Şimdi Ara

BİR SÜRELİĞİNE TOPTAN FİYATINA Model Arabalar, Peluş Oyuncaklar, Müzik aletleri vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    evet arkadaşlar evde bulunan eşyalar değerlensin dedim ve bu aralar revaçta olan mix ürünler başlığı açtım :)
    konuya daha sonradan müsait oldukça yeni şeyler ekliyeceğim yalnız şu an derslerim sebebiyle konuya gerekli özeni gösteremiyicem ve bu sebeple size minimum seviyeye indirerek şu an ki satıcaklarımın toplu fiyatlarını yazıcam.

hem seni yormam tek tek fiyatlandırmakla hem de böylelikle ucuza alırım diyenler bu fırsatı kaçırmasın derim.

örneğin aşağıdaki fotoğrafta görülen bütün arabaları ve uçağı size 250tlye bırakabilirim.
     BİR SÜRELİĞİNE TOPTAN FİYATINA Model Arabalar, Peluş Oyuncaklar, Müzik aletleri vs

gözlüğü az çok büyüklükleri konusunda kafanızda bir düşünce oluşsun diye ölçek niyetine koydum. çalışır durumda olduklarını sanıyorum hepsinin ama büyük pillerden gerekiyodu ve şu an buna zamanım yok dediğim gibi. size bunları çalışmadığını varsayarak gerçekten dekoratif amaçlı ölü fiyatından veriyorum gibi düşünebilirsiniz. toplu olarak satılmaz ise zaten pillerini takıp o şekilde tek tek fiyatlandırma yapıcam zaman bulduğumda. genellikle uzaktan kumandalılar ve isviçreden gelmeler. adi ürünlerden değiller onu bilseniz şu an için yeterlidir diye düşünüyorum. sadece uçak hacdan gelmedir.

örnek

==========================================================================================================================================================================================================================

aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz bütün peluş oyuncakların fiyatı ise 75tl

yine bunlar da aynı şekilde toplu fiyat olarak yazdım. büyüklüklerini görebilmeniz için yanına sürahi koydum. maymunun yanından geçene ıslık çalması, kalpli olan ayının lovestory vs parçalar çalarak yanıp sönmesi, bazılarının aynı zamanda kumbara olması gibi özellikleri var ve yine toplu fiyattan bu rakama vermiş olucam eğer uğraşmaz isem. çocuğunuza, kardeşinize çok güzel bi sürpriz olucağını düşünüyorum yanına fotoğraftade olmayan oyuncaklardan da ekleyebilirim bir kaç tane.maksat minikler sevinsin eksiği olmaz fazlası olur yani anlıyıcağınız :)

===================================================================================================================================================================================================================================================

bir adet darbuka ve gitarın fiyatı ise 225tl

gitar aria markasına aittir. telleri dahil hiç bir sorun bulunmamaktadır. kılıfına kadar herşeyi sapasağlam ve 110 yuro gibi bir meblağ vermiştim 1 sene önce bir hevesle ama pek fazla kullanmadım açıkçası akdeniz akşamlarını bile öğrenemedim :) darbuka küçük boylardan ve o da gitar gibi sorunsuzdur.

Dediğim gibi bunlar bir süreliğine geçerli olarak verilmiş toplu fiyatlarıdır. Eğer bu şekilde alan olmazsa tekli şekilde değerlendirilip satılıcaklardır.

Daha ayrıntılı bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.Mesajlarınız aynı anda mail olarak telefonuma düşmekte ve müsait olduğum en kısa süre zarfında cevap vermekteyim.

Herkese mutlu mesut iyi alışverişler dilerim

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertizma -- 8 Kasım 2014; 18:17:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.