Şimdi Ara

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

nokia ya vereceğin parayı bana ver hiç değilse sevaba girersin

androide vereceğin parayı bana ver hiç değilse sevaba girersin

benim hiç android telefonum olmadı bir tek nokia telefonum oldu.nokia nın işletim sistemi berbat ve telefonları çok güçsüz oluyo.anlıyorum hani 1000 lira verdin belki kazık yemiş gibi hissetmemek için diyosun ama nokia telefonla gerçekten bi şey yapılamıyo.
  • One V 750 TL değil ki. Daha pahalı
  • ben verdim ve benim gibi kullanan adamda versin ama sirf konusmaya o kadad para verilmez internet,film,dizi,oyun herseyi yapiyorum arrik konsolkalitesinde oyunlarda var yani sadece telefon olarak bakmamak lazim muzik icin mp3 alsan oyun icin el konsolu alsan felan ayni para en guzeli androidli islemci ve gpusu ortalamaninustunde olan bir telefon almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamaninda galaxy note a 1200 tl verdim asla pisman degilim sonuna kadar hakediyor.

• Bir abilik yapacaksın.. olmadı temizi bulunabiliyosa 2. el alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

arkadaşlar kardeşim 10 eylüldeki doğumgünü için,HTC One V marka telefon istiyor(750 tl).kendi kullandığım telefon sony ericsson g 705.onuda 2. el almıştım.ben nokia x3 falan alayım diyorum.o zaman hiç bişey almayın diyor.

not:kardeşim erkek,yaşı 17.
    nasıl vazgeçirebilirim. ??

Millet 2000TLbile veriyor sen 750TL'yi çok görüyorsun bencede 300TL üstü gereksiz masraf...

• telefona para verilmez telefonu satan kişiye verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 10 Eylül 2012; 10:46:53 >
  • 750 tl den aşağı adam gibi telefon mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

imkanla alakası yok beyler.yukardada ızdırabımı belirttim.olay şu ki, ben biraz marka olayına karşıyım.daha'da önemlisi milli servet gidiyor.cep telefonlarına son 10 yılda 25 milyar dolar para vermişiz.yazık günah değilmi yaa.bunu bile bile de, yani gidipte o paraya telefon alınırmı.??25 milyar dolara 150 tane cep telefonu fabrikası kurulurdu.(bu arada ben hediye olarak telefon almıyacağım başka birşey düşünüyorum).

Kardeşinin seçtiği telefon ona 4-5 sene götürür millet gösteriş olsun diye Iphone alır, one V android hevesi yüzünden alınabilicek bir telefon belliki heveslen miş imkanın varsa al yoksa ona durumunun sıkışık olduğunu anlat hem taksitle de alabilirsin. Htc marka satmıyor sağlamlık stabilite ve şıklık satıyor ve insanlar gösteriş için bmw mercedes sedan larını almaz gider amortisörsüz camaro alır bmw ve mercedes Rahatlığı kalitesi için alınır hem artık onların pek bi havası yok.

2 sene sonra mesaj bile atamaz o telefondan

Wildfire S i çıktığı günden yana sorunsuz kullananlar var Htc Dandik mal üretmez. Tabi düzgün kullanılırsa 4-5 sene götürür.

• Bir de bir konuyu açıklığa kavuşturalım bir cep telefonuna elbette 750 verilmez ama bir Akıllı telefona verilir hatta daha azı verilmemelidir. dediğim gibi durumun iyiyse hevesini kırma çocuğun al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkmaster -- 10 Eylül 2012; 10:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

x3 alma bence

daha ucuz şeyler bulmaya bak nokia 500 mesela

nokia 500 kulanıyorum bida nokia alırsam varya adam tuturtup dövdürtcem kendimi

Ne yönden sıkıntınız var?
    Bu cihazda ayıca gpu yok hd oyun oynayamazsın almadan önce insan bi bakar özelliklerine nokia 500 sevmedin diye tüm nokiaları aynı kafadan sanma 2. nesil nokia 603,700 veya 701 bunlardan birini kullan ondan sonra gel yorum yap inan aralarında dağlar kadar fark var hatta oyun konusundada çoğu android cihazdan üstündür bazıları bu üstünlüğü çekemiyor malesef

1 telefonu ben almadım
    2 telefon o kadar saçma bişeyki resim çekiyosun 10 dk sonra resmi karıncalı gösteriyo
    3 zaten nokia nın mağazasını herkes bilir dünyadaki en boktan oyunlar uygulamalar ordadır zaten sayılarıda az
    4 internette gezinmeyi zaten söylemiyorum
    5 etrafında nokia kulananlara bi sor bakalım ne diycekler hatta ben söyliyim "bida nokia almam ben dersimi aldım" diycekler ama yinede kararı ben vermiyorum ben sadece öneride bulundum nokia 500 almayın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

daha 16 olmadim 1500liralik telefon kullaniyorum cikinca lumia 920 almayi planliyorum.. git ve kardesine s3 al... sevindir.. sen yasamadiysan o yasasin

+1

• Çok sık değiştirmiyorsa verilir,bende bundan tam 3 sene önce star marka telefon aldım.YAkında değiştireceğim limitim 1000tl
  • quote:

o telefonu alacak durumum var.gelirimin yarısı ama bu telefon işi tamamen özenti olduğu kanısındayım.sonuçta 2 sene sonra yarı fiyatına düşmeyecekmi.bide alsam ne olacak yarın dersaneye gidip hehe bende aldım diyecek arkadaşları da vaaaay diyeek.3 gün herşey bitecek.3 ay sonra bilmem ne s4 s5 x6 çıkacak.karar verdim almayacam varsın 2 gün üzülsün.

Hocam ayıp olacak ama mankafa gıbı dusunuyorsun. Yanı yok ıste degerı dusecekmıs edecekmıs ıkı gun sonra. Eger herkes senın gıbı olsaydı iPhone HTC androıd telefonlar olmazdı. Herkes dandık nokıa'yı kullanmaya devam ederdı. Sen cok yanlıs bakıyorsun olaya. Senın cocuk heves etmıs. Al da mutlu et 2 gun sonra hevesı sonse bıle onu oyle mutlu gormeye degmez mı ?

• vay anasını bee
    bende 17 yaşındayım, doğum günümde hediye falan istemem alırsa ailem pasta alır o kadar
    doğum günü çok çocukça geliyor bana

• Vay be neler var yav konuda 18 yaşındayım şuana kadar kullandığım en pahalı telefon 450 tl, bakıyorum millete 2500tl telefon kullanıyor 16 yaşında. Benim ailemin 2 ayda kazandığı para neredeyse. Nereden buluyorsunuz bu kadar parayı ve nasıl kıyabiliyorsunuz. Çok ihtiyacı varmış Ne ihtiyacın var arkadaş Facebook, twitter, dh dışında neler yapıyorsunuz bu telefonlarda. Hayır anlamadım iş adamı mısın bu kadar özellikli telefon kullanıyorsun alt tarafı lise okuyorsun be ailene yazık.
  • fakirliğin luzmu yok kac kere geliyoruz dünyaya al iphoneu ver eline
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

daha 16 olmadim 1500liralik telefon kullaniyorum cikinca lumia 920 almayi planliyorum.. git ve kardesine s3 al... sevindir.. sen yasamadiysan o yasasin

Zengin alert

• verilir ama ancak o kadar ondan fazlası mantıklı değil
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.