Şimdi Ara

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 tl donanım+75 tl işçilik satış fiyatı :750 tl bu akıl nere gidiyor anlamadım koskoca lcd tv bile aynı fiyatlara alınabiliyor.
  • ya bırak ne alacan bu yaşıma geldim ben 1100 kullanıyorum hala

harbi 1100 kullanıyorum ama değiştirecem inşallah bu arada 17 yaşında biri için htc one v gibi bir cihaz alınabilir diye düşünüyorum olmadı biraz daha düşük modelini alırsın desire c gibi filan ama alınca adam akıllı kullansın öyle benim gibi 6-7 ayda bir telefon değiştirmesin
  • Zamanında o parayı 5800'a vermiştim
  • geçen hafta 140tl'ye sonyericsson w705 aldım üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu milyarlık telefonların bu kadar alıcısı varsa oturup düşünün Allah aşkına. Peynir ekmek gibi neden satıyor bu milyarlık telefonlar o zaman? Herkes mi aptal veya herkes mi görgüsüz? Bu alan insanlar bilmiyor mu 2 sene sonra yarı fiyata düşeceğini.

O milyarlık telefon maddi durumunu zorlamayacaksa al gitsin derim. Yoks seneye üst modeli çıkacak, fiyatı düşecek vb diye düşünürsen hiç alma.

belki paramız yok ailemiz almıyor ancak herkes s4, s3, s2 kullandığı için eziliyoz ha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

75 tl donanım+75 tl işçilik satış fiyatı :750 tl bu akıl nere gidiyor anlamadım koskoca lcd tv bile aynı fiyatlara alınabiliyor.

Ne kadar büyük olması mı önemli?
  • sen ne diyon evkurdan 36 ay taksitle iphone almayı düşünenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D486513 -- 10 Eylül 2012; 1:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

imkanla alakası yok beyler.yukardada ızdırabımı belirttim.olay şu ki, ben biraz marka olayına karşıyım.daha'da önemlisi milli servet gidiyor.cep telefonlarına son 10 yılda 25 milyar dolar para vermişiz.yazık günah değilmi yaa.bunu bile bile de, yani gidipte o paraya telefon alınırmı.??25 milyar dolara 150 tane cep telefonu fabrikası kurulurdu.(bu arada ben hediye olarak telefon almıyacağım başka birşey düşünüyorum).

çocuk spesifik bir model istemiş marka takıntısı olsa iphone veya s3 filan isterdi. Bence al ama almadan önce adam akıllı konuş sonradan sorun çıarmasın alınca telefondan şikayet etmeyeceğini ve en az 3 4 yıl kullanacağını söylesin ki ona göre al. Hem paran boşa gitmemiş olur hem de kardeşin sevinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia al uzun yıllar kullanırsın cok sağlam oluyor yada sonyericsson, samsung ve lg den uzak dur
  • Evet verilir.

Şekil-A ben mesela.

750 + 1,000 lira fazla verdim bir telefona...

• quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

imkanla alakası yok beyler.yukardada ızdırabımı belirttim.olay şu ki, ben biraz marka olayına karşıyım.daha'da önemlisi milli servet gidiyor.cep telefonlarına son 10 yılda 25 milyar dolar para vermişiz.yazık günah değilmi yaa.bunu bile bile de, yani gidipte o paraya telefon alınırmı.??25 milyar dolara 150 tane cep telefonu fabrikası kurulurdu.(bu arada ben hediye olarak telefon almıyacağım başka birşey düşünüyorum).

Git ve kardeşine HTC One X al Ve sevincini izle sonra pişman olmayacaksın
  • 750 liraya telefon verilir mi?
  • +200 lira üstüne telefon alınmaz. Kaldı ki iPhone ve Android denildiğinde özellikleri itibariyle telefonun aşmış halidir candır. Nokia x3'e para verebildiğinize göre 2000 liraya bir akıllı telefon da alabilirsiniz zira nokia'nın telefonlarına para verilmez (lumia serisi hariç)
  • Bu telefon işine ben hiç hevesli değilim nedense lisede bir c55 vardı daha 4 sene önce bozuldu nokia 5310 aldım halada onu kullanıyorum.

Telefonu ihtiyacı olduğu için değilde arkadaşları tarafından saygı görmek için istiyor, ben almayın derim ama vazgeçirmek çok zor. Malesef genç nesil çok doyumsuz. TAbiri caiz ise maymun iştahlı
  • git iPhone 3GS al çocuğa adam iOS zevkini tatsın
  • Yeni nesil moda, artık doğum gününde veya başka özel günlerde kendine ne alınacağına yine kendisi karar veren bir toplum olmuşuz

Bunu zengin bir baba kızına sorsa anlarım ki, hediye sorulmaz zaten. Adı üstünde hediye, sürpriz yani..

Kızım sana ne alayım doğum gününde?

Bmw 520D al babacıığım, bundan aşağısı beni kesmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Yeni nesil moda, artık doğum gününde veya başka özel günlerde kendine ne alınacağına yine kendisi karar veren bir toplum olmuşuz

Bunu zengin bir baba kızına sorsa anlarım ki, hediye sorulmaz zaten. Adı üstünde hediye, sürpriz yani..

Önceki mesajımda da belirttiğim gibi biz toplum olarak değer yargımızı insanın giysisine, elindeki telefonuna, kullandığı arabaya göre yapar olmuşuz.

Buradaki 17 yaşındaki arkadaş ve bu yaş gurubu arkadaşlarının saygısını ve ilgisini telefon ile kazanmaya çalışacak.

• ben galaxy w ya 800 bayildim hala dusuyor fiyati tavsiyem alacaksaniz ya en iyisi ya da almayin ki one v gayet kotu bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Yeni nesil moda, artık doğum gününde veya başka özel günlerde kendine ne alınacağına yine kendisi karar veren bir toplum olmuşuz

Önceki mesajımda da belirttiğim gibi biz toplum olarak değer yargımızı insanın giysisine, elindeki telefonuna, kullandığı arabaya göre yapar olmuşuz.

Buradaki 17 yaşındaki arkadaş ve bu yaş gurubu arkadaşlarının saygısını ve ilgisini telefon ile kazanmaya çalışacak.

Tek sebebi görmemiş bir ülke olmamız. Nasıl ki Almanya'da araçlara sadece araç gözüyle bakılıyor, değer verilmiyorsa burada tam tersi. Kıbrıs'ta vergi çok az. Son model Mercedes'ler taksi. Ama içi toz dolu. Bunu Türkiye'de, tabiri caiz ise yalayarak temizlerler dedim, taksici tebessüm etti.

• Gidin o paraya yurtdışı s2 alın bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.