Bildirim
Bir taksicinin bireysel mazot eylemi...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
DOğru diyor vatandaş.. -
Maalesef... -
Bende yazdım böyle bi tane, aylardır geziyorum. Bu aracı gorunce sevindim şimdi. Hiçkimsede görmüyorumda böle tepkiler. Sanki bi tek ben benzinden dert yanıyomuşum gibime geliyodu.
Neyse 2 kişiymişiz en azından -
iyi de dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı herkes biliyor zaten...yazmamız neyi değiştirecek??bizi yönetenler bilmiyorlar mı dünyadaki en pahalı benzinin kendi ülkelerinde olduğunu??
eğer amaç hatırlatmaksa, zaten 2-3 güne bir zam yapıyorlar farkındadırlar heralde...
amaç tepki göstermekse, tepki bu kadar cılız mı olmalı??
ama yine de hiç yoktan iyidir tabi... -
içimizden birisi olmasın -
tebrik ediyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: armi
iyi de dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı herkes biliyor zaten...yazmamız neyi değiştirecek??bizi yönetenler bilmiyorlar mı dünyadaki en pahalı benzinin kendi ülkelerinde olduğunu??
eğer amaç hatırlatmaksa, zaten 2-3 güne bir zam yapıyorlar farkındadırlar heralde...
amaç tepki göstermekse, tepki bu kadar cılız mı olmalı??
ama yine de hiç yoktan iyidir tabi...
evet bende bunu anlatmak istedim , sölemesi ayıp halkımız bişeye tepki göstermesi için birilerinin yol göstermesi lazım en az 100 kişi toplanalım meclis karsında pankart falan acalım sora polis dövsün ( daha iyi olur ses getirir:):) ve bence en önemlisi 1 ay benzin almayalım . bunun coğu kimse yapmaz ama birseyi almaya devam ederekde eylem yapılmaz , 1 ay kimse almasın bak nasıl düşüyor. adamların vergi oranı azalcakki etkili olsun . istersen aracının camına 4 kıta şiir yaz benzinin ücretiyle ilgli , almaya devam ettikce kimse sesini duymaz
en önemlisi 1 ay otobuse dolmusa binsek kimsenin de canı cıkmaz ama hakediyoz işte
-
birara bir suru aracta goruyordum ama uzun zamandir gormemistim. -
yarin bende yapiştiricam arkadaşlar..
aslinda bi sticker yaptirip forumdaki bütün araç sahiplerine dağitmak lazim.. -
Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar. -
maalesef ki Türk halkı olarak en büyük sorunumuz duyarsızlık ve organize olamamak.. -
Benim arabamda da yazıyordu bugün baktım sıcaktan bant özelliğini kaybetmiş yazı düşmüş Sticker şeklinde olsa, zamanı geldiğinde de iz bırakmadan çıkarabilsek çok güzel olur
-
quote:
Orjinalden alıntı: Challenger.55
Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.
kredi kartlarından hallediyor millet ama yaz tatiline çıkanlar için yakında böyle bişi çıkabilir
yada benzinci sana bir form dolturtabilir 2 taksit maaş hesabından alalım abi der.
zaten hem biz yedirmeye alıştık hemde bankalar firmalar yemeye alıştı gelecegimizdeki parayı -
Aynı eylem İstanbul silivri gümüşyakada beyaz hyundai h100 de wardı
adamlar cok haklı bence -
kimse itiraz etmediğine göre demekki alan memnun satan memnun. -
quote:
Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.
Sevgili (!) hükümetimiz yasak getirmeden önce firmaların yapmış olduğu kampanyalarla 2-3 taksitte akaryakıt alınabiliyordu. Neden bu uygulama yasaklandı, mantığı neydi hala anlamış değilim. -
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
kimse itiraz etmediğine göre demekki alan memnun satan memnun.
bencede bitek ben etkileniyorum herhalde 2 ay a yakın doldurmuyorum depomu trafik olan yerlere dolmus otobus kullanıyorum , extra gezmiyorum v.s onun dısında sabah herkes tek basına işe gidiyor (ankara) deligibi trafik oluyor anlamıyorum, ya millet de para var varda ağlıyor yada o kadar tembel hissiz bir milletizki zorlamasına rağmen binmekten vazgecemiyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
quote:
Sevgili (!) hükümetimiz yasak getirmeden önce firmaların yapmış olduğu kampanyalarla 2-3 taksitte akaryakıt alınabiliyordu. Neden bu uygulama yasaklandı, mantığı neydi hala anlamış değilim.
ceplerine taksit taksit para girmesin diye. nakit para istiyorlar -
bizim minibüstede var aynısından
Benzer içerikler
- dizel araba kaç devirde kullanılır
- boya ölçüm cihazı tavsiye
- anahtarsız çalıştırmada dikkat edilmesi gerekenler
- maf sensörü temizliği
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- byd 7 kişilik
- corolla gr
- zes şarj istasyonu fiyat
- toyota c-hr hybrid fiyat
- en çok tutulan suv araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X