğimi söyleyeyim varsın kötü bilineyim. Şu yorumu yazarken amacınız nedir; Arkadaşın daha iyi olmasını sağlamak mı? Erdiye olan sevginizi belirtmek mi? Yoksa farklı bir şey mi... Amacınız ne olursa olsun kesinlikle anlamsız ve karşı taraftaki insanın motivasyonunu bozacak bir yorum olmuş. Onca emekten sonra buraya gelip yok şu senden iyi, yok şurası kötü vs demek gerçekten işgüzarlıktır. Açın bakın bizim ilk videolarımıza sonra bu video ile karşılaştırın yıllar içinde nasıl bir değişim geçirdiğimizi görürsünüz. Burak, işine son derece saygılı, çalışkan ve benim çok değer verdiğim bir arkadaşımızdır. Gelecekte siteyi emanet edebileceğim genç arkadaşlarımızdan biri olarak görüyorum ve bizden teslim aldığı görevi de en iyi şekilde yerine getiriyor. Varsa teknik bir hatası düzgünce yazın düzeltin, varsa kendini geliştirmesi için tavsiyeleriniz neyi nasıl daha iyi yapacağına dair bilginiz yazın biz de yararlanalım. Ama yok ben sadece saçma bir kıyas yapacağım, karşı tarafın emeği önemli değil saçma sapan şeyler yazıp moralini bozacağım diyorsanız hiç yazmayın, hiç izlemeyin bu videoları daha iyi. Eğer Burakı izleyemiyorsanız youtubea girmiyor olmanız gerekli. Lütfen birileri de çıkıp eleştiri hakkımız istediğimizi yazarız demesin. Cahil cahil konuşmadan önce gidip eleştiri ne demekmiş sözlükten baksınlar sonra gelip ahkam kessinler. Sevgiler, Mesut Çevik

Vallahi sabrınıza hayranım. Bu ülkede maalesef profesyoneller bunlar gibi vasıfsızlara katlanmak zorunda. Emek nedir, üretmek nedir bilmez ancak iğnelerler.

Kazak Abdal bunları çok güzel açıklamış:
    'Dili bir elif'e dönmeyen hödük
    Şehristana gelir de erkan beğenmez'.

Lütfen kaliteli işlerinize devam edin.
    Kolay gelsin.

• Bu cesareti nerden buluyorsunuz? Adamın donanımhaber genel yayın yönetmenine çok rahat bir şekilde boş konuşma mesut diyebiliyor. Sanki askerlik arkadaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RR3 5S ile G4 arasında çok fazla grafik farkı ile açılıyor, bence haksızlık olmuÅŸ. Ayrıca birinin ekranı 5.5 olduÄŸundan piksellerin gözükmemesi için en az 1080p gerekirken diÄŸerinde 560p bile yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili yoğun kullanımda bir günü çıkaramazsa iOS'un bir anlamı kalmıyor...

• Son yazıda sosyal medya için tatminkar demiş ulan millet hd bile olmayan ekranda nasıl resimlere bakacak heleki alt yazılı video denk geldiğinde Nasıl okucak kaç para aldınız Apple'dan yazık dh

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    insan gibi hakaret etmeden yazms sen de cahil cahil diyorsun elesyiriye acik ol az lutfen

• Dün gece İPhone5s i İOS 7.1.2 den İOS 9.2.3 e yükselttim.
    İOS 7.1.2 kaymak gibiyken en son sürümde biraz takılmalar var.Saniyelik kasmalar oluyor.Keşke yükseltmeseydim.
    Müzik klasörü çok karışık olmuş mesela.
    7.1.2 de çok sadeydi müzik klasörü.
    Ama iyi yanlarıda var.WİFİ çok hızlanmış.Alt denetim masasından açıyorsun WİFİ yi.Anında bilinen ağlara bağlanıyor.Eski sürümüm de çok yavaştı.

Şimdilik bu kadar.Daha tam kurcalamadım en son sürümü.
  • 2 YIL 3 aydır iphone 5s 16 gb kullanıyorum deneyiyimimi soyluyeyim

2 yılllık kullanımımda telefon belki 2 belki 3 kez donmuştur uygulama kasılmasından bahsetmiyorum full donmadan bahsediyorum ios de uygulama donarsa tusa basıp çıkıyorsunuz telefona bişey olmuyor bu yuzden stabilite den çok memnunum ben 2 yıl boyunca kulanılıp bu kadar az kasıcak android oldugunu sanmıyorum

sarj buyuk sorun 2 yıl sonra bataryada yavaş yavaş omrunu alıyor açıkcası. telefonu değiştirirsem batarya yuzunden olucak iphone 5se yada iphone 7s için bekliycem 6 serisini sevmedim

16 gb sıkıntı yaratıyor daha buyuk boyutlusunu almış olmayı dilerdim

IOS 5.1 den beri jailbreak kullanıyorum bence iphone alan herkes yapmalı. telefonu jailbreak yapmadan once yedekleyin itunes a sonra yapın jailbreak i garanti yolluycagınız zamanda geri yukleyin i tunesdan. ben garanti yollamadan once bu şekilde jailbreakten kurtuldum yolladım sıkıntı çıkmadı

