Şimdi Ara

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eşime 3 yıl önce i8910 Omnia HD almıştım, geçenlerde de S2 aldım.
    İkiside aldığım zaman itibariyle iyi paraydılar. Eğer kardeşinde 3 yıl kadar kullanacaksa bence alınabilir.
  • verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sene önce lg ye bin yüz tl verdim masa üstü pc yoktu laptop niyetine kullandım en az 5 ay gün geldi gps ini kullandım gün geldi 4 inç ekranda film izledim barındırdığı özelliklerin yüzde doksanıni kullanıyor ve faydalanıyorum o yüzden hiç pişman değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

+200 lira üstüne telefon alınmaz. Kaldı ki iPhone ve Android denildiğinde özellikleri itibariyle telefonun aşmış halidir candır. Nokia x3'e para verebildiğinize göre 2000 liraya bir akıllı telefon da alabilirsiniz zira nokia'nın telefonlarına para verilmez (lumia serisi hariç)

saçmalama NOKIA çok kullanışlıdır... her zaman ideal telefonu o üretir... arada SAMSUNG ve LG düşmanıda gördüm... oha dedim... o markalarda ilginç modellerle olmazsa olmaz... bence Apple dışında bir çok markayı denemekte fayda var... Fransız markaları hariç... Türk markası yok diyorsunuz ama var herifler Çin'de fabrika açıp üretimi yapıyor... marka geliştirmede çuvalladıklarından göze batmıyorlar...

Türk üretici yok. Çin'de üreticiler 100.000.00 cihaz üretir dünyanın her ülkesine gönderilir buralarda logolar basılır fason üretim yapılır. 2008'den beri birçok android cihaz kullandım daha aşağısını kullanmam (giriş seviyesi tuşlu telefonlar hariç) Telefon piyasasında marka yok önce OS var sonra marka model var, Hiç Fransız markası görmedim ben bu güne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

daha 16 olmadim 1500liralik telefon kullaniyorum cikinca lumia 920 almayi planliyorum.. git ve kardesine s3 al... sevindir.. sen yasamadiysan o yasasin

lumia 920 alacağın parayla hemen bir dubai uçak bileti (gidiş geliş değil sadece gidiş) alıyorsun. Sonra oraya varınca Burj Dubai'nin en üstü katına çıkıp atlıyorsun. Tüm dünya ve kendi adına daha hayırlı bir iş yapmış oluyorsun.

Sende hemen beni blokluyorsun ve benim için büyük bir iyilik yapıyorsun
  • Aslinda ihtiyac meselesi gecen sene s2 ye 1700 tl verdim.hala kullaniyorum. parasini sonuna kadar hakettigini dusunuyorum.

• bende aynı sorunu yaşıyorum kendime yeni bir telefon almak istiyorum ama ortalama uygun bir telefon 800 liradan başlıyor 2 aydır düşünüyorum hala kararsızım eski takoz bir nokia telefonum var arada tuşları basmıyor ekranı kırık vs. vs. hala düşünce aşamasındayım
    senin sorununa gelicek olursam 13 14 sene önce ailem 20 marka bana sega mega drive 2 almamıştı o zamanda bunun 30 katı paraları vardı hala aklımda yani düşün 2 güne unutur mu :D eğer kardeşini seviyorsan ve hakettiğini düşünüyorsan alınabilir geçen ay babama sadece internete girmesi icin bir notebook aldım 800 lira verdim verdiğim paraya acımadım açıkcası onu mutlu görmek benim için yeterli telefon tavsiyesi olarakta iphone 3gs(işletim sistemi ve ayfon olmasından kaynaklı ergen kardeşlerimize yakışır) veya sony xperia u veya motorola atrix(f/p oranları iyi telefonlar) tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

75 tl donanım+75 tl işçilik satış fiyatı :750 tl bu akıl nere gidiyor anlamadım koskoca lcd tv bile aynı fiyatlara alınabiliyor.

Ne kadar büyük olması mı önemli?

donanım ve önemli değilmi yazılımı zaten bedava işçilik ve donanım parası normalse sen devam et.

Onu önemli kılan yazılımı zaten para boşa gitmiyor yazılıma gidiyor

• hak ediyorsa 10 bin lira bile verilir. ben şu an kullandığım telefonu 10 liraya 2. el telefon satan bir telefoncudan aldım. Nokia 5110! şimdiye kadar bataryasının arada hafiften kayıp kapanması dışında hiçbir sorun çıkarmadı ve 5 yıldır kullanıyorum. 750 liralık telefonun yanında hafif sönük kalıyor ama kavgada falan baya bi işe yarıyor :) hem havası oluyor antika sonuçta. masanın üstüne koyduğumda masanın üstündeki iphone lardan galaxy lerden daha çok dikkat çekiyor. :) temiz bulursan o telefonu tavsiye ederim. he illa 750 liralık bir telefon alacaksan androidli bilindik bir marka model al. mesela samsung galaxy s2. şahane telefondur
  • yıllar once sagolsun garuda dan sıfır nokia e71 almıstım 600tlye, sımdı bıle ondan yazıyorum, her kurusuna helal olsun, ben boyle telefon gormedım:
    Maıl
    Sozluk
    facebook
    Web surf
    Not alma
    Hesap makınesı
    Radyo
    Muzık klıp
    Ebook okuma (mobı reader)
    Toplantı-yapılacak hatırlatma
    3g
    ıdare eder kamera
    Wıfı
    Bunlara ragmen en az 3 gun sarj...
    Yok yok, cok memnunum.

Oncekı nokıa E50 ye de 500tl vermıstım, o da abımde, hala calısıyor, tas gıbı telefon.

Sonucta kalıtelı olduktan sonra verılır bence :)

• 6 yıl önce 1250tl ye aldığım k810 i yi emekliye ayırdıktan sonra 1 ay kadar önce 1550 tl ye xperia s aldım, umarım bi 6 yıl da bu gider....:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

75 tl donanım+75 tl işçilik satış fiyatı :750 tl bu akıl nere gidiyor anlamadım koskoca lcd tv bile aynı fiyatlara alınabiliyor.

donanım ve önemli değilmi yazılımı zaten bedava işçilik ve donanım parası normalse sen devam et.

senin yaşın kaç? android ücretlimi

• quote:

19. Ücretli değil. Zaten Android telefona para verilmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ios da ücretsizdi zaten ama samsung aptal olduğu için android kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.