Şimdi Ara

Bir taksicinin bireysel mazot eylemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bir taksicinin bireysel mazot eylemi...

• DOğru diyor vatandaş..
  • Maalesef...
  • Bende yazdım böyle bi tane, aylardır geziyorum. Bu aracı gorunce sevindim şimdi. Hiçkimsede görmüyorumda böle tepkiler. Sanki bi tek ben benzinden dert yanıyomuşum gibime geliyodu.
    Neyse 2 kişiymişiz en azından
  • iyi de dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı herkes biliyor zaten...yazmamız neyi değiştirecek??bizi yönetenler bilmiyorlar mı dünyadaki en pahalı benzinin kendi ülkelerinde olduğunu??

eğer amaç hatırlatmaksa, zaten 2-3 güne bir zam yapıyorlar farkındadırlar heralde...

amaç tepki göstermekse, tepki bu kadar cılız mı olmalı??

ama yine de hiç yoktan iyidir tabi...
  • içimizden birisi olmasın
  • tebrik ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi

iyi de dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı herkes biliyor zaten...yazmamız neyi değiştirecek??bizi yönetenler bilmiyorlar mı dünyadaki en pahalı benzinin kendi ülkelerinde olduğunu??

eğer amaç hatırlatmaksa, zaten 2-3 güne bir zam yapıyorlar farkındadırlar heralde...

amaç tepki göstermekse, tepki bu kadar cılız mı olmalı??

ama yine de hiç yoktan iyidir tabi...

evet bende bunu anlatmak istedim , sölemesi ayıp halkımız bişeye tepki göstermesi için birilerinin yol göstermesi lazım en az 100 kişi toplanalım meclis karsında pankart falan acalım sora polis dövsün ( daha iyi olur ses getirir:):) ve bence en önemlisi 1 ay benzin almayalım . bunun coğu kimse yapmaz ama birseyi almaya devam ederekde eylem yapılmaz , 1 ay kimse almasın bak nasıl düşüyor. adamların vergi oranı azalcakki etkili olsun . istersen aracının camına 4 kıta şiir yaz benzinin ücretiyle ilgli , almaya devam ettikce kimse sesini duymaz

en önemlisi 1 ay otobuse dolmusa binsek kimsenin de canı cıkmaz ama hakediyoz işte

• birara bir suru aracta goruyordum ama uzun zamandir gormemistim.
  • yarin bende yapiştiricam arkadaşlar..

aslinda bi sticker yaptirip forumdaki bütün araç sahiplerine dağitmak lazim..
  • Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.
  • maalesef ki Türk halkı olarak en büyük sorunumuz duyarsızlık ve organize olamamak..
  • Benim arabamda da yazıyordu bugün baktım sıcaktan bant özelliğini kaybetmiş yazı düşmüşSticker şeklinde olsa, zamanı geldiğinde de iz bırakmadan çıkarabilsek çok güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger.55

Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.

kredi kartlarından hallediyor millet ama yaz tatiline çıkanlar için yakında böyle bişi çıkabilir

yada benzinci sana bir form dolturtabilir 2 taksit maaş hesabından alalım abi der.

zaten hem biz yedirmeye alıştık hemde bankalar firmalar yemeye alıştı gelecegimizdeki parayı
  • Aynı eylem İstanbul silivri gümüşyakada beyaz hyundai h100 de wardı
    adamlar cok haklı bence
  • kimse itiraz etmediğine göre demekki alan memnun satan memnun.
  • quote:

Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.

Sevgili (!) hükümetimiz yasak getirmeden önce firmaların yapmış olduğu kampanyalarla 2-3 taksitte akaryakıt alınabiliyordu. Neden bu uygulama yasaklandı, mantığı neydi hala anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

kimse itiraz etmediğine göre demekki alan memnun satan memnun.

bencede bitek ben etkileniyorum herhalde 2 ay a yakın doldurmuyorum depomu trafik olan yerlere dolmus otobus kullanıyorum , extra gezmiyorum v.s onun dısında sabah herkes tek basına işe gidiyor (ankara) deligibi trafik oluyor anlamıyorum, ya millet de para var varda ağlıyor yada o kadar tembel hissiz bir milletizki zorlamasına rağmen binmekten vazgecemiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Sevgili (!) hükümetimiz yasak getirmeden önce firmaların yapmış olduğu kampanyalarla 2-3 taksitte akaryakıt alınabiliyordu. Neden bu uygulama yasaklandı, mantığı neydi hala anlamış değilim.

ceplerine taksit taksit para girmesin diye. nakit para istiyorlar
  • bizim minibüstede var aynısından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.