Şimdi Ara

Bir Süs Lambası Türü Vardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben küçükken babam Avustralya'dan bir lamba getirmişti gece lambası gibi kullanırdım onu ama şu anki evimize taşınırken kayboldu veya bozuldu akıbetini tam hatırlamıyorum. Neyse belki forumda bilen biri çıkar diye size soruyorum.

Lambahttps://www.youtube.com/watch?v=DfQAhii0TzA linkteki klipte 2:10 da gözüküyor. Böyle birden çok telin bir araya gelmesiyle oluşan bir lamba türü. Türkiye'de satılıyor mu ve adı nedir bilen arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim...

• 1 milyoncularda satıyolardır hocam adı yok ama anlatırsan anlarlar.Bizde de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

1 milyoncularda satıyolardır hocam adı yok ama anlatırsan anlarlar.Bizde de var.

Kaybettiğimde çok üzülmüştüm, bakalım çevredeki yerlere sorucam veya yukarıdaki arkadaşın verdiği linkten sipariş edicem. Teşekkürler size de
  •  Bir Süs Lambası Türü Vardı...
  • Lan o çok dandik bir şey ne yapacaksın onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiber optikleşmiş lamba deniyor.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam çok dandik bir görüntüsü(alt kısmı) var evet ama ben 6-7 yıl kullandım ve çok güzel bir süs eşyası bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iso227 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler bunu da istek listesine ekledim. Konunuza da göz atıcam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.