JB ile muzik film dosya rahatça atıyorsunuz uygulama içi satın alma hilesi çogu uygulamada çalışıyor sanırım ios 7 çıktıgında IOS için çıkartan geliştirici en son android versiyonunuda çıkartmıştı ama arkadaşlardan artık androidde çok az uygulamada çalıştıgını duydum

Crackli uygulama kurmak androidden çok daha kolay. Androidde tek tusla indirme yapabilcek bi uygulama olsa bile bide onu kurmak için zaman harcıyorsunuz ayrıca crackli uygulama koruması IOS de yok. JB de isimini vermek istemiyorum yasallıktan ama istiyen mesaj atabilir. bi uygulama ile indirmek istediğiniz uygulamayı yazyıorsunuz GET tusuna basıyoruz çay alıp geliyorsunuz uygulama ekranınızda kurulu oluyor dediğim gibi crackli uygulamaların hepsi çalışıyor çok yaygın olmadıgı için geliştiriciler uğraşmıyor IOS de korumaya.

Suanda kullandıgım versiyon IOS 8.2 sunuda soylemek isterim IOS ile Android karşılaştırılmasında bi sıkıntı var yukardada bahsettiğim gibi jailbreak ile telefonu açtıgınızda artık IOS bi linux distrosuna dönüşüyor ben 5 senedir jailbreak ile uğraşıyorum ve JB li bi IOS de software bakımından neydeyse herşeyi yapabilirsiniz tabi ileri geliştirmeler için cydia ya bağlısınız ama kod yazabilirseniz onunuzde çok engel olmuycaktır redditte windows 98 kuranları bile gordum. benim 5 sene ios + 2 sene iphone 5s deneyimimden soyluyceğim bu kadar.

• kesinlikle alınmaz... sakınılacak kadar çürük model... sakız kasa diye adı çıktı... bendgate diye youtube araması yapın görün...
  • prim kazanmak için mesuta saldırmak adet olmuş forumda.
  • Sıfırı 750 ye düşerse 2. telefon olarak alırım, mis gibi de kullanırım.Üretimi durdu sanırım bu yüzden sıfırı o civara düşmeyecektir.İkinci el temiz, sıfır ayarında 600-700 civarı da alabilirim, yoksa Lumia 1020 2. telefon olarak gayet hojdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.can123

Insanlar yine android fanligi yapmis :) birak orta sinifi o paraya alabilicegin g4 de bile sorunlar yasiyorsunuz. Kronikleri gectim standartta bile arada kasilabiliyor. Bir kamera tarafinda tokatlar iphone u birde buyuk ekran severler icin iyi tercih olur. O fiyata 5s hala cok mantikli bir cihaz gerek guncelleme gerek malzeme kalitesi oldukca basarili. Apple turkiye garantiside cabasi... Gel gelelim en buyuk probleme suan yari akilli olarak kullanilabilir en azindan 16gb lik versiyon icin. 32 veya 64gb lik bur cihaz alirsaniz kafaniz rahat eder...

kasılmak? 2-3 aydır kullanıyorum uygulamadan kaynaklı 1-2 kasılma yaşadım onun haricinde g4'ten kaynaklı bir kasılma olmadı.

• Mesut bey arkadaşın ne yazmasını bekliyor ki yani nasıl bir tavsiye verebilir? Ses tonunu beğenmemiş ve bunu gayet nazik bir şekilde belirtmiş. İçeriğini tükettiğimiz web sitesinin çıkardığı işi yorumlamaktan aciz mi kalalım? Ürüne gelince uzun süre kullanmış biri olarak batarya'nın yetersiz olması ve kasa'nın çok rahat bir şekilde zarar görmesi en çok göze batan eksi tarafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Haziran 2016; 5:13:14 >
  • xperia z compact modellerini karşılaştırmaya koymamanızda şaşılcak bi şey. 5s en iyi rakip olabilecek compat modelleridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

kesinlikle alınmaz... sakınılacak kadar çürük model... sakız kasa diye adı çıktı... bendgate diye youtube araması yapın görün...

Gerçekten kagıt gibiymiş. Telefonu kolayca 3e katladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s ile g4 ü kıyaslıyor millet şaka gibi ne içip giriyorsunuz buraya

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    eleştiri - bir insanı, bir konuyu, bir yapıtı, doğru ve yanlış yönlerini bulup göstermek ereğiyle inceleme işi.

iyi günler.
  • Küçük ekran kullanmak isteyen varsa alınır yoksa bence alınmaz 1 sene sonra güncelleme almayıp çöp olmayacağı ne malum

• Arkadas hersey guzelde su telefonlari kiyaslarken ithalat garantili kiyaslayin fiyat bizim icin hala 1. Sirada. Olasi bi sorunda zaten artik herturlu tuketici haklarinda halledebiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.