Şimdi Ara

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşinize iPod Touch alın. Telefonu varsa dursun yoksada 100 TL'lik telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One v 750 liraya bul ben toptan alayım
  • bazı mesajlar cidden çok aptalca gelmişler onu al bunu al demişler.sanki kendielrine bakıyorlar,bu adamları dinleyip dediklerini alsan busefer kardeşin beğenmez boşta kalır ürün okadar yani.kardeşinde haklı bi bakıma yani beğenip isteidği bişey varsa ve onu almıycaksan teselli diye düşük bir şey alman saçma olur.belkide sadece heves etmiştir tanımıyorum kardeşini,ya maddi durum iyise al gitsin;ortaysa da al gitsin değer yani ama kötüysede yapcak bir şey yok.
    kısacası çoğu şeyde olduğu gibi paranın durumuna bağlı.
  • verilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

x3 alma bence

daha ucuz şeyler bulmaya bak nokia 500 mesela

nokia 500 kulanıyorum bida nokia alırsam varya adam tuturtup dövdürtcem kendimi
  • alma boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu milyarlık telefonların bu kadar alıcısı varsa oturup düşünün Allah aşkına. Peynir ekmek gibi neden satıyor bu milyarlık telefonlar o zaman? Herkes mi aptal veya herkes mi görgüsüz? Bu alan insanlar bilmiyor mu 2 sene sonra yarı fiyata düşeceğini.

O milyarlık telefon maddi durumunu zorlamayacaksa al gitsin derim. Yoks seneye üst modeli çıkacak, fiyatı düşecek vb diye düşünürsen hiç alma.

herkes aptal, herkes görgüsüz, herkes tüketim çılgınlığı denen çağımızın illet hastalığına yakalanmış. ihtiyacı olmayan şeyler için günde 8 saat çalışıyor insanlar. iphone'a aptalca bir uygulama yükleyip kendilerini tatmin ediyorlar, "ama iphone şu işe yarıyor yeea" diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkanla alakası yok beyler.yukardada ızdırabımı belirttim.olay şu ki, ben biraz marka olayına karşıyım.daha'da önemlisi milli servet gidiyor.cep telefonlarına son 10 yılda 25 milyar dolar para vermişiz.yazık günah değilmi yaa.bunu bile bile de, yani gidipte o paraya telefon alınırmı.??25 milyar dolara 150 tane cep telefonu fabrikası kurulurdu.(bu arada ben hediye olarak telefon almıyacağım başka birşey düşünüyorum).
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

imkanla alakası yok beyler.yukardada ızdırabımı belirttim.olay şu ki, ben biraz marka olayına karşıyım.daha'da önemlisi milli servet gidiyor.cep telefonlarına son 10 yılda 25 milyar dolar para vermişiz.yazık günah değilmi yaa.bunu bile bile de, yani gidipte o paraya telefon alınırmı.??25 milyar dolara 150 tane cep telefonu fabrikası kurulurdu.(bu arada ben hediye olarak telefon almıyacağım başka birşey düşünüyorum).

çocuk heveslenmiş bi kere bence hiç kalbini kırma al kardeşin yani kuzenin arkadaşın olsa tamam anlarız ama kardeşine almıcanda kime alıcaksın bırak imkanların varken kardeşinin istediği olsun sevinsin
  • Telefon zaten kalite diğer arkadaşlar da fiyatının uygun olduğunu söylemişler bence verilir :) uzun süre kullanılır.
  • quote:

imkanla alakası yok beyler.yukardada ızdırabımı belirttim.olay şu ki, ben biraz marka olayına karşıyım.daha'da önemlisi milli servet gidiyor.cep telefonlarına son 10 yılda 25 milyar dolar para vermişiz.yazık günah değilmi yaa.bunu bile bile de, yani gidipte o paraya telefon alınırmı.??25 milyar dolara 150 tane cep telefonu fabrikası kurulurdu.(bu arada ben hediye olarak telefon almıyacağım başka birşey düşünüyorum).

