Şimdi Ara

Bir takım değişiklikler yapmam gerekmekte...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama dibe vurmuşken, değiştirilecek bir sürü şey varken, hangisini önceliklendirmeli? Mevcut işimi mi, gelecekte yapmak istediğim işi mi, yoksa kendi yapmaya çalıştığım projeyi mi? Siz de sırf iş zannettiniz herhalde böyle yazınca, aslında bu sadece iş kısmı durumun. Hadi bunları çözdük diyelim, sağlıklı yaşam için çalışmak var, düzgün para kazanıp, birikim yapmak ve para harcamayı düzenlemem gerekiyor, kız arkadaş da lazım tabi, ama spor da yapmam lazım, bir yandan dil de öğrenmem gerekicek. Hadi şuanki yaptığım işin daha düzgününe girdim diyelim, yine yapmak istediğim iş aklımda kalacak, para yine düzgün kazanamıyor olucam, hadi burası halloldu diyelim, spor da yaptım ve sağlıklı yaşama geçiş yaptım, peki kız arkadaş nerede?

Neye ne kadar zaman ayıracağım konusunda çok zorlanıyorum, sonuç ise her birine eşit ve 0, yazıyla "sıfır" şeklinde vakit ayırıyorum. Sonuç olarak da elimde kalan kocaman bir "sıfır". Size abi tavsiyesi, kendinizi bir konuda çok geliştirmek istiyorsanız, bu konu ilk önce zaman yönetimi olmalı. Zaman yönetimini iyi becerdikten sonra çok dengeli ve başarılı hayat yaşarsınız, ben yaşayamıyorum.

• cok kafaya takma kendini nasil iyi hissediyosan oyle yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.