Bildirim
bir tane limit sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://i.hizliresim.com/5okJ4D.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 20 Aralık 2014; 21:32:44 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 degilmi ya -
Bence de 2 sinx/x 1 olarak cikiyor diye biliyorum. Sin1000x/x 1000 olarak cikar diye biliyordum limit 0a giderkenmis o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 20 Aralık 2014; 22:23:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni
Bence de 2 sinx/x 1 olarak cikiyor diye biliyorum. Sin1000x/x 1000 olarak cikar diye biliyordum limit 0a giderkenmis o.
l hospital yap 2 -
Sin herzaman 1 ve -1 arasi deger alacagi icin bi degeri yoktur direk 3x/x diyebilirsin. Cevap 3 mü
quote:
Orijinalden alıntı: flynnn34
quote:
l hospital yap 2
0/0 veya 8/8 (yok o isaret sonsuz iste ) olursa lopital uygulanir. Burada oyle bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 20 Aralık 2014; 22:32:32 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: flynnn34
quote:
l hospital yap 2
0/0 veya 8/8 (yok o isaret sonsuz iste ) olursa lopital uygulanir. Burada oyle bir durum yok.
Soruyu bende 3 buldum fakat burada da sonsuz bölü sonsuz belirsizliği yok mu? 3.sonsuz / sonsuz oluyor. Sinx'e hangi değeri verirsen ver çok küçük bir değer olduğundan sonsuz olmasını değiştirmeyecek.
-
Var da sadelestirerek yapilabilir. Sadelestirmesi kazik sorularda lopital kullanilir. 0/0da da sadelestirme yapilir. Mesela limit 2ye giderken pay ve paydada carpim durumunda x-2 varsa x-2ler sadelesebilr.
Arkadaşlar cevap 3 bu soruda le hospital uygulanmıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X