Şimdi Ara

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 16 4s kullanıyorum Amerika'dan aldım türk parasıyla 1000 TL ye geldi. Mutluyum ama herkesin geliri maaşı farklı birşey diyemem zaten benım telefonun parasının yarısını da babam verdi.

Sonuc olarak düzgün kullanılıcaksa telefona para verilir.
  • Babam 800 tl ye Ace 2 aldı bana.Telefona her türlü para verilir alcak durumumuz vardı fakat S3 almadı ama alsa hiç düşünmezdim.Bu arada o telefonu alacağına 50 tl daha verip Ace 2 alın.Bu arada 17 yaşındaysa düşünmeniz hata.Ben 15 yaşındayım bu telefon ihtiyaçlarıma tam olarak cevap veriyor.Bence paranız varsa düşünmeden S3 bile alabilirsiniz...
  • eğer kardeşinin okuldaki durumu iyiyse al derim sınav öncesi moral olmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

ANKARA İÇİ OLMASI LAZIM.MAX.VEREBİLECEĞİM FİYAT 50 TL DİR.İMEİ KAYITLI TEMİZ VE SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİ.TELEFONU 2.TELEFON OLARAK KULLANACAM.HATTA 3. DİYİM.
    MARKA OLARAK NOKİA SAMSUNG SONY ERİCSON OLABİLİR.BATARYASIDA EN AZ 2 GÜN GİTMESİ GEREKİYOR.
    ÜCRET, ELDEN TESLİM NAKİT OLARAK VERİLECEK.
    DÜKKANIMDAKİ SATILIK ÜRÜNLERLE TAKASDA OLABİLİR.

NOT:PM LERE YANIT HEMEN VEREMİYEBİLİRİM.2 GÜNDE BİR GİRİYORUM NETE.

nokia 2600 ve motorola v3 var boşta ilgilenirsen Pm at
  • Bugün S III aldım, 16 yaşındayım.
  • ipad al
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

ANKARA İÇİ OLMASI LAZIM.MAX.VEREBİLECEĞİM FİYAT 50 TL DİR.İMEİ KAYITLI TEMİZ VE SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİ.TELEFONU 2.TELEFON OLARAK KULLANACAM.HATTA 3. DİYİM.
    MARKA OLARAK NOKİA SAMSUNG SONY ERİCSON OLABİLİR.BATARYASIDA EN AZ 2 GÜN GİTMESİ GEREKİYOR.
    ÜCRET, ELDEN TESLİM NAKİT OLARAK VERİLECEK.
    DÜKKANIMDAKİ SATILIK ÜRÜNLERLE TAKASDA OLABİLİR.

NOT:PM LERE YANIT HEMEN VEREMİYEBİLİRİM.2 GÜNDE BİR GİRİYORUM NETE.

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ?

• Kim ne derse desin apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Kim ne derse desin apple.

sen çok yanlış gelmişsin
  • Vallahi bende önceleri verilmez diyordum ancak şu an bir işte çalışıyorum iPhone alayım diyorum
  • 750 çok 50 tl den fazla verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

nokia ya vereceğin parayı bana ver hiç değilse sevaba girersin

androide vereceğin parayı bana ver hiç değilse sevaba girersin
  • Alın heves etmiş.
  • Alma bu yaşta bunu isterse ilerde ipin ucunu kaçırırsın
  • Vazgeçirme.Al bence.O telefon android ise bilgisayar yerine geçer.Ben şahsen yapıyorum öyle.Bilgisayarı açmıyorum bile.
  • Tabiki verilir, ama bütcene bağlı. Etrafımda dolu 1000 TL maaş alıp One X - S3 - 4gs ile dolaşan var. Adam yemiyor, içmiyor telefon alıyor.
  • tek kelime ile

VERİLMEZZZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

nokia ya vereceğin parayı bana ver hiç değilse sevaba girersin

• İmkan varsa niye verilmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 17 yaşındayım 2 sene önce bin tl vermiştim ama çatır çatır kullanıyorum bu tatil 450 saat wifi hotspot açık kalmıştır en az sene içi de her gün öğle aralarındaki yemeği eve sarkıttığım için 30 dk oyalanmamı sağlıyor bilimum oyun ve program kullanıyorum ben kendiminkine değdi diyorum ama cepte duracaksa o telefon hiç almasın parasını çöpe atmış olurn hele millete hava atmak için alıyorsa en büyük aptallığı yapıyor

edit tabi bütçeye bağlı aile geliri aylık 7bin liradan azsa fuzuli harcama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 9 Eylül 2012; 17:00:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.