Kardeşinin seçtiği telefon ona 4-5 sene götürür millet gösteriş olsun diye Iphone alır, one V android hevesi yüzünden alınabilicek bir telefon belliki heveslen miş imkanın varsa al yoksa ona durumunun sıkışık olduğunu anlat hem taksitle de alabilirsin. Htc marka satmıyor sağlamlık stabilite ve şıklık satıyor ve insanlar gösteriş için bmw mercedes sedan larını almaz gider amortisörsüz camaro alır bmw ve mercedes Rahatlığı kalitesi için alınır hem artık onların pek bi havası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

x3 alma bence

daha ucuz şeyler bulmaya bak nokia 500 mesela

nokia 500 kulanıyorum bida nokia alırsam varya adam tuturtup dövdürtcem kendimi

Ne yönden sıkıntınız var?
    Bu cihazda ayıca gpu yok hd oyun oynayamazsın almadan önce insan bi bakar özelliklerine nokia 500 sevmedin diye tüm nokiaları aynı kafadan sanma 2. nesil nokia 603,700 veya 701 bunlardan birini kullan ondan sonra gel yorum yap inan aralarında dağlar kadar fark var hatta oyun konusundada çoğu android cihazdan üstündür bazıları bu üstünlüğü çekemiyor malesef

• quote:

aynı kanıdayım.750 tl az para değil o ayrı bir konu ama,bide niye zengin edeyim ben bu tayvan'lıları?yerli malı olsa bin lirada veririm ama, sanki verip alsam kendimi vatan haini gibi hissedecem gibi geliyor.

Elinin altındaki klavye, baktığın monitör, kullandığın cep, ev eşyaların, araban, giysilerin....

Yerli malı mı?

Aman sakın elin Tayvanlisina 750TL kaptırma. Senin kardeşine değil de kardesinin sana uç bes şey alması gerekiyor gibime geldi. Kitap olabilir mesela.

Kitap okumayı tavsiye ederim. Gazete de olur. Oku birşeyler...

Rica ederim alıntı yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

daha 16 olmadim 1500liralik telefon kullaniyorum cikinca lumia 920 almayi planliyorum.. git ve kardesine s3 al... sevindir.. sen yasamadiysan o yasasin

lumia 920 alacağın parayla hemen bir dubai uçak bileti (gidiş geliş değil sadece gidiş) alıyorsun. Sonra oraya varınca Burj Dubai'nin en üstü katına çıkıp atlıyorsun. Tüm dünya ve kendi adına daha hayırlı bir iş yapmış oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: In-The-Shadows

Verilir.Ama 800 Tl İle Yurt Dışından S2 Alabilirsin

Yapma bu hatayı çocuk HTC Videolarını izleyip Sense arayüzüne aşık olmuşken S2 Touchwiz görüp şoka girmesin
    İhtiyaci varsa ve maddi durumunuz izin veriyorsa şahsen verilir diyorum

Hay Çocuk Diyen Aklını Senin

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/k_anaekran.asp

Şimdi Uzaklaş Buralardan...

• Bende 18 yaşındayım Galaxy Note kullanıyorum. Bilgisayar kullanmadığım zamanlar, bilgisayarın yokluğunu hiç aramıyorum. Bazen de sıkılıp bilgisayarı bırakıyorum telefondan takılıyorum. Artık Akıllı telefonlar çok gelişti. Bilgisayarda yapabildiğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz. İhtiyacım olan tüm programları yükledim, oyunlar da oyalanmamı sağlıyor daha ne olsun?

Maddi durumunuz el veriyorsa alın. Onunda çok işine yarayacaktır. Fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi cebinden çıkartmayacaksa akıllı telefona gerek yok diye düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Kardeşinin seçtiği telefon ona 4-5 sene götürür millet gösteriş olsun diye Iphone alır, one V android hevesi yüzünden alınabilicek bir telefon belliki heveslen miş imkanın varsa al yoksa ona durumunun sıkışık olduğunu anlat hem taksitle de alabilirsin. Htc marka satmıyor sağlamlık stabilite ve şıklık satıyor ve insanlar gösteriş için bmw mercedes sedan larını almaz gider amortisörsüz camaro alır bmw ve mercedes Rahatlığı kalitesi için alınır hem artık onların pek bi havası yok.

2 sene sonra mesaj bile atamaz o telefondan

• Paran varsa S III al daha çok sevinsin,ONE V alabilecek durumdaysan One V al,durumun kötüyse yapacak bir şey yok daha ucuz telefon bulmasını iste
  • quote:

arkadaşlar kardeşim 10 eylüldeki doğumgünü için,HTC One V marka telefon istiyor(750 tl).kendi kullandığım telefon sony ericsson g 705.onuda 2. el almıştım.ben nokia x3 falan alayım diyorum.o zaman hiç bişey almayın diyor.

not:kardeşim erkek,yaşı 17.
    nasıl vazgeçirebilirim. ??

Kardeşim Htc One V berbat bi telefon Ve 750 tl Verilmez Temizinden 2.el S2 alın Veya Daha iyi bişi 750 tl verilir tabi ama Htc one V ye verilmez onu alcaksanız almayın.
  • Bir telefona 2500 TL verenler ne yapsın ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.